Προς το περιεχόμενο

akasa, ηχομονωτικο

pug_f_e

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια ποια ειναι η γνωμη σας για το παραπανω ηχομονωτικο??

και αν ξερετε που μπορω να το βρω, στη Θεσσαλονικη ή και καποιο αλλο αντιστοιχο αν εχετε να προτεινετε..

Το συγκεκριμμενο το βρηκα στο ebay, μαζι με μεταφορικα 15 ευρω...καλα ειναι??

Δημοσ.

2-4 Βαθμούς πάνω. Ακόμα χειρότερα αν δεν το κόψεις στα σημεία που εχει της γρίλιες εξαερισμού το κουτί. Αμα το βάλεις μέχρι τις άκρες στα καπάκια τότε αυτά κλείνουν σφιχτότερα και δεν τρίζουν. Σίγουρα αποροφά κάποιους απο τους κραδασμούς και μέρος απο τον ήχο τον φουρφουριών αφου αυτός αποροφάτε και δεν αντανακλάτε όπως όταν είναι σκέτη αλουμινένια επιφάνεια. Αμα τα φουρφούρια σου τρέχουν με θόρυβο μη περιμένεις να τα ησυχάσει το pax mate.

Ντύνει ωραία το κουτί και το μονώνει και ηλεκτρικά φαντάζομαι, το κάνει επίσης να είναι βαρύτερο και να δείχνει ποιοτικότερο.

Σε ενα κουτί μου το βαλα και το ψιλομετάνιωσα (αρχικά τώρα δε με πειράζει)

Αμα το κολλησεις μετά κόβεται και δεν ξεκολάει. Οπότε το παντρεύεσαι...

Επίσης αν περνάς τα καλώδια πίσω απο τη μητρική με το pax mate απλά ξέχνα το εκτός αν το κουτί είναι τόσο μεγάλο και έχει πολύ μεγάλα περιθώρια.

Πάω στο γραφείο που εχω το pc na postaro καμιά φώτο.

Δεν εχω ντύσει στο εσωτερικό και τα drive bays οπως κάνουν πολλοί βεβαίως βεβαίως. Το λίγο που μου είχε περισέψει και ήταν γι αυτή τη δουλειά το έβαλα σε άλλο κουτί στις άκρες τον καπακιών για να σφινόνουν καλύτερα...

Δημοσ.

Ωραία δουλειά {TDi}Dj2k..infc.

Έξυπνο το ότι έκοψες το κομμάτι πίσω απο τη μητρική για να μη σου τρώει όλο τον πολύτιμο χώρο για τα καλώδια.

Πολύ ωραίο στίσημο!!!

Κάτσε να ποστάρω και εγω ο ερασιτέχνης να πεθάνεις στο γέλιο. Με τα πόδια εσπρωχνα τα καλώδια μέσα στο κουτί για να χωρέσουν.

JAajajajjaja

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...