Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 το σπάσιμο στα γραφικά (aka tearing) οφείλεται στο ότι έχει απενεργοποιημένο το vsync...
shadowmann Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 το σπάσιμο στα γραφικά (aka tearing) οφείλεται στο ότι έχει απενεργοποιημένο το vsync... να σου πω την πικρή αλήθεια....δεν έχω βάλει ποτε το vsync on! α!δεν μου είπες τελικά αν ξέρεις αν γίνετε αυτό που ρώτησα σε κάποιο post πιο πριν. αν τελικά η οθόνη έχει hdmi και dvi θα μπορώ να έχω συνδεδεμένα και το pc και το xbox πάνω και να αλλάζω με κάποιο τρόπο πιο θα εμφανίζεται στην οθόνη? να λειτουργούν και τα δυο ταυτόχρονα δηλαδή απλά p.x. θα αφήνω το pc να κατεβάζει και να παίζω κάνα game στο xbox.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 αν έχει διακόπτη or something για να αλλάζει source ναι, αλλά δεν μπορώ να το ξέρω αυτό...
shadowmann Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 αν έχει διακόπτη or something για να αλλάζει source ναι, αλλά δεν μπορώ να το ξέρω αυτό... όχι δεν λέω με διακόπτη,το έχω σκεφτεί αυτό. απλά έλεγα μήπως με κάποια επιλογή από το pc άλλαζα από που θα λαμβάνει σήμα αλλα μάλλον δεν γίνετε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 από το PC όχι, μόνο πάνω στο monitor...
gaspazet Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Καλημερα Thresh δοκιμασα να βαλω always on Vsync αλλα δεν αλλαξε κατι....εβαλα on και το trpple buffer, παλι τπτ.Τα δοκιμασα με το παιχνιδι The spore σε 1920χ1200 ολα high in game και οταν κινουμαι, συνεχιζει να το κανει ακριβως στον ιδιο βαθμο(δεξια-αριστερα/πανω-κατω).Βεβαια δεν εχει ενεργοποιηση Vsync in game,δεν ξερω κατα ποσο αυτο παιζει ρολο. Edit:Μαλλον μπορω να το απαντησω μονος μου.....εαν ειμαι λαθος παρακαλω διορθωσε με!Δοκιμα σα να παιξω και το red alert 3.......οπου εχει vsync in game....δεν κανει κανενα σπασιμο η οθονη...ουτε γραμμες κατα την κινηση ουτε τπτ.Απλα ειναι "λιγοτερο" ομαλη η κινηση...οποτε δεν παιζει ρολο η ρυθμηση στην καρτα γραφικων εαν δεν το υποστηριζει το εκαστοτε game.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 το έχεις βάλει Force On και πάλι γίνεται? μλκια... με DVI-D την έχεις την οθόνη ή με HDMI?
gaspazet Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Ναι το εχω βαλει always on(Τερμα δεξια/performance)......DMi-DMi συνδεση......τωρα με αγχωσες..και πανω που επα οτι ειμαι οκ....παντως το RA3 οταν του βγαλω το vsync in game μου κανει τα ιδια σπασιματα....οταν το βαλω on ολα μια χαρα.....! Ισως να φταινε οι drivers - x64 vista? Windows x64 ultimate 8.12 drivers sapphire 4850 512 P6T deluxe
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 δεν νομίζω ότι φταίνει οι drivers, είναι κλασικό πρόβλημα...
gaspazet Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Απο οτι διαβασα και σε πολλα φορουμ εχουν πολλοι το ιδιο προβλημα....με Ατι κατω απο vista OS, τα παιχνιδια που δεν το υποστηριζουν(Vsync) δεν μπορει να γινει Forced μεσω windows.Διαβασα επισης οτι μπορει να γινει Forced απο 3rd party software οπως Rivatuner!Θα ενημερωσω οταν το δοκιμασω! Ευχαριστω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 hm δεν το ήξερα αυτό, thnx for the info
gaspazet Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 hm δεν το ήξερα αυτό, thnx for the info Κανενα προβλημα μ8......Riva tuner εγκατασταση και D3D overrider που γινεται istall μαζι με το Riva!Κανει Force tripple buffering kai Vsync:) Μολις το δοκιμασα με το Τhe spore kai λειτουργησε μια χαρα!!!!
shadowmann Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Κανενα προβλημα μ8......Riva tuner εγκατασταση και D3D overrider που γινεται istall μαζι με το Riva!Κανει Force tripple buffering kai Vsync:) Μολις το δοκιμασα με το Τhe spore kai λειτουργησε μια χαρα!!!! για να καταλάβω και εγώ το όλο θέμα ήταν κάποιο κώλυμα που έτρωγαν τα windows με την ATI και δεν σε άφηναν να άνοιξης vsync κτλ? το ευχάριστο πάντως είναι ότι έλυσες το πρόβλημα σου! άντε να αποφασίσω και εγώ...
gaspazet Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Καλημερα Ειναι γενικο το προβλημα συνηθως με τα Vista kai τους περισσοτερους κατοχους Ati(παλια κ Nvidia).Oταν ενα παιχνιδι δεν υποστηριζει Vsync ta vista δεν ενεργοποιουν το always on ακομα και εαν το επιλεξεις.Αυτο λυνεται με το D3D overrider tης RIVA οπου σου επιτρεπει να το εχεις Force on. Θα κανω ενα ξεχωριστο thread οπου θα το εξηγω, γιατι πολλοι θα εχουν παρομοιο προβλημα. Η δικη μου οθονη (SM T240 HD) ειναι μια πολυ καλη λυση για TN panel και εχει πολυ καλες κριτικες σε διαφορα reviews σαν μονιτορ και σας TV(Τα ηθελα και τα δυο μαζι)!Δεν ασχολουμαι επαγγελματικα με επεξεργασια εικονας κτλπ για να επαιρνα ενα πιο ακριβο panel!Autη που σου προτεινει ο thresh εχει καλητερο panel αλλα δεν εχει tv tuner...πρεπει να το βαλεις extra!Κοιτα καποια reviews.....σκεψου για ποιο λογο την θες και αποφασισε....παντως εαν θες μονο monitor και ασχολησε με "εικονα" αρκετα, δες thresh giati ειναι οτι καλητερο σε αυτα τα λεφτα...μετα ανεβαινεις πολυ ψηλα!
shadowmann Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 ΚαλημεραΕιναι γενικο το προβλημα συνηθως με τα Vista kai τους περισσοτερους κατοχους Ati(παλια κ Nvidia).Oταν ενα παιχνιδι δεν υποστηριζει Vsync ta vista δεν ενεργοποιουν το always on ακομα και εαν το επιλεξεις.Αυτο λυνεται με το D3D overrider tης RIVA οπου σου επιτρεπει να το εχεις Force on. Θα κανω ενα ξεχωριστο thread οπου θα το εξηγω, γιατι πολλοι θα εχουν παρομοιο προβλημα. Η δικη μου οθονη (SM T240 HD) ειναι μια πολυ καλη λυση για TN panel και εχει πολυ καλες κριτικες σε διαφορα reviews σαν μονιτορ και σας TV(Τα ηθελα και τα δυο μαζι)!Δεν ασχολουμαι επαγγελματικα με επεξεργασια εικονας κτλπ για να επαιρνα ενα πιο ακριβο panel!Autη που σου προτεινει ο thresh εχει καλητερο panel αλλα δεν εχει tv tuner...πρεπει να το βαλεις extra!Κοιτα καποια reviews.....σκεψου για ποιο λογο την θες και αποφασισε....παντως εαν θες μονο monitor και ασχολησε με "εικονα" αρκετα, δες thresh giati ειναι οτι καλητερο σε αυτα τα λεφτα...μετα ανεβαινεις πολυ ψηλα! ναι.η οθόνη που μου πρότεινε ο thresh είναι παρα πολύ καλή για τα λεφτά τις! επεξεργασία εικόνας δεν θα γίνετε σε αυτό το pc οποτε δεν με ενδιαφέρει... πιο πολύ gaming θα είναι αυτό και επειδή ήθελα να βολέψω και το 360 στο γραφείο μου ,ήθελα να έχει και hdmi και γιατί όχι και tv. τώρα διαβάζω ότι reviews έχω βρει...και ελπίζω να καταλήξω κάπου...γιατί είμαι και πολύ αναποφάσιστος κατά τα αλλα με κάλυψες πλήρως! ευχαριστώ για το χρόνο σας!και φυσικά οποιες επιπλέον πρότασης έχετε να κάνετε είναι ευπρόσδεκτες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.