Προς το περιεχόμενο

rapidshare και ταχυτητα premium account

regina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι σωστά N1ghtW0lf.Δεν γνωρίζω αν οι ελληνικές τράπεζες δεν έχουν την ηλεκτρονική παρακολούθηση της κάρτας.Αν περιμένεις να σου έρθει η απόδειξη σπίτι για να κάνεις το verification σίγουρα ο χρόνος της επιστροφής αυξάνεται.

Με λίγα λόγια όμως τα πάντα γράφονται αναλυτικότατα και διεξοδικότατα στο site paypal για όλες αυτές τις διαδικασίες.

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγω παιδια που εχω χρησιμοποιησει 2 καρτες μεχρις στιγμης μονο για συναλλαγες οπως θελει και η φιλη regina εκανα αυτο που εγραψα παραπανω και δεν μου εχουν ερθει αποδειξεις απο τραπεζες,ουτε δοκιμαστικες συναλλαγες για να μου παρουν 1,5 ευρω,ουτε ψηφια να γραψω για να ολοκληρωθει η συναλλαγη.Μολις τελειωσα τις συναλλαγες μου ηρθαν 2 mail απο rapid και paypal που μου ελεγε τον κωδικο της συναλλαγης για τυχον προβληματα

Δημοσ.

αγορασα σημερα μια καρτουλα απο την eurobank.

Αλλα κολλησα......

Δεν γνωριζω τι να συμπληρωσω σε αυτο το σημειο στο http://www.paypal.com.

Link and confirm your debit or credit card.

Στο select card γραφει τον 10ψηφιο αριθμο της καρτας.

Στο payball code [4 ψηφια] τι πρεπει να γραψω?

Περιμενω την βοηθεια σας. Ευχαριστω παρα πολυ

Δημοσ.
αγορασα σημερα μια καρτουλα απο την eurobank.

Αλλα κολλησα......

Δεν γνωριζω τι να συμπληρωσω σε αυτο το σημειο στο http://www.paypal.com.

Link and confirm your debit or credit card.

Στο select card γραφει τον 10ψηφιο αριθμο της καρτας.

Στο payball code [4 ψηφια] τι πρεπει να γραψω?

Περιμενω την βοηθεια σας. Ευχαριστω παρα πολυ

Regina κανε αυτο που λεω πιο πανω στο post 13 και θα δεις οτι ειναι πιο ευκολο.Πηγαινε στη σελιδα premium του rapid και πατα το paypal στη συνδρομη που θελεις.Θα σε παει απευθειας στην σελιδα του.Κοιταξε αν εχεις καμια απορια στη φορμα που βλεπεις και ρωτα.

Φαινεται οτι τις τελευταιες μερες υπαρχει προβλημα στις συναλλαγες αναμεσα σε rapid και paypal.Εχουν αναφερθει αρκετα προβληματα εδω μεσα.

κοιτα εδω

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=297670

Δημοσ.
Regina κανε αυτο που λεω πιο πανω στο post 13 και θα δεις οτι ειναι πιο ευκολο.Πηγαινε στη σελιδα premium του rapid και πατα το paypal στη συνδρομη που θελεις.Θα σε παει απευθειας στην σελιδα του.Κοιταξε αν εχεις καμια απορια στη φορμα που βλεπεις και ρωτα.

:-)πηγα οπως λες και γραφτηκα επιτυχως:-)

Σε ενα αλλο site που πηγα να κανω εγγραφη μεσω paybal δεν πετυχε και δεν μπορω να καταλαβω γιατι . Δηλαδη πως γινεται να δουλευει κανονικα στο ενα site και στο αλλο οχι

Μου εχουν στειλει συτο:

Your card has been linked to your PayPal account - now you just need to confirm it. Here's how:

Your card ending in #### has been charged 1.50 EUR on Jan.

Check your card statement in 2-3 days and find the 4-digit PayPal code for the charge.

Return to PayPal and enter the 4-digit code to confirm your credit card.

The charge will be refunded to your PayPal account after you confirm your card. When you confirm your card, your Sending, Receiving and Withdrawal limits will be lifted and you will be a Verified member.

If you access your card statement online, you will see the number within 2-3 business days. If you don't have online access to your statement, please wait for your printed statement to arrive by mail.

-------------------------------------------------------------------------------

Τους εστειλα ενα e-mail και μου απαντησαν :

After my review of your account I can see you are trying to confirm the

card ending in ####, I can advise you this card was disabled from your

account due to the amount of times the confirmation code was entered. I can

advise I have now re-enabled your credit card so it is now available to be

confirmed.

The confirmation code was sent to your credit card statement on the 22nd of

January. If you have online access to your credit card statement you will

see the code now. However if you do not have online access to the card you

will need to wait 3-5 working days to get the code on your paper statement.

I hope this information assists you further with this matter. I sincerely

apologise for any inconvenience this matter has caused.

Δηλαδη , αν καταλαβαινω σωστα , μου λενε οτι πρεπει να περιμενω 2-3 εργασιμες μερες και θα μου στειλουν με e-mail εναν κωδικο και ετσι θα γινει επιβεβαιωση της καρτας?

-----Προστέθηκε 24/1/2009 στις 10 : 26 : 21-----

και κατι ακομα, το rapidshare μου εστειλε ενα e-mail , μεσα εχει ενα Link :Confirm your bank account .

Το παταω και η εμφανιζεται αυτο:

"Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το πιστοποιητικό ασφαλείας αυτής της τοποθεσίας Web.

Το πιστοποιητικό ασφαλείας που παρουσιάστηκε από αυτήν την τοποθεσία Web έχει εκδοθεί για άλλη διεύθυνση τοποθεσίας Web.

Τα προβλήματα πιστοποιητικού ασφαλείας ενδέχεται να υποδεικνύουν μια προσπάθεια παραπλάνησής σας ή ανάσχεσης των δεδομένων που έχετε στείλει προς το διακομιστή.

Συνιστούμε να κλείσετε την ιστοσελίδα και να μην συνεχίσετε σε αυτήν την τοποθεσία Web. "

Τι να κανω?

Δημοσ.
:-)πηγα οπως λες και γραφτηκα επιτυχως:-)

Σε ενα αλλο site που πηγα να κανω εγγραφη μεσω paybal δεν πετυχε και δεν μπορω να καταλαβω γιατι . Δηλαδη πως γινεται να δουλευει κανονικα στο ενα site και στο αλλο οχι

Μου εχουν στειλει συτο:

Your card has been linked to your PayPal account - now you just need to confirm it. Here's how:

Your card ending in #### has been charged 1.50 EUR on Jan.

Check your card statement in 2-3 days and find the 4-digit PayPal code for the charge.

Return to PayPal and enter the 4-digit code to confirm your credit card.

The charge will be refunded to your PayPal account after you confirm your card. When you confirm your card, your Sending, Receiving and Withdrawal limits will be lifted and you will be a Verified member.

If you access your card statement online, you will see the number within 2-3 business days. If you don't have online access to your statement, please wait for your printed statement to arrive by mail.

-------------------------------------------------------------------------------

Τους εστειλα ενα e-mail και μου απαντησαν :

After my review of your account I can see you are trying to confirm the

card ending in ####, I can advise you this card was disabled from your

account due to the amount of times the confirmation code was entered. I can

advise I have now re-enabled your credit card so it is now available to be

confirmed.

The confirmation code was sent to your credit card statement on the 22nd of

January. If you have online access to your credit card statement you will

see the code now. However if you do not have online access to the card you

will need to wait 3-5 working days to get the code on your paper statement.

I hope this information assists you further with this matter. I sincerely

apologise for any inconvenience this matter has caused.

Δηλαδη , αν καταλαβαινω σωστα , μου λενε οτι πρεπει να περιμενω 2-3 εργασιμες μερες και θα μου στειλουν με e-mail εναν κωδικο και ετσι θα γινει επιβεβαιωση της καρτας?

-----Προστέθηκε 24/1/2009 στις 10 : 26 : 21-----

και κατι ακομα, το rapidshare μου εστειλε ενα e-mail , μεσα εχει ενα Link :Confirm your bank account .

Το παταω και η εμφανιζεται αυτο:

"Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το πιστοποιητικό ασφαλείας αυτής της τοποθεσίας Web.

Το πιστοποιητικό ασφαλείας που παρουσιάστηκε από αυτήν την τοποθεσία Web έχει εκδοθεί για άλλη διεύθυνση τοποθεσίας Web.

Τα προβλήματα πιστοποιητικού ασφαλείας ενδέχεται να υποδεικνύουν μια προσπάθεια παραπλάνησής σας ή ανάσχεσης των δεδομένων που έχετε στείλει προς το διακομιστή.

Συνιστούμε να κλείσετε την ιστοσελίδα και να μην συνεχίσετε σε αυτήν την τοποθεσία Web. "

Τι να κανω?

regina για το πρωτο σε ειχα προειδοποιησει εγκαιρα να μην κανεις αυτο που σου ειχαν προτεινει και φαινεται με το mail που πηρες και σου λενε οτι εσυ προσπαθησες να επιβεβαιωσεις την καρτα σου (μπαινοντας πρωτα στο pay pal και βαζοντας τα στοιχεια σου).Μικρο το κακο.Που προσπαθησες να γραφτεις την δευτερη φορα ?

Τωρα για το δευτερο πραγματι ειναι λιγο περιεργο.Εψαξα στα mail μου και βρηκα οτι αυτο που αναφερεις δεν στο εστειλε το rapid αλλα το pay pal.Το εχα λαβει και εγω αλλα δεν εδωσα σημασια Κατι που παρατηρησα ειναι οτι δεν ελαβα mail απο rapid τοτε που να επιβεβαιωνει την συνδρομη μου (εκτος και αν το εσβησα κατα λαθος ).Παντως η συνδρομη μου λειτουργει κανονικα με το σωστο μηνα ληξης.Οποτε προς το παρον μην κανεις τιποτα (αν η συνδρομη σου ειναι σωστη κανοντας log in στο λογαριασμο σου )

Δημοσ.

Regina το έχουμε γράψει και πιο πάνω.Αν έχεις ηλεκτρονική πρόσβαση στην κάρτα της τράπεζας (δηλαδή να βλέπεις online τις συναλλαγες σου) μπαίνεις και βλέπεις αυτό που έγραψε και ο N1ghtW0lf πιο πάνω:

" ****PAYPAL--*EXPUSE 234234234 1,50 Ευρω

Πριν το paypal, που εχω βαλει τα αστερακια, θα εχει εναν τετραψηφιο αριθμο...ο οποιος ειναι και το ζητουμενο της υποθεσης...γιατι αυτον τον κωδικο χρειαζεσαι οταν μπεις στη σελιδα του paypal παλι για να κανεις verify τη καρτα για να σου επιστρεψουν το 1,5 Ευρω που σε χρεωσανε και να σου βγαλουν το οριο που εχεις για αγορες."

Αν δεν μπορείς να το δείς online απλά περιμένεις να σου έρθει στο σπίτι το χαρτί απ την ΤΡΑΠΕΖΑ που δείχνει τις συναλλαγες σου (κάθε μήνα πρέπει να έρχεται) εκεί βλέπεις την συναλλαγή με το 1,5 ευρώ και βάζεις στο paypal τα 4 ψηφία που σου ζητάει.

Τόσο απλά.

talisman: Η διαδικασία αυτή γίνεται για να μπορείς να χρησιμοποιείς το paypal παντού και χωρίς περιορισμούς.Αυτό που λες εσύ (χωρίς να γίνει το verification) δεν το γνωρίζω αλλά σίγουρα αν θες να προχωρήσεις και σε άλλες συναλλαγές στο μέλλον και με μεγαλύτερα ποσά ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μην ακολουθήσεις αυτήν την διαδικασία!

Δημοσ.
Regina το έχουμε γράψει και πιο πάνω.Αν έχεις ηλεκτρονική πρόσβαση στην κάρτα της τράπεζας (δηλαδή να βλέπεις online τις συναλλαγες σου) μπαίνεις και βλέπεις αυτό που έγραψε και ο N1ghtW0lf πιο πάνω:

" ****PAYPAL--*EXPUSE 234234234 1,50 Ευρω

Πριν το paypal, που εχω βαλει τα αστερακια, θα εχει εναν τετραψηφιο αριθμο...ο οποιος ειναι και το ζητουμενο της υποθεσης...γιατι αυτον τον κωδικο χρειαζεσαι οταν μπεις στη σελιδα του paypal παλι για να κανεις verify τη καρτα για να σου επιστρεψουν το 1,5 Ευρω που σε χρεωσανε και να σου βγαλουν το οριο που εχεις για αγορες."

Αν δεν μπορείς να το δείς online απλά περιμένεις να σου έρθει στο σπίτι το χαρτί απ την ΤΡΑΠΕΖΑ που δείχνει τις συναλλαγες σου (κάθε μήνα πρέπει να έρχεται) εκεί βλέπεις την συναλλαγή με το 1,5 ευρώ και βάζεις στο paypal τα 4 ψηφία που σου ζητάει.

Τόσο απλά.

talisman: Η διαδικασία αυτή γίνεται για να μπορείς να χρησιμοποιείς το paypal παντού και χωρίς περιορισμούς.Αυτό που λες εσύ (χωρίς να γίνει το verification) δεν το γνωρίζω αλλά σίγουρα αν θες να προχωρήσεις και σε άλλες συναλλαγές στο μέλλον και με μεγαλύτερα ποσά ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μην ακολουθήσεις αυτήν την διαδικασία!

Μα αυτο το εχω αναφερει και πιο πανω. Μιλουσα για την συγκεκριμενη δουλεια που ηθελε να κανει η φιλη regina.Nα μην μπλεχτει στην συγκεκριμενη διαδικασια.Αφου ειπε οτι την καρτα την εβγαλε για να γραφτει στο rapid

Υ.Γ : Την ιδια καρτα με την regina εχω και εγω Ποτε δεν μου εχει έρθει στο σπίτι χαρτί απ την τραπεζα που να δείχνει τις συναλλαγες που εχω κανει.

Δημοσ.

Να προσέχεις τα email που σου ερχονται από το PAYPAL πάντα θα γράφουν το ονομά σου και ποτέ σκέτο dear user κτλ .

Το ίδιο και από το ΕΒΑΥ.

Δημοσ.

παιδια καλημερα εχω ενα προβλημα με το rapidshare και θα ηθελα μια βοηθεια. Εχω premium account και απο το σαββατο το πρωι δεν με αφηνει να κατεβασω παραπανω απο 1 αρχειο , μολις κατεβει αυτο και ξανακανω κλικ για επομενο δεν μπαινει καν στη σελιδα ολα αυτα απο το σαββατο και μετα ενω πριν ηταν ολα μια χαρα. Εχει συμβει και σε κανενα αλλο παιδι απο εδω?

Ευχαριστω πολυ κσθε βοηθεια ευπροσδεκτη

Δημοσ.
παιδια καλημερα εχω ενα προβλημα με το rapidshare και θα ηθελα μια βοηθεια. Εχω premium account και απο το σαββατο το πρωι δεν με αφηνει να κατεβασω παραπανω απο 1 αρχειο , μολις κατεβει αυτο και ξανακανω κλικ για επομενο δεν μπαινει καν στη σελιδα ολα αυτα απο το σαββατο και μετα ενω πριν ηταν ολα μια χαρα. Εχει συμβει και σε κανενα αλλο παιδι απο εδω?

Ευχαριστω πολυ κσθε βοηθεια ευπροσδεκτη

Μου μυριζει για hack.Στο λογαριασμο σου μπαινεις κανονικα

Δημοσ.

Τον κωδικο που εψαχνα μου τον εδωσαν απο την eurobank τηλεφωνικα.

Αλλα δυστυχως δεν μπορω να κανω επιβεβαιωση της καρτας τωρα στο paypall. Μου γραφουν να χρησιμοποιησω μια διαφορετικη καρτα.

Μαλλον επειδη ειχα πατησει πολλες φορες τελικα δεν δεχονται πλεον την καρτα μου? Για τα υπολοιπα χρηματα που εχει μεσα τι κανω?

Θελω να χρησιμοποιησω αυτη την καρτα. Τι πρεπει να κανω για να δεκτουν την καρτα μου στο payball?

Περιμενω και παλι τα φωτα σας........

-----Προστέθηκε 28/1/2009 στις 02 : 03 : 54-----

αυτο γραφει οταν παω να περασω την καρτα:

This card has been disabled for entry into the PayPal system. Please add a different card. You may also contact us using this form.

Δημοσ.

Τον κωδικο που εψαχνα μου τον εδωσαν απο την eurobank τηλεφωνικα.

Αλλα δυστυχως δεν μπορω να κανω επιβεβαιωση της καρτας τωρα στο paypall. Μου γραφουν να χρησιμοποιησω μια διαφορετικη καρτα.

Μαλλον επειδη ειχα πατησει πολλες φορες τελικα δεν δεχονται πλεον την καρτα μου? Για τα υπολοιπα χρηματα που εχει μεσα τι κανω?

Θελω να χρησιμοποιησω αυτη την καρτα. Τι πρεπει να κανω για να δεκτουν την καρτα μου στο payball?

Περιμενω και παλι τα φωτα σας........

-----Προστέθηκε 28/1/2009 στις 02 : 03 : 54-----

αυτο γραφει οταν παω να περασω την καρτα:

This card has been disabled for entry into the PayPal system. Please add a different card. You may also contact us using this form.

Δημοσ.
Δεν ειναι ετσι ακριβως...οταν γινει η συναλλαγη και ερθει η αποδειξη στο σπιτι μετα απο δυο-τρεις εβδομαδες συνηθως, θα γραφει τον κωδικο συναλλαγης και στην περιγραφη της συναλλαγης θα λεει

****PAYPAL--*EXPUSE 234234234 1,50 Ευρω

Πριν το paypal, που εχω βαλει τα αστερακια, θα εχει εναν τετραψηφιο αριθμο...ο οποιος ειναι και το ζητουμενο της υποθεσης...γιατι αυτον τον κωδικο χρειαζεσαι οταν μπεις στη σελιδα του paypal παλι για να κανεις verify τη καρτα για να σου επιστρεψουν το 1,5 Ευρω που σε χρεωσανε και να σου βγαλουν το οριο που εχεις για αγορες.

Όσον αφορά για να μην περιμένεις άδικα τρεις εβδομάδες για να σου έρθει η απόδειξη κάνε το εξής που έκανα και εγώ: πάρε τηλ μετά από 24 ώρες που θα κάνεις το verify της κάρτας σου, στην εξυπηρέτηση πελατών της κάρτας που θα βγάλεις και ζήτα τους να σου πουν τον τετραψήφιο αριθμό. Και εγώ αυτό έκανα και είναι όλα οκ!

Δημοσ.
Δεν ειναι ετσι ακριβως...οταν γινει η συναλλαγη και ερθει η αποδειξη στο σπιτι μετα απο δυο-τρεις εβδομαδες συνηθως, θα γραφει τον κωδικο συναλλαγης και στην περιγραφη της συναλλαγης θα λεει

****PAYPAL--*EXPUSE 234234234 1,50 Ευρω

Πριν το paypal, που εχω βαλει τα αστερακια, θα εχει εναν τετραψηφιο αριθμο...ο οποιος ειναι και το ζητουμενο της υποθεσης...γιατι αυτον τον κωδικο χρειαζεσαι οταν μπεις στη σελιδα του paypal παλι για να κανεις verify τη καρτα για να σου επιστρεψουν το 1,5 Ευρω που σε χρεωσανε και να σου βγαλουν το οριο που εχεις για αγορες.

Όσον αφορά για να μην περιμένεις άδικα τρεις εβδομάδες για να σου έρθει η απόδειξη κάνε το εξής που έκανα και εγώ: πάρε τηλ μετά από 24 ώρες που θα κάνεις το verify της κάρτας σου, στην εξυπηρέτηση πελατών της κάρτας που θα βγάλεις και ζήτα τους να σου πουν τον τετραψήφιο αριθμό. Και εγώ αυτό έκανα και είναι όλα οκ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...