Προς το περιεχόμενο

rapidshare και ταχυτητα premium account

regina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτομουν να αποκτησω ενα premium account στο rapindshare. Διαβαζοντας τα σχετικα topic ...δεν ενθουσιαστηκα.

Και θελω να σας ρωτησω:

:mad:Δεν θα εχω μεγαλυτερη ταχυτητα? :mad:

Αν δεν εχω δεν βρισκω λογω να πληρωσω!B)

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φυσικα και θα εχεις μεγαλυτερη ταχυτητα δεν βλεπεις το ρολοι που εχει σε καθε σελιδα για free και premium χρηση.Τωρα το θεμα ειναι τι να την κανεις την ταχυτητα αμα σου δινει μονο 2,5 GB/μερα.Ο φιλος πιο πανω με 1.6Mb/s τελειωνει το οριο σε 30 λεπτα

Δημοσ.

με αυτο το link μπορεις να πάρεις premium account με προπληρωμένη κάρτα paysafecard? ή μόνο μεσω τραπέζης? και κατι ακομη, για τρεις μηνες account σε πιο button πηγαινω? paypal-reseller-wiretransfer?

Δημοσ.

Και γιατί δεν κάνεις ένα?Το paypal είναι πολύ χρήσιμο,αρκεί να έχεις μία απ τις προπληρωμένες κάρτες κάποιας τράπεζας.Βάζεις όσα χρήματα θες να ξοδέψεις κ έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!

Με ποιόν τρόπο θα πληρώσεις δλδ εσύ?

Δημοσ.

sorry αλλα δεν γνωριζω πως ακριβως γινεται αυτο. Θα ζητησω δηλαδη απο καποια τραπεζα προπληρωμενη καρτα? Με το ποσο των 17 ευρω?

-----Προστέθηκε 19/1/2009 στις 03 : 54 : 08-----

με καταθεση στην τραπεζα Πειραιως σκεφτομουν να καταθεσω καπου 25 ευρω μαζι με τα εξοδα καταθεσης

Δημοσ.

Λοιπόν άκου πως έχουν τα πράγματα και μετά αποφασίζεις αν σε βολεύει ή όχι.

Το paypal είναι ένα site (ασφαλέστατο) στο οποίο εσύ "συνδέεις" μια πιστωτική κάρτα ή προπληρωμένη και κάνεις τις αγορές σου μέσω ίντερνετ.

Για να περισσότερες πληροφορίες http://www.paypal.com

Οι προπληρωμένες κάρτες είναι αυτές (πρέπει να έχει και η Πειραιώς) που βγάζουν οι τράπεζες και κάθε φορά τις φορτώνεις εσύ με όσα χρήματα χρειάζεσαι για την εκάστοτε αγορά σου.

Στην περίπτωσή σου πας στην Πειραιώς και τους λες να σου βγάλουν μια προπληρωμένη κάρτα στ ονομά σου φορτωμένη μέσα με 20 ευρώ (εξοδα για την κάρτα δεν πρέπει να υπάρχουν ή αν έχει είναι ελάχιστα).

Μετά όταν πας στο πι σι σου μπαίνεις στο site της paypal και κάνεις εγγραφή και βάζεις και τα στοιχεία της κάρτας.Επειτα πας στο rapidshare και πληρώνεις μέσω paypal.(τα βήματα γράφονται αναλυτικα δεν υπαρχει περίπτωση να μπερδευτείς)

Τώρα αν θέλεις να κάνεις κ αλλες αγορές πχ στο ebay.....η μοναδική διαδικασία που θα κάνεις θα είναι να πηγαίνεις στην τράπεζα με την προπληρωμένη κάρτα που ήδη έχεις και θα την φορτώνεις με το ποσό που σου χρειάζεται ;) και μετά αυτά τα χρήματα θα είναι μέσα στο paypal

Το paypal με λίγα λογια είναι ένας "ενδιάμεσος " μεταξύ του αγοραστή και του πωλητή που διασφαλίζει τα στοιχεία της κάρτας καθώς όταν γίνεται η συναλλαγή δεν φαίνεται κανένα απ τα στοιχεια σου...έτσι δεν υπάρχει κίνδυνος να σε "κλέψουν"

Οι προπληρωμένες κάρτες δεν είναι μίας χρήσεως .Να έχεις μαζί σου και ταυτότητα όταν την βγάλεις.

Δημοσ.

:-)cosmos000:-) σε ευχαριστω παρα πολυ για ολο τον κοπο να γραψεις ολα αυτα. Θα παω αυριο σε τραπεζα να ζητησω μια προπληρωμενη καρτα με το ποσο των 20 ευρω. Δεν ειχα ιδεα οτι υπαρχουν τετοιες καρτες.

Πιστωτικες εχω αλλα στο ιντερνετ τις χρησιομοποιω σπανια.

Ο νεος τροπος φαινεται παρα πολυ καλυτερος!

Δημοσ.

Οκ regina.Μια μικρή διευκρίνηση μόνο ακόμα.Την πρώτη φορά που θα χρησιμοποιήσεις το paypal θα σου πάρει κατευθείαν 1,5 euro .(Αυτο το κάνει για να δοκιμάσει-εξακριβώσει ότι η κάρτα σου είναι εντάξει....είναι μια δοκιμαστική συναλλαγή και θα σου ζητήσει να γράψεις κάποια απ τα στοιχεία (ψηφία) της συναλλαγής όταν αυτή ολοκληρωθεί έτσι ώστε να είσαι "διαπιστωμένο-εξακριβωμένο" μέλος.Αυτό το 1,5 euro θα σου ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ max μεσα σε μία εβδομάδα.

Επίσης αυτές οι κάρτες λέγονται πιο σωστά χρεωστικές. (Συγγνωμη αλλά είμαι εξωτερικό και δεν ξέρω καλά πιο απ τα δυο χρησιμοποιούν) Εσυ πες θέλω μια για συναλλαγες απο ιντερνετ και θα καταλάβουν οι τραπεζικοί! :-)

Καλές αγορές!!!!

Δημοσ.

Αφου θα το χρησιμοποιησεις για το rapid δεν χρειαζεται να μπεις οταν παρεις την καρτα σου στην σελιδα του paypal.Θα πατησεις ποσους μηνες συνδρομη θελεις στο rapid αυτο θα σε παει στη σελιδα του paypal θα γραψεις τα στοιχεια σου το νουμερο της καρτας σου Απο κατω εχει ενα μικρο κουτακι που βαζεις τα τρια τελευταια ψηφια που υπαρχουν στο πισω μερος της καρτας σου.Στο τελος της σελιδας βαζεις ενα δικο σου κωδικο που πρεπει να τον θυμασε γιατι ειναι το log in της συγκεκριμενης καρτας στο συγκεκριμενο email που εχεις δηλωσει.Προχωρας και σου λεει αν δεχεσαι την συγκεκριμενη συναλλαγη.Η συναλλαγη εχει τελειωσει χωρις 1,5 ευρω χρεωση,χωρις να σου ζητήσει να γράψεις κάποια απο τα στοιχεία (ψηφία) της συναλλαγής.

Εγω εχω καρτα της eurobank που εχει ελαχιστη καταθεση 30 ευρω με προμηθεια 1 ευρω ανα καταθεση.Η καρτα εχει μικρη διαρκεια ισχυος (περιπου 1 χρονο )

Δημοσ.
Αυτό το 1,5 euro θα σου ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ max μεσα σε μία εβδομάδα.

Δεν ειναι ετσι ακριβως...οταν γινει η συναλλαγη και ερθει η αποδειξη στο σπιτι μετα απο δυο-τρεις εβδομαδες συνηθως, θα γραφει τον κωδικο συναλλαγης και στην περιγραφη της συναλλαγης θα λεει

****PAYPAL--*EXPUSE 234234234 1,50 Ευρω

Πριν το paypal, που εχω βαλει τα αστερακια, θα εχει εναν τετραψηφιο αριθμο...ο οποιος ειναι και το ζητουμενο της υποθεσης...γιατι αυτον τον κωδικο χρειαζεσαι οταν μπεις στη σελιδα του paypal παλι για να κανεις verify τη καρτα για να σου επιστρεψουν το 1,5 Ευρω που σε χρεωσανε και να σου βγαλουν το οριο που εχεις για αγορες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...