XronisR Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Καλησπερα...Χαζευοντας στο Internet αυτες τις ημερες μου διημουργηθηκε αυτη η απορια..Ποιο λειτουργικο ειναι καλυτερο?Στο θεμα drivers τι γινεται?
grimpr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Το λειτουργικό που μπορείς να κάνεις άψογα την δουλειά σου με τα λιγότερα προβλήματα ασχέτως αρχιτεκτονικής/έκδοσης/πλατφόρμας. Για Windows 64bit, Vista64 > XP64 σε όλα.
dhmak Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Προσαωπική μου άποψη είναι ότι: Τα XP μιάς και έχουνε της μισές απαιτήσεις των Vista (RAM, χώρο εγκατάστασης, επεξεργαστική ισχύ) για να κάνουνε τα ίδια πράγματα και με ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα, τα έβγαλε ο Bill γιατί κάτι έπρεπε να βγάλει. Τα Vista μόνο μούρη πουλάνε, απο ουσία, τίποτα. Να δούμε τα 7 θα προσφέρουν κάτι καινοτόμο ή τα ένδοξα XP θα κλείσουν δεκαετία. Υ.Γ: για να μήν νομίζει κανείς οτι είμαι χολιασμένος με τα Vista, αναφέρω οτι: στον σταθερό μου, έχω Win XP SP3 GR (32bit) και ο φορητός μου Dell Inspiron 1720 φοράει Vista Premium (32bit)
eSATA Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Προσαωπική μου άποψη είναι ότι:Τα XP μιάς και έχουνε της μισές απαιτήσεις των Vista (RAM, χώρο εγκατάστασης, επεξεργαστική ισχύ) για να κάνουνε τα ίδια πράγματα και με ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα, τα έβγαλε ο Bill γιατί κάτι έπρεπε να βγάλει. Τα Vista μόνο μούρη πουλάνε, απο ουσία, τίποτα. Να δούμε τα 7 θα προσφέρουν κάτι καινοτόμο ή τα ένδοξα XP θα κλείσουν δεκαετία. Υ.Γ: για να μήν νομίζει κανείς οτι είμαι χολιασμένος με τα Vista, αναφέρω οτι: στον σταθερό μου, έχω Win XP SP3 GR (32bit) και ο φορητός μου Dell Inspiron 1720 φοράει Vista Premium (32bit) ας εξηγησει καποιος και σε εμενα ον ασχετο για το ποια η διαφορα σε 32bit και 64bit ;:rolleyes::rolleyes:
Antwni Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Η διαφορά είναι ότι τα 32bit βλέπουν μέχρι 3GB Ram ενώ τα 64βιτ βλέπουν πολύ περισσότερο...!!
XronisR Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Το λειτουργικό που μπορείς να κάνεις άψογα την δουλειά σου με τα λιγότερα προβλήματα ασχέτως αρχιτεκτονικής/έκδοσης/πλατφόρμας. Για Windows 64bit, Vista64 > XP64 σε όλα. Δηλαδη προτεινεις Vista64...Και εγω ετσι νομιζω καθως φαινεται οτι εχουν ασχοληθει πιο πολυ με αυτο..
tolis_01 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Αν δεν έχεις πάνω από 3GB ram μείνε καλύτερα με τα 32άρια για λόγους συμβατότητας. Αλλιώς vista 64άρια (νομίζω ότι έχουν καλύτερη υποστήριξη σε συσκευές). Υποθέτοντας πάντα ότι έχεις 64bit cpu
eSATA Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Αν δεν έχεις πάνω από 3GB ram μείνε καλύτερα με τα 32άρια για λόγους συμβατότητας. Αλλιώς vista 64άρια (νομίζω ότι έχουν καλύτερη υποστήριξη σε συσκευές). Υποθέτοντας πάντα ότι έχεις 64bit cpu δηλαδη αν εχεις cpu 32bit δε μπορεις να βαλεις Windodws64 ???
1000 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Έχω 3 σκληρούς. XP64, Vista 64, Ubuntu. Περίμενα τα vista να μη μου αρέσουν όμως μια χαρά τα βρίσκω. Πρόβλημα κανένα ως ώρας δεν έχω αντιμετωπίσει. Τα XP64 όμως αν και πιο αργά από τα vista64 τα έχω πιο ψηλά. 2 χρόνια τους πίνω το αίμα και όχι δε μου λένε με τίποτα. Ασφαλώς κάποια προγράμματα τα ξεχνάς. Drivers μόνο για τον εκτυπωτή μου δεν έβρισκα. Του έβαλα από vista 64 και όλα μια χαρά. Αυτά..
tolis_01 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 δηλαδη αν εχεις cpu 32bit δε μπορεις να βαλεις Windodws64 ??? Με τίποτα όμως..
HellasVagabond Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Αν δεν έχεις πάνω από 3GB ram μείνε καλύτερα με τα 32άρια για λόγους συμβατότητας. Αλλιώς vista 64άρια (νομίζω ότι έχουν καλύτερη υποστήριξη σε συσκευές). Υποθέτοντας πάντα ότι έχεις 64bit cpu 3GB Triple Channel DDR3 στο δευτερο i7 μηχανημα μου και τα Vista x64 Ultimate απλα πετανε. Βεβαια αλλη πλατφορμα η μια αλλη η αλλη.
accipio Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Κάτι σχετικό πάνω σ' αυτό: Χθες προσπάθησα να εγκαταστήσω Vista 64μπιτα σε παλιό μηχάνημα με επεξεργαστή Pentium 4 2,4 GHz (για δοκιμή). Αφού έγινε η πρώτη μεταφορά των αρχείων από το dvd στον σκληρό, στο πρώτο boot τα Windows αρνήθηκαν να ξεκινήσουν αναφέροντας ότι η cpu δεν υποστηρίζει αυτή την έκδοση των Windows. Τότε το θυμήθηκα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.