Προς το περιεχόμενο

Προγραμματακι να δειχνει τον τυπο του AVI

takis345

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να εξηγησω τι ακριβως ζηταω ...

Εχω βρει ενα προγραμμα για τα mp3 το οποιο λεγεται mp3 info extension και κανει το εξης πολυ πρακτικο : Αυτοματα δειχνει το καθε αρχειο mp3 σαν icon που απο αυτο φαινεται η ποιοτητα του σε Kbps δηλ. 320 -192 -128 κτλ.

Ηθελα να βρω κατι παρομοιο ωστε να καταλαβαινω αμεσως σε ενα φακελο με πολλα AVI τον τυπο του καθενος πχ divx - xvid -mp4 ktl

Oποιος εχει ακουσει για κατι τετοιο ας πει που μπορω να το βρω.

Δημοσ.
Απ' οτι βλεπω ειναι open source

http://mutschler.de/mp3ext/

καποιος με γνωσεις VC++ μπορει να το τροποποιησει καταλληλα.

Δεν υπαρχει ετοιμο κατι? Ειναι δυνατον? Με τοσο πανικο που γινεται με τα divX και τους codecs

Δημοσ.

Δεν έχω δει πρόγραμμα που να κάνει ακριβώς αυτό που θέλεις. Υπάρχει κάτι παρεμφερές: Το MediaInfo περιλαμβάνει ένα shell extension (το επιλέγεις κατά την εγκατάσταση αν θυμάμαι καλά), που μεταξύ άλλων όταν κάνεις hover το δείκτη του ποντικιού πάνω από ένα media file, σου εμφανίζει ένα tooltip με αρκετές πληροφορίες για το αρχείο.

Δημοσ.
Δεν έχω δει πρόγραμμα που να κάνει ακριβώς αυτό που θέλεις. Υπάρχει κάτι παρεμφερές: Το MediaInfo περιλαμβάνει ένα shell extension (το επιλέγεις κατά την εγκατάσταση αν θυμάμαι καλά), που μεταξύ άλλων όταν κάνεις hover το δείκτη του ποντικιού πάνω από ένα media file, σου εμφανίζει ένα tooltip με αρκετές πληροφορίες για το αρχείο.

ναι φιλε παρσιφαλ αλλα φαντασου να εχεις ενα folder με 150 avi και να πρεπει να δειξεις ενα - ενα με τον δείκτη του ποντικιού για να επιλεξεις πχ τα divx --- :confused:

Δημοσ.

ΟΚ, αν θες να κάνεις κάτι τέτοιο δε θα σε βόλευε η λύση που πρότεινα. Όμως ούτε τα διαφορετικά εικονίδια θα σε βόλευαν, αφού το File Type θα ήταν κοινό (AVI) και δε θα μπορούσες να τα προβάλλεις sort-αρισμένα το ένα κάτω απ' τ' άλλο για να τα επιλέξεις με ένα κλικ/Shift+κλικ. Πάλι ένα-ένα θα τα επέλεγες (αν και λίγο πιο σβέλτα ομολογουμένως)!

Δημοσ.

Εγω πως τα ξεχωριζω.Εχω διαλεξει καθε τυπο αρχειων να το ανοιγω με διαφορετικο προγραμμα.Ετσι στα avi εχει σηματακι μπροστα του media clasic player.Τα divx εχουν του divx player Τα mkv εχουν το σηματακι του vls player.

Δημοσ.

edit: Παρακάτω, έχω μπερδέψει τον topic starter και τον φίλο στο post #7. Μπάχαλο!

Νόμιζα πως στο παράδειγμα του post #5 εννοούσες κάτι άλλο: Πώς επιλέγεις από τα 150 AVI ενός καταλόγου μόνο όσα έχουν DIVX FourCC code και όχι κατάληξη .divx. Δηλαδή από όλα τα AVI, μόνο όσα κωδικοποιήθηκαν με τον DivX codec.

Αν πρόκειται για αρχεία με διαφορετική κατάληξη, τότε ναι. Μπορείς να τα σορτάρεις ανά κατάληξη σε ένα παράθυρο File Explorer πηγαίνοντας View > Details και κάνοντας κλικ στη στήλη Type. Και αυτο, χωρίς να χρειάζεσαι το υποθετικό πρόγραμμα που αναφέρεις στο 1ο post.

Δημοσ.
ΟΚ, αν θες να κάνεις κάτι τέτοιο δε θα σε βόλευε η λύση που πρότεινα. Όμως ούτε τα διαφορετικά εικονίδια θα σε βόλευαν, αφού το File Type θα ήταν κοινό (AVI) και δε θα μπορούσες να τα προβάλλεις sort-αρισμένα το ένα κάτω απ' τ' άλλο για να τα επιλέξεις με ένα κλικ/Shift+κλικ. Πάλι ένα-ένα θα τα επέλεγες (αν και λίγο πιο σβέλτα ομολογουμένως)!

Ειναι περιεργο που δεν υπαρχει κατι τετοιο παντως..

Θα μπορουσε να ξεχωριζει πολυ πιο εμφανως ,απο τα icon των windows, τα divx απο τα S-mpeg 4 κτλ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...