mamis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Καλημέρα σε όλους!Αντιπετωπίζω το παρακάτω πρόβλημα και θα παρακαλούσα όποιος γνωρίζει να με βοηθήσει... Θέλω να φτιάξω ένα δίκτυο μεταξύ 2 υπολογιστών.Ενός desktop και ενός laptop μέσω του modem-router FRITZ!Box Fon WLAN 7140.Ο desktop συνδέεται ενσύρματα μέσω ethrnet πάνω στο router.Το laptop συνδέεται ασύρματα πάνω στο router μου.Επίσης ο μεν desktop έχει Windows XP(με Service Pack 3-άρα και το Link Layer Topology Discovery (LLTD) Responder) και το μεν laptop έχει Windows Vista.Αφου στον desktop έκανα κοινή χρήση ένα partition και κάποιους φακέλους,εκτέλεσα επιτυχώς τον οδηγό εγκατάστασης οικιακού δικτύου.Να σημειωθεί οτι και τα 2 pc ανήκουν στην ίδια ομάδα εργασίας MSHOME.Όταν πηγαίνω λοιπόν στο laptop με τα Windows Vista,πατάω στο δίκτυο και μου εμφανίζει το εικονίδιο του desktop,αλλά μου λέει οτι "Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στο \\Desktop απο τα Windows", με κωδικό σφάλματος 0x80070035.Επίσης γράφει ""Ελέγξτε την ορθογραφία του ονόματος,βεβαιωθείτε οτι ο υπολογιστής είναι ενεργοποιημένος και συνδεδεμένος στο δίκτυο ή επικοινωνήστε με τον διαχειριστή του δικτύου-κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το DNS".Τέλος όταν πηγαίνω στο κέντρο δικτύου και κοινής χρήσης->ρύθμιση σύνδεσης ή δικτύου και πάω να εκτελέσω τον οδηγό της εγκατάστασης ασύρματου δρομολογητή ή σημείου πρόσβασης μου εμφανίζεται μήνυμα οτι τα Windows εντόπισαν υλικό δικτύου αλλά δεν έιναι δυνατόν να το ρυθμίσουν αυτόματα.Και μετά μου ανοίγει την ιστοσελίδα του Fritz και μου ζητάει όνομα δικτύου SSID και τύπο ασφαλείας και κλειδί ή φράση πρόσβασης,αλλά δεν ξέρω που να τα βάλω. Παρατηρήσεις: 1)Στο interface του Fritz,στα known Network devices (WLAN),εμφανίζει και το laptop και το desktop,αλλά μόνο το laptop είναι ενεργοποιημένο. 2)Το laptop παίρνει κανονικά internet. 3)Χρησιμοποιώ το Norton Internet Security 2009. Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.