gf030 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Καλημερα σας, χρειαζομαι και παλι τη βοηθεια σας: Εδω και κανα διωρο παιδευομαι να εγκαταστησω το aMSN χωρις αποτελεσμα. Εχω φαει την ταλαιπωρια της ζωης μου και αναρωτιεμαι, για ποιο λογο δεν το δινουν ετοιμο σαν deb εφοσον ειναι διαθεσιμο για ubuntu, επιμενοντας σε κατι packages που ο καθε αρχαριος δεν ξερει ποιο θα κατεβασει και πως θα το εγκαταστησει. Κι ας βαλουν και ενα donate για τον κοπο τους ρε γμτο, δεν χαθηκε ο κοσμος. EDIT: Τελικα ειχα την ιδεα να "ψαξω" στο Synaptic, ειδα οτι υπαρχει και τον εκανα εγκατασταση απο εκει. Και τωρα η ερωτηση: Ολα αυτα που υπαρχουν στο Synaptic ειναι απο την αρχικη εγκατασταση εκει η ανανεωνονται συνεχως μεσω νετ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpan Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Καλημερα σας, χρειαζομαι και παλι τη βοηθεια σας:Εδω και κανα διωρο παιδευομαι να εγκαταστησω το aMSN χωρις αποτελεσμα. Εχω φαει την ταλαιπωρια της ζωης μου και αναρωτιεμαι, για ποιο λογο δεν το δινουν ετοιμο σαν deb εφοσον ειναι διαθεσιμο για ubuntu, επιμενοντας σε κατι packages που ο καθε αρχαριος δεν ξερει ποιο θα κατεβασει και πως θα το εγκαταστησει. Κι ας βαλουν και ενα donate για τον κοπο τους ρε γμτο, δεν χαθηκε ο κοσμος. Πήγαινε applications --> accessories --> terminal και γράψε >sudo apt-get install amsn Tόσο απλά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gf030 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Πήγαινε applications --> accessories --> terminal και γράψε >sudo apt-get install amsn Tόσο απλά.. Ευχαριστω, αυτο >sudo apt-get install ονομα προγραμματος ισχυει για ΟΛΑ τα linux-ubuntu προγραμματα? Επισης σχετικα με την προηγουμενη μου ερωτηση, ολα οσα υπαρχουν στον synaptic p.m. ειναι απο την αρχικη εγκατασταση του ubuntu αμεταβλητα, η ανανεωνεται η λιστα με updates? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Members Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Από όσο ξέρω ανανεώνονται... μια φορά μάλιστα που δεν μπορούσα να εγκαταστήσω κάτι updates μέσω του update manager, πήγα και το έκανα μέσω synaptic και έγινε κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Η λιστα του synaptic περιεχει οτιδηποτε ειναι στα repos, αρα και μπορει να εγκατασταθει με το apt. Ανανεωνεται κανονικα οταν υπαρχουν updates στα repos. Εννοειται οτι το synaptic κανει updates. Εχει μαλιστα και ρυθμισεις για το πως θα επιλεγει να κανει αυτα τα updates. Settings > Preferences > Distribution Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpan Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Ευχαριστω, αυτο >sudo apt-get install ονομα προγραμματος ισχυει για ΟΛΑ τα linux-ubuntu προγραμματα? Επισης σχετικα με την προηγουμενη μου ερωτηση, ολα οσα υπαρχουν στον synaptic p.m. ειναι απο την αρχικη εγκατασταση του ubuntu αμεταβλητα, η ανανεωνεται η λιστα με updates? Λοιπόν υπάρχουν τρεις τρόποι εγκατάστασης ενός προγράμματος από ubuntu: 1) Applications --> Add/remove (φρόντισε να έχεις επιλέξει all available applications) 2) Από terminal --> sudo apt-get install onoma programmatos 3) Aπό synaptics pagkage manager Το ubuntu γενικά να ξέρεις ότι ανανεώνεται κάθε 6 μήνες. Στο arch για παράδειγμα ανανεώνονται τα πακέτα καθημερινά γιατί είναι rolling διανομή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gf030 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Ευχαριστω για τις απαντησεις, τωρα αρχιζουν και μπαινουν καποια πραγματα σε σειρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.