black12 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 μηνυματα κινεζικα συμβαινει και σε σας???Πώς τα αντιμετωπίζονται??? ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
Antwni Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Τι κινέζικα σου βγάζει???Στην επιφάνεια εργασίας????Μήπως είναι Ρώσικα???:p:p Εξήγησε λίγο!!!!!
black12 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Καλημέρα φιλέ. Μόνον στα μηνύματα (παράδειγμα) ΞαληΟΟΞΟΞ± ΟίλΡ ΞΞΉΟΟΞ³ΞΏ & καλΠΟΟΞΏΞ½ΞΉΞ¬. ΞΞ. Ξ£ΞΏΟ ΟΞΏ Ξ΄Ξ―Ξ½Ο 100 β¬ Ξ³ΞΉΞ±ΟΞ― ΟΞΏ ΞΈΞΟΞ΅ΞΉΟ ΟΟΞ±Ξ―Ξ± ΞΊΞ±ΞΉ ΟΟΞΉ ΟΞΏΞ½Ξ·ΟΞ¬. ΞΞΞ½Ο ΟΟΞΏΞ½ ΧολαΟΞ³Ο. Ξ Ξ¬ΟΞ΅ ΞΌΞ΅ ΟΞ·Ξ» ΟΟΞΏ 6983-645333 Ξ³ΞΉΞ± Ξ½Ξ± ΞΊΞ±Ξ½ΞΏΞ½Ξ―ΟΞΏΟΞΌΞ΅ ΟΟνάνΟΞ·ΟΞ
Antwni Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Ποια μηνύματα??Του e-mail σου??Πήγαινε ''Προβολή'' μετά ''Κωδικοποίηση χαρακτήρων'' και μετά βάλε ''Unicode(UTF-8)'' Αυτό για τον Mozilla!! Ακόμη δεν έχω καταλάβει για ποια μηνύματα μιλάς!!Του Insomnia??
black12 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Όχι εδω μέσα δεν έχω πρόβλημα αλλά σε 2-3 σελίδες που περνώ e-mail τα μισά μου τα έχει σε ακαταλαβίστικη μορφή
Antwni Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Πήγαινε ''Προβολή'' μετά ''Κωδικοποίηση χαρακτήρων'' και μετά βάλε ''Unicode(UTF-8)'' Αυτό για τον Mozilla!! Το έκανες αυτό?? Για δοκίμασε να το βάλεις και ''Ελληνική'' (Windows,... και κάτι άλλο γράφει)Αλλά δεν νομίζω να φτιάξει!!! Εάν χρησιμοποιείς Explorer ΠΗΓΑΙΝΕ ''View'' μετά ''Encoding'' και κανε το Unicode UTF-8!! Εάν συνεχίζει να στα δείχνει έτσι πήγαινε στον ''Πίνακα Ελέγχου'' και δες τις ''Τοπικές Ρυθμίσεις'' εάν έχεις βάλει στο ''Region'' την Ελλάδα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.