k_w_t Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Εχω την πιο πανω καρτα σε ενα PC και δουλευει μια χαρα. Αποφασισα να την βαλω σε ενα αλλο PC και αφου τελειωσει η εγκατασταση κανει κανονικα scan για καναλια μου λεει οτι βρηκε 22 καναλια. Μεχρι εδω ολα μια χαρα παω να δω τηλεοραση και μου δειχνει γκριζα οθονη με χιονια χωρις ηχο. Δοκιμασα τα παντα ρυθμισεις χωρας τυπος σηματος (pal b-g) κτλ. Μεχρι που εβαλα ενα καινουργιο δισκο και εβαλα απο την αρχη τα ΧΡ και μονο drivers και το προγραμμα της καρτας αλλα το αποτελεσμα παλι το ιδιο. Εχει κανεις καμια ιδεατι μπορει να συμβαινει? Στο αλλο PC δουλευει κανονικα. Το μηχανημα ειναι P4 3.2Ghz 2Gb ram Albtratron 865 PE Pro II και ASUS FX5600/256mb
panoramix87 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Εχω την πιο πανω καρτα σε ενα PC και δουλευει μια χαρα.Αποφασισα να την βαλω σε ενα αλλο PC και αφου τελειωσει η εγκατασταση κανει κανονικα scan για καναλια μου λεει οτι βρηκε 22 καναλια. Μεχρι εδω ολα μια χαρα παω να δω τηλεοραση και μου δειχνει γκριζα οθονη με χιονια χωρις ηχο. Δοκιμασα τα παντα ρυθμισεις χωρας τυπος σηματος (pal b-g) κτλ. Μεχρι που εβαλα ενα καινουργιο δισκο και εβαλα απο την αρχη τα ΧΡ και μονο drivers και το προγραμμα της καρτας αλλα το αποτελεσμα παλι το ιδιο. Εχει κανεις καμια ιδεατι μπορει να συμβαινει? Στο αλλο PC δουλευει κανονικα. Το μηχανημα ειναι P4 3.2Ghz 2Gb ram Albtratron 865 PE Pro II και ASUS FX5600/256mb φιλε μου μαλλον ειναι θέμα ασυμβατότητας. εγω εχω την pinnacle pc tv pro, και προσφατα αλλαξα καρτα γραφικων (9600gt) se core quad pc, me 2 gb ram. μολις πηγαινα να δ δω ταινιες με power dvd, bsplayer κτλ, εκανε παρεμβολες, εκανα 2 φορματ, εβαλα vista, τιποτα. στο τελος ξεκουμπωσα την καρτα και ολα οκ. εκανε παρεμβολες η καρτα
lodian Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 παιδιά πηρα αυτην την καρτα την pinnacle 110i και δε βρισκω driver. Για την ακριβεια βρηκα απο 2 site αλλα και τα 2 που κατεβασα απαιτουν να εχω το windows media center edition. Εχει κανεις ιδεα τι πρεπει να κανω???
dim21 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 παιδιά πηρα αυτην την καρτα την pinnacle 110i και δε βρισκω driver. Για την ακριβεια βρηκα απο 2 site αλλα και τα 2 που κατεβασα απαιτουν να εχω το windows media center edition. Εχει κανεις ιδεα τι πρεπει να κανω??? btwincap στο google
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.