Προς το περιεχόμενο

File Sharing μεσα στον υπολογιστή

We LOVE Vaggeis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά ακούστε πιο είναι το πρόβλημα μου.

Θέλω να έχω 2 φακέλους σε ξεχωριστά destinations και όταν αποθηκεύω κάτι στον ένα να πηγαίνει και στον άλλο απευθείας ΑΛΛΑ όταν σβήνω τον ένα (φάκελο) να μην σβήνεται και από τον άλλο (άρα όχι shortcut)

ευχαριστώ από πριν

Δημοσ.

Με μια πρόχειρη αναζήτηση βρήκα 2 προγράμματα. Ειμαι σιγουρος οτι υπάρχουν και πολλοί άλλοι τρόποι.

-----------------------------------------------------------------------------------

1. με το Cobian Backup 9 http://www.cobian.se/

- στην εγκατασταση διαλεξε να εγκατασταθει ως service

- κάνε new task,

- διαλεγεις 2 φακελους (source, dest)

- schedule type: Timer. every 1 minute

- create separated backups with timestamps: OXI

- use volume shadow copy: YES

- backup type = Incremental

-----------------------------------------------------------------------------------

ή

2. με συνδιασμό των SyncToy

και Task Scheduler των Windows.

φτιάχνεις ενα ζευγάρι 2 φακέλων, και το ονομάζεις πχ. "MYSET1"

στην επιλογή SYNCHRONIZE,ECHO,CONTRIBUTE, διάλεξε το τρίτο.

και ορίζεις στον Task Scheduler να εκτελεί την εντολή

"C:\Program Files\SyncToy 2.0\SyncToyCmd.exe" -R "MYSET1"

καθε 1 λεπτό.

νομίζω οτι με το Cobian ειναι καλύτερο, και πιό απλό. Το volume shadow copy ειναι μια λειτουργία για να αντιγράφονται αρχεία την ώρα που μπορει να χρησιμοποιούνται απο άλλο πρόγραμμα (αποφεύγει το locked file).

και οι δυο τρόποι, εχουν ενα "θεματάκι" με το 1 λεπτό.

δηλ. δεν ειναι ακριβώς real time synchronization, γιατι αν βάλεις ενα νεο αρχειο στον Source, και το σβήσεις μετα απο λιγα δευτερόλεπτα, δεν θα προλάβει να αντιγραφτεί στον Destination.

Απο την άλλη, σκέψου οτι αν γινόταν συνεχής ελεγχος ανα δευτερόλεπτο, για νεα αρχεια στον source, το service θα κατανάλωνε αρκετούς κύκλους CPU, παραπάνω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...