fe31h Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Γεια σας... Ενας φιλος μου εχει εναν υπολογιστη με οριζοντιο πυργο υδροψυξη μονο στον επεξεργαστη και με ανεμιστηρακι την καρτα γραφικων... Καμια φορα ομως ακουμπαει με το χερι του το σημειο που ειναι η καρτα της τηεορασης και καιει πολυ! γιατι αυτο?? και μαλιστα καμια φορα σβηνει κιολας... υπαρχει κανενα προγραμμα που να λεει την θερμοκρασια αυτης?? -αν εχει και θερμομετρο κιολας- ανεμιστηρακια δεν χωρανε στο κουτι οποτε.... υπαρχει καμια λυση? λετε να ειναι προβληματικη η καρτα???
PaokToTheBone Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Ας δοκιμασει χωρις καρτα τηλεορασης και να δει αν κλεινει...Αν δν κλεισει τοτε ειναι η καρτα τηλεορασης (αν και μ ακουγεται κουφο...)Αν ειναι η καρτα τηλεορασης κατι γινεται λα8ος γιατι δν νομιζω να μπορεις να την ψυξης με ετοιμη λυση...Δεν ξερω κατα ποσο ειστε ικανοι με τις πατεντες...Αλλα οπως ειπα ειναι κουφο για μενα τουλαχιστον αυτο που συμβαινει....και σου λεω εγω οτι ειναι κουφο που στο παλιο το σπιτι μολις αναβες το καλοριφερ εχανα το ιντερνετ :X:X:X:X
Vatos_locos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 μπα λογικό είναι οι κάρτες tv να καίνε.... αλλά δοκιμάστε ένα ανεμιστηράκι να την φυσάει να δείτε αν κλείνει πάλι μια photo από το pc θα βοηθήσει πολύ
PaokToTheBone Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 αφου στο λεει ο vatos ειναι εγγυηση
caution Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Να και μερικές δικές μου σκέψεις: Υδρόψυξη = overclock overclock = fsb+ fsb+ = pci bus+ * pci bus+ = η κάρτα TV δουλεύει εκτός προδιαγραφών *κοινώς, προσοχή στους διαιρέτες FSB/PCI
Vatos_locos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Να και μερικές δικές μου σκέψεις: Υδρόψυξη = overclock overclock = fsb+ fsb+ = pci bus+ * pci bus+ = η κάρτα TV δουλεύει εκτός προδιαγραφών *κοινώς, προσοχή στους διαιρέτες FSB/PCI pci lock αναιρεί τα πάντα το 99.9% των board το έχουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.