xazo Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Γεια σας!!!! Προ ημερων καηκε η μητρικη (στον σταθερο υπολογιστη μου). Σημερα τον παρελαβα εχοντας βαλει την Nvidia GeForce 9400GT. Μετα την εγκατασταση των xp και των drivers, στη διαχειρηση συσκευων υπαρχουν 3 συσκευες με ερωτηματικο: ελεγκτης ethernet, ελεγκτης διαυλου SM και συσκευη ηχου στο διαυλο High Definition Audio. Μπηκα στο site της NVidia και κατεβασα τους drivers που ειχε, αλλα δεν αλλαξε κατι. Μηπως θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει, να μου πει τι πρεπει να ψαξω και που? Απο οσα εψαξα και διαβασα, δεν καταφερα κατι.... Ευχαριστω!!!
mihachris Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Καλημερα, Οσον αφορα την συσκευη ηχου στο διαυλο High Definition Audio, θα μπορουσες να κατεβασεις και να εγκαταστησεις τους τελευταιους drivers της Realtek και πιστευω πως θα ειναι οκ. Σχετικα με τα αλλα 2, εγω εχω Vista και δεν τα βλεπω πουθενα στην διαχειριση συσκευων γι'αυτο δεν μπορω να σε βοηθησω. Εισαι σιγουρος/η οτι περασες ολου τους drivers που σου δωθηκαν απο το CD της μητρικης;
xazo Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 καλημερα!!! Ημουν σιγουρη οτι περασα τους drivers της μητρικης...Το προβλημα ομως ειναι οτι το cd της μητρικης εχουν ξεχασει απο το καταστημα να μου το δωσουν...Εβαζα της καρτας γραφικων!!!!!! Χαζεψα τελειως λεμεεεε......Οποτε τωρα τους κατεβαζω απο το internet.. Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια!!!
mihachris Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Λογικα αφου τους εχεις κατεβασει απο το internet για την μητρικη δεν πρεπει να υπαρχει προβλημα. Και εγω δεν ειχα το CD και το μονο που περασα απο οτι θυμαμαι ηταν της καρτας γραφικων και ηχου (που κατεβασα της Realtek). Αντιμετωπιζεις κανενα προβλημα, εκτος απο το οτι σου δειχνει το ερωτηματικο;
xazo Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Οχι...Κανενα αλλο προβλημα δεν ειχα εκτος απο τα ερωτηματικα. Φυσικα δεν αναγνωριζε τη θυρα ethernet (αρα οχι internet) κ δεν ειχα ηχο. Τωρα ολα ok!!!! Εγκατεστησα τους drivers απο τη Gigabyte κ δουλευει μια χαρα! Και παλι ευχαριστω!!!!!! -----Προστέθηκε 18/1/2009 στις 05 : 06 : 43----- Α!! Και τελικα δεν μου χρειαστηκαν οι drivers απο τη realtek...
mihachris Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Οχι...Κανενα αλλο προβλημα δεν ειχα εκτος απο τα ερωτηματικα. Φυσικα δεν αναγνωριζε τη θυρα ethernet (αρα οχι internet) κ δεν ειχα ηχο. Τωρα ολα ok!!!! Εγκατεστησα τους drivers απο τη Gigabyte κ δουλευει μια χαρα!Και παλι ευχαριστω!!!!!! -----Προστέθηκε 18/1/2009 στις 05 : 06 : 43----- Α!! Και τελικα δεν μου χρειαστηκαν οι drivers απο τη realtek... Απο την Realtek θα χρειαζοσουν για τον ηχο, αλλα αφου βρηκες ολους τους drivers για την μητρικη σου τοτε οκ. Εγω επρεπε να τους βρω εναν εναν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.