Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια μια βοηθεια ? που θα βρω αυτο το νεο firm για 500αρη προκειται πρεπει να κανω δηλωση στην seagate?

• Απαντ. 453
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οπως εγραψα και πριν εχω εναν ST3500320AS με FIRMWARE SD15.

Το προβλημα ειναι με το firmware.

Εμφανιζεται αυτο το μηνυμα

Specific model not found. ST3500320AS expected

Δημοσ.
Οπως εγραψα και πριν εχω εναν ST3500320AS με FIRMWARE SD15.

Το προβλημα ειναι με το firmware.

Εμφανιζεται αυτο το μηνυμα

Specific model not found. ST3500320AS expected

Το κατέβασες από το link που έδωσε ο vagchrist; Αν όχι κατέβασέ το από εκεί...

Το μήνυμα αυτό το έβγαζε το παλιό (το μάζεψαν ευτυχώς) firmware... και 'γω το ίδιο έχω (2 κιόλας) και τα flashαρα επιτυχώς...

Δημοσ.

Δεν εγινε τιποτα. Μηπως φταιει που το CD μου συνδεεται στην μητρικη με το ιδιο καλωδιο (SATA) με το σκληρο? Εκανα scan αλλα δεν βρηκε τον σκληρο...

Δημοσ.
Δεν εγινε τιποτα. Μηπως φταιει που το CD μου συνδεεται στην μητρικη με το ιδιο καλωδιο (SATA) με το σκληρο?

Εννοείς πως είναι και τα δύο με καλώδια SATA προφανώς, με το ίδιο καλώδιο και τα δύο αποκλείεται, κανένα πρόβλημα εδώ...

Εκανα scan αλλα δεν βρηκε τον σκληρο...

Εδώ τώρα... το Bios τον βλέπει; τα Win βλέπουν τον δίσκο; μέσα από Win το Drive Detect τον βρίσκει; είσαι 100% σίγουρος πως έχεις το σωστό firmware; αν δεν τον βλέπεις σε Bios και Win, μάλλον έχεις σοβαρό θέμα brickαρίσματος...

Δημοσ.

Οταν συνδεεω τον seagate δεν μπορω να μπω καν στα Windows (τα οποια τα εχω στον 2ο σκληρο). Το firmware ειναι το σωστο. Χθες το μεσημερι προσπαθησα να τον φλασαρω πρωτη φορα. Αρα δεν πρεπει να εχω το παλιο που προκαλει προβληματα...Σε περιπτωση brickαρίσματος μπορω να κανω κατι?

Δημοσ.

Εγώ μόλις έκανα την αναβάθμιση σε έναν st3500320as. Μέχρι εδώ όλα καλά, το drivedetect τον βλέπει με το νεο firmware sd1a, και τώρα του κάνω διαμόρφωση :-) .

Πάντως, ο δίσκος μου βγήκε γκαντέμικος. Καλός και φτηνός υποτίθεται (50 ευρώ, 500 gb και 32 mb cache), και ο πρώτος που πήρα ήταν βραχυκυκλωμένος. Δεν άνοιγε το pc καθόλου. Τον πάω στο πλαίσιο, τον δοκιμάζει, κάνει τσαφ και βωμοκοπάει το μαγαζί! Μου δίνουν καινούριο, και τώρα αυτό με το firmware... Πωλείται seagate 500άρης, 10 ημερών, σε τιμή ευκαιρίας :lol:

Δημοσ.

καλησπερα παιδια

εχω εναν ST3640323AS με περασμενο firmware sd13, ειναι αναγκη να τον αναβαθμισω? γιατι βλεπω οτι μονο το sd15 εχει προβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...