Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η πειραγμένη έκδοση στην οποία αναφέρθηκα δεν ήταν από τη Seagate αλλά από κάποιον χρήστη και έλεγε καθαρά ότι ήταν μόνο για 1ΤΒ drives. Aπλά είχε αντικαταστήσει τον flasher (δεν πείραξε το f/w) ώστε να σε αφήνει να φλασάρεις (γιατί ακόμα και σε αυτό υπήρξε πρόβλημα, είχες το σωστό drive, το έβρισκε αλλά δε σε άφηνε τελικά να το κάνεις flash).

Η δεύτερη έκδοση που ανέβασε η Seagate ρίμαζε τους 500MB και η οποία αποσύρθηκε αμέσως μόλις πήραν χαμπάρι ότι χαλάει τους 500ΜΒ.

• Απαντ. 453
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εσεις τουλάχιστον το πήρατε το firmware, εμείς οι υπολοιποι ακόμα περιμένουμε. Τεσπα ελπίζω εγώ που ανήκω στους 1500αρηδες και έχω αλλάξει ήδη μια φορά firmware λόγω των γνωστών κολλημάτων, στο sd1a να μην χρειαστει να ξανααλλάξω.

Δημοσ.
Η δεύτερη έκδοση που ανέβασε η Seagate ρίμαζε τους 500MB και η οποία αποσύρθηκε αμέσως μόλις πήραν χαμπάρι ότι χαλάει τους 500ΜΒ.

Ευτυχώς, δλδ που δεν την πέτυχα :devil:....

Δημοσ.

Άγιο είχες.... αλλά δεν έκατσε πολύ αμέσως την κατέβασαν γιατί είχε αρχίσει το κράξιμο στο forum τους.

Δημοσ.

το καινουριο firm δουλεψε και στο δικο μου 500αρη χωρις προβληματα τον εχω χωρισμενο σε 2 παρτισιον και ολα παρεμειναν κανονικα αν και ειχα παρει backup για τυχον απωλειες οπως λεει και καποιος φιλος και εγω παρατηρω ελαφρια αυξημενη ταχυτητα ελπιζω να ειναι η τελικη λυση και να μην εχουμε αλλα μπερδεματα ο καιρος θα δειξει...

Υ.Γ. δεν εχω λειτουργικο στο δισκο δουλευει σαν αποθηκη..

Δημοσ.

που στο καλο ειναι ειναι το flash.bat ? :confused: κατεβασα το αρχειο iso και βλεπω οτι εχει μονο 2 αρχεια μεσα το drivedetect.exe και το readme.txt .

Εχω στα windows να εμφανιζονται τα κρυφα αρχεια και τα αρχεια συστηματος .Ξερω οτι δεν τρεχει μεσα απο τα windows αλλα οταν κανει boot με το cd αλλα απο περιεργεια που ειναι τα υπολοιπα αρχεια ??

Δημοσ.

μπορει να επιβεβαιωσει καποιος αν ολοι οι 500αρηδες με fw SD15 χρειαζονται αναβαθμιση ή μονο συγκεκριμενα s/n ranges?

Ο δικος μου εχει s/n 9QM8BWQS

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
που στο καλο ειναι ειναι το flash.bat ? :confused: κατεβασα το αρχειο iso και βλεπω οτι εχει μονο 2 αρχεια μεσα το drivedetect.exe και το readme.txt .

Εχω στα windows να εμφανιζονται τα κρυφα αρχεια και τα αρχεια συστηματος .Ξερω οτι δεν τρεχει μεσα απο τα windows αλλα οταν κανει boot με το cd αλλα απο περιεργεια που ειναι τα υπολοιπα αρχεια ??

Δεν φαίνεται στα Win, όταν κάνεις boot από το cd θα φορτώσει το readme, με esc θα βγεις στο menu, δεν χρειάζεται να φορτώσεις κανένα αρχείο, απλά επιλέγεις από το menu τι θέλεις να γίνει...

-----Προστέθηκε 22/1/2009 στις 05 : 29 : 04-----

μπορει να επιβεβαιωσει καποιος αν ολοι οι 500αρηδες με fw SD15 χρειαζονται αναβαθμιση ή μονο συγκεκριμενα s/n ranges?

Εγώ πάντως δεν έχω δει να εξαιρούν κάποια s/n, μόνο τον κωδικό του δίσκου αναφέρει st3500320as και το fw SD15...

Επεξ/σία από kybos
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
Δημοσ.

Δεν φαίνεται στα Win, όταν κάνεις boot από το cd θα φορτώσει το readme, με esc θα βγεις στο menu, δεν χρειάζετε να φορτώσεις κανένα αρχείο, απλά επιλέγεις από το menu τι θέλεις να γίνει...

-----Προστέθηκε 22/1/2009 στις 05 : 29 : 04-----

Εγώ πάντως δεν έχω δει να εξαιρούν κάποια s/n, μόνο τον κωδικό του δίσκου αναφέρει st3500320as και το fw SD15...

Είχα την ίδια απορία αλλά την έλυσα αμέσως.

Προφανός δεν έχει σχέση το s/n αλλά το fw :whistle:

Τώρα τελευτέα πάντως ο δίσκος πάει μια χαρά. Αλλά μόλις του κάνω ένα backup θα του ρίξω μια φλασιά να έχω την συνήδεισή μου ήσυχη.

Δημοσ.

Θα μπορουσε καποιος που εχει κανει εγκατασταση το firmware να αναφερει λεπτομερως τι βηματα να ακολουθησουμε;

Εγω εχω εναν ST3500320AS. Κατεβασα το firmware, το εγγραψα σε CD, αποσυνδεσα ολους τους σκληρους μου (εκτος απο τον Seagate) και εκανα boot απο CD.

Στη συνεχεια μου εβγαλε ενα Readme.txt. Πατησα F10 (ή Esc) και στη συνεχεια μου εβγαλε καποιες επιλογες

Οι τρεις πρωτες ηταν Download firmware για 3 μοντελα του σκληρου

Η τέταρτη ηταν να κανει Scan (δεν θυμαμαι ακριβως τι ελεγε - μαλλον για να εντοπισει το σκληρο). Η πεμπτη ειχε σχεση με ορους χρησης κτλ. και η πεμπτη ηταν DONE.

Τι απο τα παραπανω να επιλεξω?

Η εντολη που γραφουμε ειναι flash (σκετο) ή flash.bat ?

Που την γραφουμε αυτην την εντολη? Δοκιμασα να τη γραψω οταν μου εβγαλε το Readme αλλα η ενδειξη απο Command έγινε Find (δηλ βρηκε που μεσα στο κειμενο υπαρχει η λεξη flash)

Δημοσ.

οκ εκανα update σε 500αρι στα πρωτα 15 λεπτα αρχισε να γουργουριζει λιγο πιο δυνατα απο παλια τωρα επανηλθε σε νορμαλ επιπεδα θορυβου αλλα αρχισε να βρωμαει καινουργιλα ο δισκος οπως πριν 5 μηνες που τον αγορασα πφφφ μποχα καινουργιου απο την αρχη παλι απο οτι ειδα δεν ζεσταινεται παραπανω σε σχεση με πριν προς τι η ξαφνικη μποχα!τι να πω?υπολειτουργουσε τοσο καιρο?αμα καει σε λιγο καιρο θα δουμε :lol:...παντως κατι ψιλα mb/s τσιμπησε οποτε αξιζε τον κοπο!

Δημοσ.
Θα μπορουσε καποιος που εχει κανει εγκατασταση το firmware να αναφερει λεπτομερως τι βηματα να ακολουθησουμε;

Εγω εχω εναν ST3500320AS. Κατεβασα το firmware, το εγγραψα σε CD, αποσυνδεσα ολους τους σκληρους μου (εκτος απο τον Seagate) και εκανα boot απο CD.

Στη συνεχεια μου εβγαλε ενα Readme.txt. Πατησα F10 (ή Esc) και στη συνεχεια μου εβγαλε καποιες επιλογες

Οι τρεις πρωτες ηταν Download firmware για 3 μοντελα του σκληρου

Η τέταρτη ηταν να κανει Scan (δεν θυμαμαι ακριβως τι ελεγε - μαλλον για να εντοπισει το σκληρο). Η πεμπτη ειχε σχεση με ορους χρησης κτλ. και η πεμπτη ηταν DONE.

Τι απο τα παραπανω να επιλεξω?

Η εντολη που γραφουμε ειναι flash (σκετο) ή flash.bat ?

Που την γραφουμε αυτην την εντολη? Δοκιμασα να τη γραψω οταν μου εβγαλε το Readme αλλα η ενδειξη απο Command έγινε Find (δηλ βρηκε που μεσα στο κειμενο υπαρχει η λεξη flash)

μολις το φλασαρα οκ

δεν εχασα τα αρχεια που ειχα

μολις σου βγαλει το κειμενο πατας escape

μετα εφοσον εχεις τον ST3500320AS (εχουμε τον ιδιο δισκο ακριβως) πατας Α και περιμενεις μεχρι να κανει restart ή να κλεισει το pc

σε μενα εκανε γυρω στα 15 δευτερολεπτα να το κανει

Δημοσ.
μολις το φλασαρα οκ

δεν εχασα τα αρχεια που ειχα

μολις σου βγαλει το κειμενο πατας escape

μετα εφοσον εχεις τον ST3500320AS (εχουμε τον ιδιο δισκο ακριβως) πατας Α και περιμενεις μεχρι να κανει restart ή να κλεισει το pc

σε μενα εκανε γυρω στα 15 δευτερολεπτα να το κανει

Άσχετο, ρε φίλε πως και υπογράφεις με G3A3; στρατιώτης είσαι; εγώ είχα G3A4... ξανά άσχετο....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...