Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
MONO για τον ST31000340AS υπάρχει ένα "διορθωμένο" firmware εδω:

http://kju135.googlepages.com/MooseDT-32MB-SD1A_fixed_by_kju135.ISO

Για τον 500ρη δεν δουλεύει.

Thanks φίλε με έσωσες από τρελά νεύρα... Κόντευα να τρελαθώ μια και στο scan μου τον αναγνώριζε κανονικά και όταν του λεγα να κάνει το update μου βγαζε λάθος μοντέλο!!!

• Απαντ. 453
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
'Εμεινε με το παλιό firmware ή σταμάτησε να δουλεύει;

Με το παλιό έμεινε και λειτουργεί αλλά... για πόσο; οέο;

Δημοσ.
Πόσα "MooseDT-32MB-SD1A" firmmare υπάρχουν;

Κατέβασα ένα ίδιο (1.57mb) απλά δεν γράφει "_fixed_by_kju135"

Και ποιός είναι αυτός ο kju135 ?

Και εγώ αυτό κατέβασα αλλά-suprise surprise-δεν δούλευε με τους 500ρηδες μου,ίσως και λόγω διαφορετικού serial number.

Tα υπόλοιπα μπορείτε να τα διαβάσετε εδώ:

http://forums.seagate.com/stx/board/message?board.id=ata_drives&thread.id=5133&view=by_date_ascending&page=4

Δημοσ.
Ρε παιδια το update sto firmware πως το κανουμε? Η σελιδα με τις οδηγιες στο site ths seagate δεν μου ανοιγει

Καις το ISO σε ένα άδειο CD, κάνεις boot με αυτό μέσα και σε πάει μόνο του... εκτός φυσικά αν πέσεις στην περίπτωσή μου όπου ενώ το πρόγραμμα βρίσκει τους δίσκους κανονικά, μόλις δίνω εντολή για flash απαντά πως δεν είναι το σωστό μοντέλο... οπότε ξηγιέσαι μερικά μπινελίκια και στανιάρεις...:lol:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τι ωραια, εχω 6 χ 500ριδες (οι 2 σε εξωτερικα κουτια) και 2 χ 1 τερα. Αλλα αφου λενε οτι το προβλημα παρουσιαστικε σε σκληρους που παραχτηκαν τον δεκεμβρη 08, ειναι δυνατον να ειμαι μεσα στην λιστα οταν τους εχω παρει πολυ πριν??

Model: ST31000340AS, Serial: 9QJ2D8XR, Firmware: SD15

Model: ST31000340AS, Serial: 3QJ07RHG, Firmware: SD15

Model: ST3500320AS, Serial: 5QM0KBC1, Firmware: SD15

Model: ST3500320AS, Serial: 9QM0ATWB, Firmware: SD15

Model: ST3500320AS, Serial: 5QM0KG0W, Firmware: SD15

το Firmware ειναι SD15, αρα τον μπουλο? Και δηλαδη το προβλημα ποιο ειναι? οτι καποια στιγμη μπορει να μπουταρεις και να μην βλεπει τιποτα? το ειχε παθει ενας προ καιρου δεν θυμαμαι ποιος, το υλικο ηταν μεσα αλλα τα windows δεν τον βλεπανε με τιποτα. Τον εσωσα με το partition manager και αφου εκανα backup τον γυρισα σε basic.

Τελικα για να καταλαβω, τα μοντελα που εχω και το firmware sd15, ειναι μεσα στα προβληματικα, αρα παω σε αναβαθμιση, η πρεπει να ταιριαζει και το serial number? Γιατι αλλου λενε οτι το πρόβλημα υπάρχει στη σειρά 9JU138-300, 336 with firmware revisions SD15, SD17, or SD18. Δεν εχω το ιδιο σεριαλ

Επεξ/σία από tzinos
Δημοσ.

Εχω δυο Seagate ST3500320AS με SD15 firmware αλλα ειναι και σε RAID 0 ξερει κανεις τι γινεται σε αυτη τη περιπτωση γιατι η Seagate δεν το βλεπω να απανταει συντομα...

Δημοσ.

"Υποτίθεται" (και το βάζω σε εισαγωγικά γιατί ποτέ δεν ξέρεις :-) ) ότι πρόβλημα έχουν μόνο οι δίσκοι που έχουν Serial number ορισμένο στο update tool της Seagate.Προφανώς θα φοβήθηκαν ότι θα κάνουν ΟΛΟΙ (και όχι όλοι επιτυχώς) update τους δίσκους τους και έτσι ίσως να δημιουργηθεί μεγαλύτερο πρόβλημα.Μάλλον χειρότερα τα κάνανε :-D

Άντε να βγάλουν ένα disk-wide update να τελειώνουμε....

Δημοσ.
Εχω δυο Seagate ST3500320AS με SD15 firmware αλλα ειναι και σε RAID 0 ξερει κανεις τι γινεται σε αυτη τη περιπτωση γιατι η Seagate δεν το βλεπω να απανταει συντομα...

κάνεις αντίγραφο και χαλάς το RAID 0

Δημοσ.
"Υποτίθεται" (και το βάζω σε εισαγωγικά γιατί ποτέ δεν ξέρεις :-) ) ότι πρόβλημα έχουν μόνο οι δίσκοι που έχουν Serial number ορισμένο στο update tool της Seagate.Προφανώς θα φοβήθηκαν ότι θα κάνουν ΟΛΟΙ (και όχι όλοι επιτυχώς) update τους δίσκους τους και έτσι ίσως να δημιουργηθεί μεγαλύτερο πρόβλημα.Μάλλον χειρότερα τα κάνανε :-D

Άντε να βγάλουν ένα disk-wide update να τελειώνουμε....

...πολύ προχώ η σκέψη σου ρε φίλε... μακάρι δλδ και έχει μια λογική βάση ο ισχυρισμός σου, αλλά δεν το νομίζω, μάλλον στα π@π@ρι@ τους το έγραψαν... θα μπορούσαν τουλάχιστον να αποσύρουν τα μοντέλα για έλεγχο, αντ' αυτού σενεχίζουν τις πωλήσεις και τσιμουδιά... για επίσημες ανακοινώσεις ούτε λόγος...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα.

εχω τον παρακατω:

Model: ST3500320AS, Serial: 9QM0AYAF, Firmware: SD15 (500gb)

οταν παω να κανω update μου λεει οτι δεν ειναι συμβατο μοντελο(ενω ειναι )

τι κανω?

ειναι μονο για 1 και 1,5ΤΒ το προβλημα?

με τους εξωτερικους freeagent τι γινεται?

οταν κανατε update ειχατε αφησει μεσα δεδομενα? ολα οκ η να κανω back up?

Επεξ/σία από zaqxsw

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...