mchls Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 φακελο έστειλα που μεσα είχε δικο μου κουτι. Ωχ Παναγια μου οχι παλι απο την αρχη! Τασο βοηθα...Ελφη βοηθα... Δεν βγαζω ακρη...
kliro Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Ωχ Παναγια μου οχι παλι απο την αρχη! Τασο βοηθα...Ελφη βοηθα... Δεν βγαζω ακρη... relax όλα είναι όμορφα...no worries. http://www.youtube.com/watch?v=1n6R5wlMPuo&feature=related
washcloud Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Χαλάρουα mchl... O kliro, όπως το τόνισε στην προηγούμενη σελίδα, έβαλε τον δίσκο σε αντιστατικό σακκουλάκι, και μετά σ' ένα κουτάκι μεγέθους ίσα-ίσα που να τον χωράει. Κι όλο αυτό, το έβαλε σ' έναν μεγάλο φάκελο με φυσσαλίδες. Kliro, μήπως μιλάμε για 2.5άρη δίσκο;
hydro9 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 ποτε έστειλες τον φάκελο? εγώ έχω αποστείλει από 6/3 με ΕΛΤΑ και ακόμα τίποτα.. Φακελος με φυσαλίδες-> μεσα κουτι-συσκευασία -> μέσα αντιστατική σακούλα-> μεσα HDD. Ενα πράγμα σαν τις μπαμπούσκες! μια βδομαδα εκανε περιπου να φτασει.. Τονιζω: 3,5αρης, μεσα σε αντιστατικη σακουλα, μεσα σε φακελο με φυσαλιδες.. Αυτο μονο.. Και ολα καλα.. Ο καινουριος δισκος ειναι ειδη καθ'οδων..
kostas_dr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Πειράζει αν τον επιστρέψεις στην συσκευασία που είχε όταν τον παρέλαβες; Χάρτινο κουτί - χαρτί γύρω γύρω - 2ο κουτί - αφρολέξ. Εμένα απ' το Amazon έτσι μου ήρθε. Προσεγμένη συσκευασία, δεν μπορώ να πω.
hydro9 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Φανταζομαι η συσκευασια που τον παρελαβες πως ειναι η ιδανικοτερη να τον στειλεις..
kostas_dr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Και εγώ έτσι νομίζω. Πράγματι ήταν πολύ καλά προστατευμένος ο δίσκος Είχα και ένα σχετικό άγχος, 1η φορά έκανα παραγγελία δίσκο απ' το εξωτερικό. Οι τιμές εδώ παραμένουν εξωφρενικά υψηλές.
kliro Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Μου έστειλαν email σήμερα οτι παρεδώθει ο δίσκος. όλα καλά λοιπόν. Αναμένω τον νέο δίσκο.
blacktulip Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 oκ επειδη διαβασα πολλα και με μπερδεψατε,εμενα εχει χαλασει ο εξωτερικος σκληρος μου που ειναι 500αρης και το εξης μοντελο seagate Barracuda 7200.12 και ειχα στειλει μηνυμα στην seagate και μου ειχαν πει οτι για να μου κανουν ανακτιση δεδομενων ηθελαν 700Ε . Αρα η εξης μου απορια ειναι αν απο αυτα που διαβασα υπαρχει καποιο προγραμμα που εβγαλε η ιδια η εταιρια ωστε να ανακτισω τα δεδομενα μου η να παω σε αυτο το θεμα Link και να βρω αλλον σκληρο ωστε να δω αν μπορω να τα ανακτισω η να τον χαρισω αντιστοιχα
washcloud Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 H ανάκτηση δεδομένων γινόταν (δεν ξέρω αν συνεχίζει να ισχύει) απ' την ίδια την Seagate και αφορούσε δίσκους 7200.11 που ΕΙΧΑΝ "κλειδώσει" όταν είχε "ενεργοποιηθεί" το firmware bug που είχε η σειρά. Eπίσης recovery application δεν ξέρω να έχει βγάλει η Sea - και δεν νομίζω κι όλας. Για τους 7200.11 δεν υπήρχε καν νόημα, καθώς η πρόσβαση στον δίσκο γινόταν με άλλο τρόπο (όχι δηλαδή σύνδεση σε PC), καθώς το πρόβλημα ήταν ακριβώς ότι το BIOS των υπολογιστών δεν μπορούσε να αναγνωρίσει τον δίσκο. Το μόνο που ξέρω να έβγαλε η Sea για τους 7200.11, ήταν ένα .exe για επιδιόρθωση του fimware ΠΡΙΝ όμως "μπρικάρει" ο δίσκος... Και, φυσικά, πάντα υπάρχει το διαγνωστικό Sea Tools για τους δίσκους της. Καμμία σχέση ολ' αυτά όμως με "πρόγραμμα για ανάκτηση δεδομένων". Κατά τ' άλλα, πόσταρε στο θρεντ που είπες, με ελπίδα πως θα βρεθεί κάποιος που να έχει πλακέτα για να κάνετε τράμπα, ΜΠΑΣ και αναγνωριστεί ο δίσκος σου και πάρεις τα δεδομένα σου....Αλλιώς, χάρισμα, πριν αποφασίσεις ότι δε θες ν' ασχοληθείς άλλο.
infini Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Έχει έρθει σε κάποιον 7200.11 αντικατάσταση από RMA και να έβγαλε πάλι πρόβλημα, ή το έχουν διορθώσει;
nellos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Καλησπερα θελω να στειλω 2 δισκους εσωτερικους μαζι για αντικατασταση στην seagate. Πως να τους συσκευασω για να μην με πουν κανα χαζο και τους βγαλουν εκτος εγγυησης; Καμια φωτο υπαρχει; Ειδα τις οδηγιες της seagate αλλα δεν εβγαλα ακρη Sent from my iPhone using Insomnia
ipduh Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Και εγω έστειλα email και περιμένω... Μέχρι να απαντήσουν τί κάνουμε? Τάματα, προσευχές, ξεματιάσματα, ευχέλαια, τρισάγια και αγιασμούς? Μήπως να πάρω εναν εξωτερικό WD και να πάρω backup? Το φαινόμενο έχει πάρει μεγάλη έκταση, κάπου διάβασα για ποσοστα 30-40%!!!! ναι, αντέγραψε αλλού ότι χρειάζεσαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα