Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

70 ευρώ ε; Που είναι αυτές οι ευτυχισμένες εποχές!

Στο amazon έχει σχεδόν 100 στερλίνες! Οι δε τιμές στην πλούσια και ευημερούσα Ελλάδα...

Άστο, γιατί εκνευρίζομαι άσχημα :mad:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 453
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα, θέλω να στείλω έναν 7200.11 Barracuda που παρέδωσε πνεύμα για RMA, αλλά στις επιλογές αποστολής μου βγάζει σχεδόν όλη την Ευρώπη! Γνωρίζετε που είναι προτιμότερο να τον στείλω?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ολλανδία απο όσο γνωρίζω...

Είχα στείλε εγω Αγγλία και μου είπαν μέσω email οτι έπρεπε να το στείλω στη Ολλανδία...

Τώρα που έχω άλλον με 80 bad sector και υγεία μέσω hdsentinel 14% το στέλνω για rma και αντικατάσταση ?

Δημοσ.

Ευχαριστώ, έβαλα Ολλανδία που φαίνεται οτι είναι τα κεντρικά. Αύριο φεύγει με συστημένο ελτα!

Δημοσ.

Ευχαριστώ, έβαλα Ολλανδία που φαίνεται οτι είναι τα κεντρικά. Αύριο φεύγει με συστημένο ελτα!

όπου και να το στείλεις το ίδιο είναι.

τους είχα στείλει email κ μου το είχαν πει.

Εγώ πχ το έστειλα συστημένο με ΕΛΤΑ στην Ιταλία και μου βγήκε στα 7-8Ε.

το έστειλα την περασμένη τρίτη.έχουν περάσει δλδ 6 εργάσιμες ημέρες και δεν έχει παραδωθεί ακόμα..

Μήπως να αρχίσω να ανησυχώ?!? :huh:

Θα μου πεις ΕΛΤΑ είναι οπότε... :shock:

Δημοσ.

όπου και να το στείλεις το ίδιο είναι.

τους είχα στείλει email κ μου το είχαν πει.

Εγώ πχ το έστειλα συστημένο με ΕΛΤΑ στην Ιταλία και μου βγήκε στα 7-8Ε.

το έστειλα την περασμένη τρίτη.έχουν περάσει δλδ 6 εργάσιμες ημέρες και δεν έχει παραδωθεί ακόμα..

Μήπως να αρχίσω να ανησυχώ?!? :huh:

Θα μου πεις ΕΛΤΑ είναι οπότε... :shock:

Εμένα έφυγε με συστημένο ΕΛΤΑ για Ολλανδία σήμερα με 9 ευρώ σε κουτί, πιστεύω καλά βγήκε. Όσο για το χρόνο παράδοσης, θα περίμενα τουλάχιστον 4-5 μέρες ακόμα πριν να ανησυχήσω αν ήμουν στη θέση σου. Σε ενημερώνουν κάπως όταν παραλάβουν τον δίσκο?

Δημοσ.

ναι σε φάκελο με φυσαλίδες το εβαλα και ειχα δικό μου κουτι.

μου είχαν πει απο τα ΕΛΤΑ οτι χρειάζεται 3-4 εργασιμες για να παει..

κοιταξα και σήμερα με το bar code και πάλι δεν έχει παραδοθεί..!!

όταν παραλάβουν σε ενημερώνουν με email.

επίσης αφου το έστειλες συστημενο μπορείς να το εντοπίσεις με το bar code της απόδειξης.

Δημοσ.

...επειδή εισέπραξα ένα "+1" για το πιο πάνω ποστ μου, να διευκρινήσω πως δεν ειρωνευόμουν : υπάρχουν φάκελοι και φάκελοι - καλή ώρα ο φυσαλιδωτός που είπε ο kliro. Kαι το ρώτησα, καθώς στη θεωρία, ΔΕΝ δέχονται οι εταιρίες (η WD τουλάχιστον όχι) δίσκο σε τέτοιες συσκευασίες. Θέλουν κουτάκι με -κατά βάση- φελιζόλ μέσα, είτε κομματάκια διασκορπισμένα, είτε "θήκες" ή πλάκες που θα προστατεύουν τον δίσκο. Και η τιμή για να πάει πακετάκι (βάρους λιγότερου του κιλού), είναι γύρω στο 10άρι, + άλλα 2-κάτι για να είναι συστημένο (δεν το απαιτούν συστημένο, αλλά παρέχει μια τάδε ασφάλεια αναφορικά με την ελαχιστοποίηση των πιθανοτήτων να κλαπεί). Γι' αυτό μου έκανε εντύπωση το "7-8€" και ρώτησα για διευκρίνηση.

Αν παρ' ολ' αυτά, φτάσει ο δίσκος στον προορισμό του (1-2 βδομάδες ίσως και να είναι στα λογικά πλαίσια καθυστέρησης), και κυρίως αν τον δεχτεί η εταιρία, παρ' ό,τι σε "μη εγκεκριμένη συσκευασία", ενημέρωσέ μας kliro, να το έχουμε ως σημείο αναφοράς.

Δημοσ.

εγω τον εστειλα μεσα σε φακελο με φυσαλιδες και αντιστατικη σακουλιτσα στην Ολλανδια και ολα καλα, τον παραλαβανε και μου γραφει πως θα μου στειλουν καινουριο.. Οποτε δεν εχουν προβλημα με τον φακελο λογικα..

Δημοσ.

...και είχα δικό μου κουτί!

Ποια σακούλα και ποιος φάκελος βρε παιδιά;

Αφού το γράφει ξεκάθαρα, προς τι η αναστάτωση;

Δημοσ.

εγω τον εστειλα μεσα σε φακελο με φυσαλιδες και αντιστατικη σακουλιτσα στην Ολλανδια και ολα καλα, τον παραλαβανε και μου γραφει πως θα μου στειλουν καινουριο.. Οποτε δεν εχουν προβλημα με τον φακελο λογικα..

ποτε έστειλες τον φάκελο?

εγώ έχω αποστείλει από 6/3 με ΕΛΤΑ και ακόμα τίποτα..

Φακελος με φυσαλίδες-> μεσα κουτι-συσκευασία -> μέσα αντιστατική σακούλα-> μεσα HDD.

Ενα πράγμα σαν τις μπαμπούσκες! :-)

Δημοσ.

Φακελος με φυσαλίδες-> μεσα κουτι-συσκευασία -> μέσα αντιστατική σακούλα-> μεσα HDD.

Ενα πράγμα σαν τις μπαμπούσκες! :-)

Αρα δεν εστειλες σκετο φακελο, εστειλες κουτι με λιγα λογια...

Σωστα;

Δημοσ.

Αρα εστειλες σκετο φακελο...Οχι κουτι...

Οκ, σορρυ τοτε...

Λαλακιες ελεγα τοση ωρα...

Παρεξηγηση παιδες...

Μην τολμησει κανεις να με λιθοβολησει...Ο αναμαρτητος πρωτο τον δισκο βαλετω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...