Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

γράφουν 1 γιατί έχει πέσει στον 1 χρόνο για τους δίσκους που έχουν γίνει shipped από το 2012 και μετά, όσοι είναι παλιότεροι έχουν διαφορετική εγγύηση

• Απαντ. 453
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

...ακριβως ο ιδιος χαλασε απο το eshop.αυτοι λενε 1 χρονο εγγυηση το σιτε 5!!!!...

τα λόγια πιστευω ειναι περιττά!

• Super Moderators
Δημοσ.

RMΑ στη Seagate κλασικά ή εκτύπωσε το status της εγγύησης που θα σου βγάλει το site και τρίψτο στη μάπα τους...

Δημοσ.

επειδή η αγορά δεν έχει γίνει ονομαστική απόδειξη,δεν μπορούν να καλύψουν την εγγύηση γιατί λένε πως δεν μπορούμε να πιστοποιήσουμε οτι το αγοράσατε από την εταιρεία μας....

οπότε και το status της εγγύησης να τους πάω δεν νομίζω οτι θα αγχωθούν..

Κατέθεσα χθες το RMA και από δευτέρα τους στέλνω τον HDD.

Δημοσ.
Υπάρχει κάτι που θα πρέπει να προσέξω στο RMA?πόσο θα κοστίσουν τα μεταφορικά?

Να ακολουθήσεις πιστά τις οδηγίες που λένε στο site τους για την συσκευασία, και να το στείλεις συστημένο ΕΛΤΑ και θα σου βγει γύρω στο 12άρι Ευρώ.

Δημοσ.

εχω αντιστατικο περιβλημα, αλλα θελουν μεσα στην συσκευασια απ' οτι καταλαβα και αποροφητικο υλικό.

Τι να βάλω?

Δημοσ.

Παιδια έχω και εγώ έναν ST3500320AS και το Health με το hds ειναι στο 91%.Μιας και δεν έχω μεγαλες γνώσεις σε αυτα τα θέματα τι να κάνω ?

Δημοσ.

Για αυτόν εδώ τι λέτε; Έχει ακουστεί κάτι;

Seagate ST2000DL003 Barracuda Green 3.5-inch 2TB SATA 6 Gb/s Drive (64MB Buffer,5900RPM)

Αυτόν μόλις μου τον αντικαταστήσανε με RMA λόγω προβληματικών κεφαλών (έκανε μπιπ σε τυχαία διαστήματα και έχανε τη σύνδεση με τον controller, περίπου όπως αυτός εδώ : http://www.youtube.com/watch?v=fhz3EF7OQS8&feature=player_detailpage#t=167s

αλλά όχι τόσο συχνά beeps και χωρίς το κλικάρισμα.

Δεν ξέρω τι έχει πάθει η Seagate με τους μεγάλους δίσκους και σκάνε τόσο εύκολα (είχα και το γνωστό πρόβλημα με τους 7200.11, οι 2 στους 3 Seagate μου βγήκαν προβληματικοί)...

Δημοσ.

Τον αντικατέστησες και όλα οκ με τον καινούργιο; (ίδιο μοντέλο φαντάζομαι)

Τον είχες καιρό μέχρι να σου παρουσιάσει το πρόβλημα;

Τον έχω βρει στο amazon.co.uk και σκεφτόμουν να τον αγοράσω.

Δημοσ.

Μέχρι στιγμής ναι, όλα καλά (ίδιος ο δίσκος). Ίσως έτυχε, αλλά αυτό το 2/3 έχει ρίξει πολύ την αξιοπιστία της Seagate στα μάτια μου. Και όπως λέει και στο βιντεο που παρέθεσα, περνούσε τα διαγνωστικά test των seatools με επιτυχία, ακόμα και με προβληματικές κεφαλές...

Τον είχα περίπου 8 μήνες.

Δημοσ.

Καλά τα διαγνωστικά τεστ έχουν καταντήσει ...

Είχε κανονική χρήση; Εγώ τον θέλω αυστηρά για backup αρχείων (ταινίες, σειρές κλπ)

Θυμάσαι τιμή;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...