Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 453
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλα αυτο το ξερω... τα δεδομενα προσπαθω να σωσω. (οτι μπορω δλδ)

Τρέξε κάποιο πρόγραμμα που σου δείχνει της πληροφορίες s.m.a.r.t. όπως είναι το Hard Disk Sentinel

Δοκίμασε τον σκληρό και σε άλλο Η/Υ αφού μπορεί να φταίει και κάτι άλλο π.χ. μνήμη καλώδιο controler.

Και γενικά για το delayed write failed μπορεί να φταίνε πολλά κάνε και ένα ψάξιμο στο google.

Δημοσ.

τον εχω βαλει σε αλλο υπολογιστη. εχω ψαξει για το θεμα και εχω κανει μερικα απο αυτα που προτινονται.

Δημοσ.

Αν είχε καεί η πλακέτα δε θα δούλευε καθόλου ο δίσκος.

Πάντως σταμάτα να προσπαθείς να κάνεις chkdsk, δεν έχει κανένα απολύτως νόημα, ενδέχεται να τον πηγαίνει και προς το χειρότερο.

Να σημειώσω πως τα Windows με του που βλέπουν δίσκο τρέχουν να γράψουν σε αυτόν κάποιες πληροφορίες και αυτό δεν είναι πολύ βολικό σε τέτοιες καταστάσεις.

Τώρα τί έχεις κάνει συνολικά στο δίσκο και πώς έχει πράξει δε το ξέρουμε, αν τα έκανες στη τύχη όσα έβρισκες να λέγονται ενδέχεται να τα έχεις κάενι χειρότερα. Καλό είναι σε τέτοιες καταστάσεις ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ να αποφεύγονται σπασμωδικές ενέργειες και να ασχολείται κάποιος που έχει μια πείρα και σύστημα αντιμετώπισης.

Αν μπορούσες να πάρεις από την αρχή ένα RAW image του δίσκου (δηλαδή πλήρης ανάγνωση 1 μόνο φορά) με κάποιο πρόγραμμα που μπορεί να αγνοεί bad sectors και να παίξεις με αυτό, θα ήταν ιδανική φάση.

Δημοσ.

δεν εχω κανει και παρα πολλα πραγματα, το μονο που εκανα ηταν να απενεργοποιησω το write caching και να τρεξω ενα προγραμμα ανακτησης για παρω καποια απο τα αρχεια που ηθελα. ο σκληρος ηταν εξαρχης σε εξωτερικη θηκη συνδεδεμενος σε usb. που μαλλον απο εκει επαθε το προβλημα με το delayed write failed. απο οτι καταλαβα ειναι επιρρεπης σε αυτο το πραγμα. εκτος απο τα bad sectors την πλακετα τη σκεφτηκα μηπως και ξεμπλοκαρει.

Δημοσ.

Μια χαρά τότε. Σώσε το αποτέλεσμα (save scan result) για να μη χρειάζεται σε κάθε κόλλημα να τον ξανασκανάρεις και λίγα λίγα επανέφερε όσα αρχεία μπορείς (σε άλλο δίσκο, εννοείται) με υπομονή. Όσα έρθουν πίσω σώα και αβλαβή, έχει καλώς, όσα δεν έρθουν είναι χαμένα.

Δημοσ.

δε μου την εχει επιλεγμενη την επιλογη αυτη θα δοκιμασω ομως να κανω recover αυτα που θελω

Δημοσ.

δε μου την εχει επιλεγμενη την επιλογη αυτη

Λογικά πρέπει να κάνεις κλικ στο δίσκο, εκεί που είναι το δέντρο αριστερά για να ενεργοποιηθεί.

Δημοσ.

Τελος και ο δικος μου 7200.11 μετα απο 3 χρονια λειτουργιας..Να ναι καλα με κρεμασε τελειως και ησυχασα^_^

Περαστικα μου..

Δημοσ.

δυστυχως οχι...

Αυτος που ειχα ηταν ενας FreeAgent Desktop εξωτερικος και ειχε χαλασει το βυσμα της τροφοδοσιας.

Τον ειχα σε εξωτερικη θηκη εδω και 2 χρονια περιπου...

Νταξει δεν πειραζει,ειχα βαρεθει το τρελο seek time που ειχε οσο πηγαινε.Seagate μακρια απο μενα πλεον...

offtopic τελειως οι hitachi αξιζουν; βρηκα 500 γιγα 7K1000.C στα 40 ευρω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...