fsbmaniac Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 μακραν το μεγαλυτερο failure η seagate ...10 νεα pc με καινουριους 7200 και εδω και 3 μηνες 2 απο αυτους εντελως οφφ και αλλοι 3 freezaroyn... σημερα εγινε ολικη αλλαγη σε ολα τα μηχανακια με wd black scorpio..ελπιζω να μην με ξαναπαρουν τηλεφωνο ....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=380838 και οι WD καλά τα πάνε...
JIMBOAthens Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Προσωπικά έχω επενδύσει σε Samsung F3 (1x500GB + 3x1TB). Στους παλιότερους (F1 κ.τ.λ.) δεν έχει αναφερθεί κάποιο θέμα failure. Για τους F3 o χρόνος θα δείξει...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 και οι Samsung μια χαρά χτυπάνε άμα σου κάτσει
JIMBOAthens Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 και οι Samsung μια χαρά χτυπάνε άμα σου κάτσει Βρε μην το καντεμιάζεις...
Apollo12 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδια μακαρι να εβλεπα το ποστ αυτο νωριτερα. Κι εγω ειχα ενα απ'τους καταραμενους Seagate 500 Gb που μια βδομαδα πριν τα επαιξε. Ειχε όλα τα συμπτωματα που αναφερονται. Τον πηγα στο e-shop για αλλαγη και οι αλητες μου ειπαν 2 μερες μετα οτι χαλασε απο πεσιμο και οτι δεν το καλυπτει η εγγύηση. Τους εβρισα και τους ειπα να μου τον στείλουν μηπως βρω ιδιον για να αλλαξω τις πλακετες. Ψαχνοντας σημερα βρηκα ενα σωρο αναφορες για αυτους τους ατιμους δισκους. Αυτο που ανακαλυψα ειναι οτι η seagate κανει δωρεαν ανακτηση δεδομενων για αυτα τα μοντελα αμα επικοινωνησεις μαζι τους. Ευτυχως που δεν τον αντικατεστησα. Θα προσπαθησω να τους μιλησω και αμα γινει κατι θα ενημερωσω. Ps Καταραμενοι Seagate και τρισκαταρατο e-shop.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 καλά δεν τους ζήτησες να σου δείξουν σημάδια πτώσης? πως στο κέρατο έβγαλαν τέτοιο συμπέρασμα, στο απέδειξαν?
LouCi4er Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδια μακαρι να εβλεπα το ποστ αυτο νωριτερα. Κι εγω ειχα ενα απ'τους καταραμενους Seagate 500 Gb που μια βδομαδα πριν τα επαιξε. Ειχε όλα τα συμπτωματα που αναφερονται. Τον πηγα στο e-shop για αλλαγη και οι αλητες μου ειπαν 2 μερες μετα οτι χαλασε απο πεσιμο και οτι δεν το καλυπτει η εγγύηση. Τους εβρισα και τους ειπα να μου τον στείλουν μηπως βρω ιδιον για να αλλαξω τις πλακετες. Ψαχνοντας σημερα βρηκα ενα σωρο αναφορες για αυτους τους ατιμους δισκους. Αυτο που ανακαλυψα ειναι οτι η seagate κανει δωρεαν ανακτηση δεδομενων για αυτα τα μοντελα αμα επικοινωνησεις μαζι τους. Ευτυχως που δεν τον αντικατεστησα. Θα προσπαθησω να τους μιλησω και αμα γινει κατι θα ενημερωσω. Ps Καταραμενοι Seagate και τρισκαταρατο e-shop. Φιλε εισαι ατυχος.Κατι τετοια παντως δεν τα συνηθιζει το eshop. Εγω παντως εχω εναν Seagate 500αρη,δεν ξερω αν ειναι ο 7200.11 ( και ουτε θελω να μαθω ),απο τον Δεκεμβριο του 2008.Απο την πρωτη μερα τον δουλευω με λειτουργικο στο κυριως pc,τον εχω κανει format ισα με 10 φορες ( μη ρωτατε γιατι,ατυχιες ) και μεχρι και σημερα δεν μου εχει κανει το παραμικρο.Φτου μου,φτου μου.Ειναι να μην σου τυχει.Παντως και οι WD δεν πανε πισω.
antonl Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Φιλε εισαι ατυχος.Κατι τετοια παντως δεν τα συνηθιζει το eshop. lol Εγω παντως εχω εναν Seagate 500αρη,δεν ξερω αν ειναι ο 7200.11 ( και ουτε θελω να μαθω ),απο τον Δεκεμβριο του 2008.Απο την πρωτη μερα τον δουλευω με λειτουργικο στο κυριως pc,τον εχω κανει format ισα με 10 φορες ( μη ρωτατε γιατι,ατυχιες ) και μεχρι και σημερα δεν μου εχει κανει το παραμικρο.Φτου μου,φτου μου.Ειναι να μην σου τυχει.Παντως και οι WD δεν πανε πισω. Μη βάζεις πάντως πολύτιμα δεδομένα σ αυτόν. Εμένα τα φτυσε χωρίς καμία προειδοποίηση.
LouCi4er Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Μη βάζεις πάντως πολύτιμα δεδομένα σ αυτόν. Εμένα τα φτυσε χωρίς καμία προειδοποίηση. Μη μου λες τετοια και βασιζομαι στο οτι οι μηχανικοι δεν "φευγουν " αμεσως αλλα δινουν σημαδια πρωτα.Παντως απο βδομαδα περιμενω τον ssd και σκεφτομαι και για αλλαγη μηχανικου ωστε να παροπλισω τον seagate.
antonl Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Μπα. Μέχρι μια μέρα πριν δούλευε μια χαρά. Την επόμενη απλά δεν άναψε και δεν τον αναγνώριζε καν το pc. Ούτε που θυμόμουν ότι είναι 7200.11. Τον είχε σ ένα media player.
roybatty Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Οι μηχανικές βλάβες που μπορεί να παθαίνουν οι 7200.11 δεν έχουν καμία σχέση με το προβληματικό firmware SD15.Το πρόβλημα με το firmware είχε να κάνει με το SMART monitoring του δίσκου,ειδικά όταν έγραφε στο log file #320.Από εκεί και πέρα το bios δεν μπορούσε να δει τον δίσκο.Άπαξ και to firmware αναβαθμιστεί,το συγκεκριμένο πρόβλημα παύει να υφίσταται.Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ: http://it.slashdot.org/comments.pl?sid=1098793&cid=26543359 Για την ιστορία,ο maxtorman δουλεύει (δούλευε; ) στην seagate. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως ο δίσκος δεν μπορεί να βγάλει κάποιο άλλο πρόβλημα,αλλά αυτό μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε δίσκο.Είναι να μην πέσεις στην λάθος πλευρά των στατιστικών
jakegate7 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 πάντως εγώ είχα 2 δίσκους 7200.11. ο ένας έβγαλε το γνωστό πρόβλημα,μου τον άλλαξαν με 7200.11(με περασμένο νέο firmware), εμφάνισε και αυτός πρόβλημα, τον πήγα πίσω και πήρα πίστωση. στον άλλον 7200.11 πέρασα το νέο firmware μόνος μου,δούλεψε κανά 3μηνο σωστά και μετά εμφάνισε πρόβλημα και πήρα πάλι πίστωση 50 euro. τώρα είμαι με 7200.12 και δουλεύει (φτου φτου φτου) μια χαρά εδώ και 1.5 χρόνο. επομένως κάτι πρόβλημα είχε εκείνη η σειρά, ή εγώ ήμουν απίστευτα γκαντέμης. ps:τα παιδιά στο e-shop νόμιζαν ότι χάλαγα τους σκληρούς επίτηδες για να παίρνω καινούργιους
gtsamour Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Έχω 2 δίσκους 7200.11 του 1ΤΒ ο καθένας εδώ και 2 χρόνια μέσα στο ίδιο μηχάνημα. Δεν έβγαλαν τίποτα, μόλις έσκασε το σκηνικό με το νέο firmware τους αναβάθμισα. Εξακολοθούν να λειτουργούν άψογα.
v5net Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 σχετικά με αυτή την ιστορία από πέρυσι έχω αλλάξει όλους τους seagate που είχα,δυστυχώς είχα 5 της σειράς 7200.11 και παρ όλα τα firmware update που έκανα αμέσως μόλις κυκλοφόρησαν,τα τίναξαν και οι 5 πριν συμπληρώσουν χρόνο. ήταν οι πρώτοι seagate ever που είχα και οι τελευταίοι φυσικά. και χρυσάφι να είναι οι επόμενες σειρές δεν πρόκειται ποτέ να ξαναπάρω. αυτά και από μένα γι αυτή την εταιρεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα