Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
Μπορείτε να ηρεμήσετε ?

Κάντε το firmware update χαλαρά και ήρεμα. Τα δεδομένα σας δεν κινδυνεύουν.

Τα δεδομενα δεν κινδευνευουν αλλα υπαρχουν και τετοιες περιπτωσεις

Here's the full statement we received from company spokesman Mike Hall:

Seagate has isolated a potential firmware issue in certain products, including some Barracuda 7200.11 hard drives and related drive families based on this product platform, manufactured through December 2008. In some circumstances, the data on the hard drives may become inaccessible to the user when the host system is powered on*

Γι αυτο λοιπον,για καλο και για κακο προσφερεται και το data recovery απο την ιδια τη seagate

Customers can expedite assistance by sending an email to Seagate ([email protected]). Please include the following disk drive information: model number, serial number and current firmware revision. We will respond, promptly, to your email request with appropriate instructions. There is no data loss associated with this issue, and the data still resides on the drive. But if you are unable to access your data due to this issue, Seagate will provide free data recovery services.

• Απαντ. 453
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Τα δεδομενα δεν κινδευνευουν αλλα υπαρχουν και τετοιες περιπτωσεις

Here's the full statement we received from company spokesman Mike Hall:

Seagate has isolated a potential firmware issue in certain products, including some Barracuda 7200.11 hard drives and related drive families based on this product platform, manufactured through December 2008. In some circumstances, the data on the hard drives may become inaccessible to the user when the host system is powered on*

Γι αυτο λοιπον,για καλο και για κακο προσφερεται και το data recovery απο την ιδια τη seagate

Customers can expedite assistance by sending an email to Seagate ([email protected]). Please include the following disk drive information: model number, serial number and current firmware revision. We will respond, promptly, to your email request with appropriate instructions. There is no data loss associated with this issue, and the data still resides on the drive. But if you are unable to access your data due to this issue, Seagate will provide free data recovery services.

Αυτό το λένε για να είναι καλυμένοι,γιατί έχουν γίνει παλιότερα πολλές μυνήσεις επί του θέματος.Είναι γνωστό ότι σε τέτοιες σελίδες το "always backup your data" κτλ κτλ λειτουργεί ως disclaimer του στυλ "στο πα εγώ,έπρεπε να πάρεις backup" για να μην έχουν οι χρήστες πολλές αξιώσεις :lol:

Προσωπικά έχω 2 ST3500320AS στο pc μου αλλά δεν μου παρουσίασαν ποτέ πρόβλημα.Ίδομεν.

Δημοσ.

Exiting due to signal SIGSEGV

page fault at EIP=00006683, error=0004

eax=00000000 ebx=00000000 ecx=ffffffff edx=0007e40 esi=00115254 edi=00000000 ebp=001157a8 esp=00114fa0 program=c:\FDL462A.EXE

cs: sel=00af base=10000000 limit=0012ffff

ds: sel=00b7 base=10000000 limit=0012ffff

es: sel=00b7 base=10000000 limit=0012ffff

fs: sel=00c7 base=fe7fe800 limit=000003ff

gs: sel=00bf base=00000000 limit=0010ffff

ss: sel=00b7 base=10000000 limit=0012ffff

App stack: [00115d40..00095d44] Exceptn stack: [00095c60..00093d20]

Call frame traceback EIPs

0x00006683

0x00009cae

0x00056246

Error: Specific model not found. ST3500320AS expected

...αρχίσαμεεε...

Δημοσ.

Έχω ένα affected από την παρτίδα ST31000340AS με SD15 που θα πρέπει να τον ‘αναβαθμίσω’ σε SS1A .

Το drivedetect δεν δούλεψε σε εμένα ούτε και το Seagate tools for windows.

Vista64 - nvidia mcp55

Το Seagate tools for dos - iso image δούλεψε μια χαρά και δίνει τις πληροφορίες που απαιτούνται για την αναγνώριση του δίσκου.

Δημοσ.

και γιατι δεν τους πατε πισω?εγω τελος νοεμβριου τον πηγα μεσα σε 6 ωρες.εμεινε αμανατι στην πρωτη του εγκατασταση .sata2 320γιγα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
να βρασω τα τεραμπαιτ ,3 δισκους εχω χασει ξαφνικα,ολους της συγκεκριμενης εταιρειας.εναν WD40αρι χτυπημενο που χαρισα (κανει σαν αεροπλανο στην απογειωση)ακομα δουλευει μετα απο 3 χρονια

Αυτό το "WD40" δε δείχνει δίσκο Western Digital?

Κατέβασα τη dos version του seatools και διαπίστωσα πως έχω 2 δίσκους με προβληματικό firmware (SD15).Και έχω παραγγείλει και άλλον ένα ταχυδρομικώς :lol:

O ένας είναι σε κουτί usb και τον ανοιγο-κλείνω εδώ και μήνες,τουλάχιστον μιά φορά την ημέρα..

Το firmware update πως γίνεται με το dos image?Δεν ανοίγει η σελίδα που γράφει οδηγίες.

Επεξ/σία από _BASSstarlet_
Δημοσ.
Αυτό το "WD40" δεν δείχνει δίσκο Western Digital?

Κατέβασα τη dos version του seatools και διαπίστωσα πως έχω 2 δίσκους με προβληματικό firmware (SD15).Και έχω παραγγείλει και άλλον ένα ταχυδρομικώς :lol:

O ένας είναι σε κουτί usb και τον ανοιγο-κλείνω εδώ και μήνες,τουλάχιστον μιά φορά την ημέρα..

Το firmware update πως γίνεται με το dos image?Δεν ανοίγει η σελίδα που γράφει οδηγίες.

ναι φιλε,και παλι οτι δισκο εχω σε raid ειναι wd r3 εκτος μια αποθηκη που πηρα τελευταια samsoung 1tera.για να δουμε τι λενε και οι αλλοι κατασκευαστες.:fear:

Δημοσ.

Εντάξει,άνοιξε η σελίδα και θα επιχειρήσω το απόγευμα να κάνω update.Το κακό είναι πως πρέπει να αποσυνδέσω τους υπόλοιπους δίσκους και να συνδέσω τον εξωτερικό στη mobo.

Δημοσ.
και γιατι δεν τους πατε πισω?εγω τελος νοεμβριου τον πηγα μεσα σε 6 ωρες.εμεινε αμανατι στην πρωτη του εγκατασταση .sata2 320γιγα.

Εμένα προσωπικά λειτουργούν και οι δύο άψογα, τουλάχιστον μέχρι τώρα, το θέμα είναι τι γίνεται μετά όταν και εμφανιστεί το πρόβλημα, προσπάθησα να flashάρω το νέο firmware χωρίς επιτυχία (βλέπε ποηγούμενο post), έστειλα mail στο support τους και βλέποντας....

.....:X Seagate....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...