AzaZyL Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Ρε παιδιά εγώ δηλαδή τι πρέπει να κάνω που έχω 1xRAID0 απο 750αρηδες 7200.11 και έναν 1,5άρη 7200.11 για τα δεδομένα μου?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 firmware updates και το σταυρό σου
xtakos Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Παντως εγώ πήρα 2 WD 640 σε RAID 1 και δεν ξανα ασχολούμαι ουτε με Seagate ούτε με backup.....Έχασα 10 χρόνια όταν είδα οτι το BIOS αρνήθηκε να τον αναγνωρίσει!!!Αφού δεν χάθηκαν δεδομένα....πάλι καλά....τώρα ψάχνω να βρώ τρόπο να τον ξαναφέρω σε αυτήν την κατάσταση για να τον επιστρέψω και να πάρω το πιστωτικό.....Ξέρει κανείς κανένα καλό τρόπο ??? Άμα του κόψω το ρεύμα την ώρα του firmware update πιστεύω να ισιώσει......θα δείξει.....
ipal Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 αυτοι στο στοκ του e-shop παιζει να ειναι απο αυτες τις παρτιδες?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 who knows, επέλεξε την σειρά 7200.12 για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο
bezoss Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Για μένα τέλος οι seagate! Είχα αγοράσει έναν 500αρη της σειράς αυτής και μετά από 4-5 μήνες τον είχα πάει στο Πλαίσιο για αντικατάσταση γιατί είχε health 40%! Μου τον αλλάξαν και μου είπαν να πάρω ότι σκληρό ήθελα! Εγώ χαζό παιδί ξαναπαίρνω τον ίδιο...ακριβώς μετά από ένα χρόνο ο σκληρός έπαψε να εμφανίζεται στα WINDOWS! Εμφανιζόταν για 10 λεπτά και έφευγε...να σημειωθεί ότι στον δεύτερο είχα κάνει Και το update στο firmware που ήθελε. του έκανα ένα smart test Και αυτός 40%!!!! Έπαθα εγκεφαλικό γιατί είχα όλα τα αρχεία μέσα σε αυτόν. Πήγα αγόρασα έναν western digital πέρασα ευτυχώς όλα τα αρχεία μου από τον ετοιμοθάνατο δίσκο μου και πήγα και τον άλλαξα και τον 2o seagate Με western digital φυσικά! η εταιρία η πλέον αναξιόπιστη για μένα! Όταν πήγα να αλλάξω τον σκληρό μου, ακριβώς την ίδια στιγμή ήρθε και ένα παλικάρι με έναν καμένο 7200.11! Και λέω οκ δεν είναι δυνατόν! Πριν λίγους μήνες είχε σκάσει και ο σκληρός ενός φίλου μου! εξωτερικός seagate που τον άνοιξε μετά και βρήκε μέσα έναν 7200.11 ! Ό,τι να'ναι με λίγα λόγια...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες όμως
adamspir Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.301767 Σκέφτομαι να πάρω αυτόν τον σκληρό... να το επιχειρήσω ή θα έχω το θέμα με το firmware???πώς θα ξέρω από πριν οτι είναι οκ???
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 νομίζω ότι σε κάποιο post μέσα στο topic αναφέρει κάποιος όλα τα μοντέλα που χρειάζονται firmware update... στην χειρότερη κατεβάζεις το tool της Seagate checkάρεις ποιο firmware έχει ο δίσκος, ελέγχει την λίστα και κάνεις update...
adamspir Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Από μια ματιά που έριξα δεν φαίνεται οι συγκεκριμένοι δίσκοι να έχουν κάποιο πρόβλημα... Βέβαια στο amazon βρηκα καποιους να αναφερουν παρομοια προβληματα αλλα οι αρνητικες κριτικες ηταν ελαχιστες μπροστα στις θετικές... Δεν υπάρχει κάποιος που να έχει τον συγκεκριμένο εξωτερικό για να βοηθήσει ε?
d3m0n Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Εγώ πάντως 7200.11 έχω και ευτυχώς δεν έχω κάποιο πρόβλημα.Τον έχω 1 χρόνο αν ήταν θα τα είχε φτύσει.
Sellers Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δεν το είχα δει το θέμα και την πάτησα κι εγώ. Τώρα δεν το βλέπει καν το bios. Και σε φίλου το pc δεν τον αναγνώρισε. Κάηκε ή έχει άλλο πρόβλημα επιλύσιμο? Θα βγάλω τίποτα απο εκεί μέσα ??? (Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι απο τα 575 GB που είχα, καίγομαι για συγκεκριμένα 200 ΚΒ)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Εγώ πάντως 7200.11 έχω και ευτυχώς δεν έχω κάποιο πρόβλημα.Τον έχω 1 χρόνο αν ήταν θα τα είχε φτύσει. κάνε firmware update, αργά ή γρήγορα θα τον κλαις...
vaso7 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Παιδιά του ξαδέρφου ο δίσκος δεν αναγνωρίζεται καν από το bios και του βγάζει σφάλμα "Load system disk". Κάποια πρόταση για τα δεδομένα που είναι μεσα? Με linux live cd λέτε να καταφέρει τίποτα? Επειδή και εγώ έχω τον ίδιο δίσκο έκανα το short drive self test και μου έβγαλε fail ! Να ανησυχήσω? Ούτε εγώ του έχω κάνει update ακόμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα