jakegate7 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 και εμένα δε με πειράζει που χάλασε αλλά αυτά που είχε μέσα..καλύτερα να χάλαγε αυτός που έχω το λειτουργικό ,ένα formataki θα έκανα μόνο.
andypolitis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Εμένα μου έβγαλε πρόβλημα,και τον πήγα πίσω την ίδια μέρα. Μου αρέσει που πήρα seagate γατί τη αξιοπιστία του...
stefan123 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Πηρα σημερα τον ST3640323AS...με firmware SD35......... Θελει και αυτος αναβαθμιση? Επισης απο την πισω μερια εχει κατι jumperakia για sata1 kai sata2 Eγω εχω sata1..Aν το αφησω ως εχει χωρις τα jumperakia λεει για λειτουργια 3gb/s ενω αν jumperoso τα 2 δεξια λεει λειτουργια 1,5gb/s... To αφηνω ως εχει?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Αν η μητρική σου δέχεται μόνο ΣΑΤΑ1(Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί) βάζεις το jumperάκι(πηδηχταράκι) στα ανάλογα πινάκια. Για το update καλύτερα να βάλεις το SN στο site,πριν κάνεις οτιδήποτε.
GReddyRx7 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Μόλις χάλασε και ο δικός μου 500αρις...
PCharon Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 GReddyRx7, αυτό που αναφέρει η Seagate για το προβληματικό firmware δεν αφορά καταστάσεις bad sectors, όπως στην περίπτωσή σου. Στη δική σου περίπτωση μάλλον είναι διαφορετικά τα αίτια. Πάντως προσωπικά είμαι πολύ απαγοητευμένος από όλα αυτά που βλέπω. Εν τω μεταξύ μετά από τόσους WD δίσκους είναι η πρώτη φορά που αγοράζω Seagate και δυστυχώς το μόνο που κέρδισα είναι ένας 500άρης δίσκος, χωρίς πρόβλημα μεν ο δικός μου, αλλά που αδυνατώ να εμπιστευτώ και τον χρησιμοποιώ για πρόχειρες δουλειές. Μεγάλη δυσφήμιση για την εταιρεία η σειρά αυτή, τουλάχιστον όπως το έχω εκλάβει προσωπικά. Κλαίω τα 70 ευρουλάκια μου.
jakegate7 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Και εγώ το ίδιο με εσένα,έχασα την εμπιστοσύνη στην seagate. Eχω τρεις 500αρηδες , o ένας πήγε για εγγύηση ο άλλος έχει τα πράγματα (ότι απέμειναν) και ο τρίτος είναι για back up. Περιμένω να έρθει τώρα και ο αλλός απο την εγγύηση να τον κάνω back up του back up!!! Του πούστη να πάθουν κάτι και οι τρείς μαζί δε γίνετε με τίποτα
MasterBilly Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 παιδιά έχω πολύ σοβαρό πρόβλημα έχω τον st31000340as με SD15 firm σήμερα το πρωί ανοίγοντας το pc δεν μου τον εμφάνιζε ποια άλλαξα καλώδια άλλα τπτ το πρόβλημα είναι ότι έχω πολλά αρχεία μέσα και δεν τα είχα σωσει μπορώ να κάνω κάτι με κάποιο tool firm κάτι οτιδήποτε pls κάνω οτιδήποτε
gtsamour Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Ωχχχχχχ... σκούρα τα πράγματα... μα καλά τόοοοσο καιρό δεν έχεις διαβάσει τίποτα για το θέμα και έμενες με το firmware SD15? Βασικά αν φτάσει να μην στον βλέπει το bios την έχεις πατήσει. Κάπου διάβασα ότι σε κάποιες περιπτώσεις ΙΣΩΣ τον "δει" άλλο μηχάνημα στο οποίο και θα κάνεις το firmware update ώστε να είναι ΟΚ μετά ο δίσκος. Αλλιώς πάς για data recovery το οποίο προσφέρει δωρεαν η Seagate σε όσους την πάτησαν με τα drives της και το θέμα του ελαττωματικού firmware.
MasterBilly Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 υπάρχει όντως περίπτωση να τον δει κάποιο άλλο μηχάνημα αν είναι έτσι θα πάρω σβάρνα όποιο pc βρω μπροστά μου δύστυχος δοκίμασα με τα firmware που δίνει η seagate άλλα φτάνουν στο scan devices και σταματάνε βεβαία δεν ξέρω αν έχω το σωστό κατέβασα αυτό εδώ http://seagate.custkb.com/seagate/crm/selfservice/search.jsp?DocId=207951 το τελευταίο το 1000ρι άλλα δεν τσουλάει σώστε με pls (
gtsamour Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Έχω και εγώ δύο δίσκους ίδιους με το δικό σου.... αλλά τους φλάσαρα με το καινούργιο f/w μόλις διάβασα το θέμα που υπήρχε και μάλλον γλύτωσα τα χειρότερα. Το σωστό f/w έχεις, αυτό έβαλα και εγώ χωρίς πρόβλημα. Δεν είναι σίγουρο ότι θα τον δεί κάποιο άλλο PC αλλά όταν διάβαζα (τότε) στο forum της seagate για το θέμα, κάποιος έγραφε ότι ένα άλλο pc τον είδε το δίσκο και έτσι μπόρεσε να περάσει το νέο f/w και έτσι να τον "γιατρέψει". Ίσως έχει να κάνει με τη μάρκα της motherboard, το bios που έχει και κυρίως τον controller της για τους δίσκους. Δε χάνεις κάτι να δοκιμάσεις. Πάντως αν ο δίσκος δε φαίνεται από το bios της μητρικής, δεν είναι δυνατόν να γίνει το update.
Woof Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Αντε τωρα να ξερω ποιον εχω....Ειναι εξωτερικός και αν τον βγάλω 8α χαλάσω την εγγύηση του πλαισίου..Το κακο ειναι οτι με το seatools δεν μπορώ να δω το firmware.Τον έχω σαν USB μήπως αν τον βάλω σαν SATA τον δει?
Woof Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Ωραία τώρα μένει να κάνω τις Εσατα να δουλέψουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα