Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου εφερε ενας φίλος ενε LaCie 500 GB με όλα τα στοιχεια για αναβάθμιση μονο που ειχε προλάβει να πάθει το κακό.Εστειλα μαιηλ στην Seagate αλλα πήρα τα απαυτά μου ούτε απάντηηση ουτε τιποτα και ο δίσκος ειναι σπίτι μου ξαπλωμένος

• Απαντ. 453
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι;

υπάρχει περίπτωση να έκανα χοντρή $@#%@## επειδή

αναβάθμισα και αυτόν που δεν χρειαζόταν

με το ίδιο firmware...;

-----Προστέθηκε 8/2/2009 στις 07 : 31 : 48-----

Ρωτάω γιατί κάπου διάβασα για κάποιον που έκανε το ίδιο και

μετά ο δίσκος τα έπαιξε...

Δημοσ.
"Υποτίθεται" (και το βάζω σε εισαγωγικά γιατί ποτέ δεν ξέρεις :-) ) ότι πρόβλημα έχουν μόνο οι δίσκοι που έχουν Serial number ορισμένο στο update tool της Seagate.Προφανώς θα φοβήθηκαν ότι θα κάνουν ΟΛΟΙ (και όχι όλοι επιτυχώς) update τους δίσκους τους και έτσι ίσως να δημιουργηθεί μεγαλύτερο πρόβλημα.Μάλλον χειρότερα τα κάνανε :-D

πρέπει να αλλάξω το username μου σε "prophet roy" :-)

Δημοσ.

Παιδιά πήρα έναν Freeagent Xtreme 1TB (έχει και e-sata)

Τι πρέπει να κάνω για να δω αν έχω πρόβλημα;

Έχει κανείς υπ όψιν του πρόβλημα με το e-sata? Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα με e-sata...

Υπάρχει λύση;

Δημοσ.
Μόλις το ξανακοίταξα και άνοιξε αμέσως.

Ο δίσκος μου πάντως ενώ πήγε για μια εβδομάδα πολύ καλά σήμερα αποφάσισε να ξανακάνει τα ίδια και χειρότερα με τα παλιά του τερτίπια. Ενώ για μια εβδομάδα με το καινούργιο firmware πετούσε σήμερα άρχισε τα κολήματα και τις σαχλαμάρες του όπως να μην δέχεται εγγραφές και να είναι πολύ αργός. Θα του κάνω ένα back up και μετά θα κάνω μια δοκιμή να δώ αν πετάει από το μπαλκόνι. :devil:

Τότε,μήπως φταίνε bad sectors και όχι το firmware?

Mου άνοiξε και μένα αφού έκανα restart το router(μετά μου ζήταγε να κάνω και login..)

Και εμένα τα ίδια, μετά από flash-αρισμα που είχα κάνει πριν κάμποσο καιρό. Όπως και τότε, ξαφνικά ο δίσκος εξαφανίζεται (τον έχω τοποθετήσει στον server μου), και μετά από reboot του server τον κάνει mount ως έναν άδειο δίσκο των 66GB (ενώ είναι συνολικής χωρητικότητας 1TB). Είμαι πολύ τσαντισμένος γιατί είναι πολύ σπάσιμο να ξανασχολούμαι με βάλε-βγάλε δίσκου και καλώδια. Άσε που ανησυχώ ότι τώρα θα εντοπίζει το νέο firmware, θα αρνείται να (ξανα)αναβαθμιστεί, και θα μου μείνει ο δίσκος έτσι... 750Gb δεδομένων είναι αυτά... :mad::mad:

Δημοσ.

Οι δίσκοι αναβαθμίζονται κανονικά ακόμα και αν έχεις ήδη περάσει το firmware ίδιας έκδοσης. Δεν σου απαγορεύει να το ξαναπεράσεις.

Εγώ πάντως για την ώρα μετά από φλασάρισμα του τελευταίου f/w και στους δύο δίσκους μου του 1ΤΒ, κανένα πρόβλημα (φτου φτου φτου).

Δημοσ.

Καλημέρα..Λοιπόν έχω δυο SEAGATE BARRACUDA 7200.11 ST3500320AS 500GB..ο ένας με το λειτουργικό και ο δεύτερος όπου κρατάω την περιουσία μου. Χτες το βράδυ είδα ότι δε βλέπουν τα BIOS τον δεύτερο σκληρό. Σκέφτηκα το πρόβλημα που είχε ανακοινώσει η Seagate και είπα να το κάνω update. Τίποτα όμως τζίφος, γιοκ εκεί πεισματικά δε το βρίσκει και δε μπορεί να κάνει update. Είπα να δοκιμάσω και τον άλλο σκληρό αν γίνετε update(μήπως έχει πρόβλημα το dvd) και έγινε αμέσως! Γίνετε τίποτα να δω τα αρχεία μου λίγο, να τα κάνω ένα back up και μετά για e-shop αμέσως :-). Κάτι είχα ακούσει να τον βάλω στο ψυγείο κάνει τίποτα ή θα χάσω και την εγγύηση?

edit:θα πάω να τον δοκιμάσω και σε κανά άλλο pc...μήπως γίνει κάτι..

Δημοσ.

φιλε μου τα εφτυσε ο σκληρος, ασε τα ψυγεια κλπ και πηγαινετο πισω. εμενα μου χαλασε πανω στον μηνα ο 750αρης ευτυχως τον ειχα παρει απο πλαισιο και τον αλλαξαν αμεσως, αλλα οτι ειχα μεσα χαθηκε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...