Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 453
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μολις φλασάρισα και εγώ τον δικό μου 750άρη barracuda, όλα πήγαν καλώς . Δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου πάντως ακούγεται πολύ λιγότερο ο δίσκος τώρα που αναβαθμίστηκε το firmware. Επίσης αρχεία που είχα μέσα δεν πειράχτηκαν καθόλου.....Καλή επιτυχία σε όσους θα flasharoun....

Δημοσ.

μολις φλασάρισα και εγώ τον δικό μου 750άρη barracuda, όλα πήγαν καλώς . Δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου πάντως ακούγεται πολύ λιγότερο ο δίσκος τώρα που αναβαθμίστηκε το firmware. Επίσης αρχεία που είχα μέσα δεν πειράχτηκαν καθόλου.....Καλή επιτυχία σε όσους θα flasharoun....

Δημοσ.

Στη σελίδα που βάζεις το Serial Number,σε μένα μόνο τον ένα από τους δυό μου δίσκους με το ύποπτο Firmware SD15,μου έγραψε να κάνω update.

(Δεν είναι μόνο το SD15 ύποπτο,είναι και άλλα.Το σημειώνω για να μην υπάρξει παρεξήγηση.)

Δημοσ.

Στη σελίδα που βάζεις το Serial Number,σε μένα μόνο τον ένα από τους δυό μου δίσκους με το ύποπτο Firmware SD15,μου έγραψε να κάνω update.

(Δεν είναι μόνο το SD15 ύποπτο,είναι και άλλα.Το σημειώνω για να μην υπάρξει παρεξήγηση.)

Δημοσ.

ρε παιδια ελεος και εσεις πηγατε και πηρατε την ποιο μακραν ελλατοματικη εταιρια δισκων οσους ειχα χαλασαν και οι 9 ....δηλαδη ειναι αδιανοητο αυτο που εχω παθει ΠΟΤΕ ξανα ...για μενα δεν υπαρχει καν σαν εταιρια

Δημοσ.

ρε παιδια ελεος και εσεις πηγατε και πηρατε την ποιο μακραν ελλατοματικη εταιρια δισκων οσους ειχα χαλασαν και οι 9 ....δηλαδη ειναι αδιανοητο αυτο που εχω παθει ΠΟΤΕ ξανα ...για μενα δεν υπαρχει καν σαν εταιρια

Δημοσ.

Βρε παιδιά κάποιος που ξέρει μπορεί να κοιτάξει και τον δικό μου να είμαι σίγουρος;;;

Τα βάζω όλα και μου λέει ότι δεν έχει μολυνθεί αλλά μετά κοιτάω στα μολυνσμένα και είμαι μέσα.

Τα στοιχεία είναι

Model: ST3500320AS,

Serial: 5QM36BFR,

Firmware: SD15

Δημοσ.

<<Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish>>

:lol:

SNo Serial number Result Action

1 5QM36BFR Drive is not affected. No action required.

Δημοσ.
<<Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish>>

:lol:

SNo Serial number Result Action

1 5QM36BFR Drive is not affected. No action required.

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου γιατί έχω χάσει ήδη έναν.

Δημοσ.

Παιδια σημερα εκανα update τον σκληρο μου.!!!!Εκει που εγραφε για το firmware εγραφε....sd13...kai twra grafei ....SD1B.αΡΑ τα καταφερα ετσι δεν ειναι.Απλα ποσταρω για να ειμαι σιγουρος

Δημοσ.

E ee !! Είπαμε να είσαι γκαντέμης αλλά εσύ το παράκανες :lol:

Δεν είπαμε και έτσι. Είχα 8 από τους οποίους ο ένας χρειάστηκε αναβάθμιση στο firmware , αν και μέχρι εκείνη τη στιγμή δούλευε , έστω όχι ικανοποιητικά.

Μου έχει τύχει επίσης να επιστρέψω δίσκο αφού δεν ξεκίνησε καν.

Αλλά να μου χαλάσουν και όλοι οι seagate που έχω σπίτι, τέτοια πλάκα όχι δεν έχω πάθει.

Και ηλεκτρομαγνητικός παλμός να γίνοταν δίπλα μας θα είχαμε κάποια ελπίδα. :P

• Super Moderators
Δημοσ.

καλά, ο καθένας μας μπορεί να βρει πανεύκολα άτομα που είχαν κακές εμπειρίες με όλες τις μάρκες σκληρών δίσκων, αυτό δεν λέει τπτ...

Δημοσ.

Παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας

Στο συστημα μου εχω 5 HDD OI 4 EINAI ST3500320AS και 1 SAMSUNG οπου ειναι το λειτουργικο.

Η ερωτηση μου ειναι η εξης για να κανω το flash στους δισκους θα πρεπει να του αποσυνδεσω ολους και να συνδεω ενα-ενα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...