Προς το περιεχόμενο

Talk & Drive!!!!!!

svatsM3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καμία σχέση με αυτό που διαφημίζουν.

Το οτι είναι πανάκριβο δεν το αναφέρω καν.

Δεν με ενδιαφέρει η τιμή,το θέμα είναι να κάνει τη δουλειά του,και από ότι μου έχουν πεί έχει ακρίβεια στην εντολή της φωνής,δεν ξέρω θα το ψάξω όμως καλά,πρωτού πέσω σε καμιά πατάτα,αν και δεν το νομίζω να είναι χάλια.......

Δημοσ.
Ποιός λέει οτι έχει ακρίβεια στις φωνητικές εντολές;

Εμαθα τελικά σήμερα αρκετές πληροφορίες,και μου είπε ότι ανταποκρίνεται τέλεια στο άκουσμα της φωνής,με μηδενική απώλεια λάθους,την Τετάρτη θα μου το δώσει για ένα Test Drive :-) και έτσι θα έχω ξεκάθαρη γνώμη για το συγκεκριμένο GPS,'εις 'αναμονήν λοιπόν

Δημοσ.

Ναι, ok δε μας λες όμως ποιός τα λέει όλα αυτά; Το ξαδερφάκι που ξέρει από υπολογιστές, ο πωλητής που θέλει να προωθήσει τη συσκευή, κάποιος σε forum που το έχει δοκιμάσει;

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μαπα το καρπουζι. Το πηρε φιλος,και την επομενη το επεστρεψε, και το αλλαξε με Μιο.Αλλα του λες,και αλλα καταλαβαινει. Χωρια που πρεπει να υπαρχει απολυτη ησυχια, μπας και καταλαβει καμια διευθυνση.

Μακρυα.Υπαρχουν τοσα αλλα αξιοπιστα μηχανακια.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Μαπα το καρπουζι. Το πηρε φιλος,και την επομενη το επεστρεψε, και το αλλαξε με Μιο.Αλλα του λες,και αλλα καταλαβαινει. Χωρια που πρεπει να υπαρχει απολυτη ησυχια, μπας και καταλαβει καμια διευθυνση.

Μακρυα.Υπαρχουν τοσα αλλα αξιοπιστα μηχανακια.

"Έπαιξα" και εγώ με ενός φίλου. Πραγματικά πεταμένα λεφτά, σε πιάνει νευρικό γέλιο όταν επαναλαμβάνεις για δέκατη φορά το τι θέλεις :lol:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Tου λές Κοζάνη και σε πάει στη Λάρισα.

Είναι για γέλια :-)

Πάρε ένα κανονικό με 100-150 ευρώ με destinator 7 και άσε αυτό .

Το δοκίμασα σε φίλο που εντυπωσιάστηκε και το πήρε

Δημοσ.
Tου λές Κοζάνη και σε πάει στη Λάρισα.

Είναι για γέλια :-)

κι αν ακούς και τίποτα Ελληνικά τραγούδια του στυλ,

" της Λαρίσης το ποτάμι που το λένε Πινιό"

είναι ικανό να σε ρίξει μέσα...

Δημοσ.

Δε ξέρω εμένα πάντως μια χαρά τα ακούει όλα. Με κλειστά παράθυρα στο τουτού βέβαια...Τι στα βλάχικα δοκίμασα, τι να τα λέω γρήγορα, σπανίως να έκανε λάθος...

Αν έβριζε κ λιγάκι όταν της τα'χωνα που μίλαγε συνέχεια θα κάναμε καλό παιχνίδι :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...