Sean Δημοσ. 29 Μαΐου 2001 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2001 Σε αυτό το site -> <A HREF="http://www2.whidbey.com/djdenham/Uncheck.htm" TARGET=_blank>http://www2.whidbey.com/djdenham/Uncheck.htm</A> <BR>θα βρείτε μία λίστα με πληροφορίες για τα γνωστότερα προγράμματα που υπάρχουν στο Startup (Run-> Msconfig-> Startup)και τρέχουν αυτόματα με την έναρξη των Windows...<P>Ρίξτε μια ματιά και αφαιρέστε τα προγράμματα που δεν χρειάζεστε και που καθυστερούν την έναρξη των Windows... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 29 Μαΐου 2001 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2001 Ayto file to eixa kanei ego post prin 2-3 mines Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acrobat Δημοσ. 29 Μαΐου 2001 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2001 <BR>kala re c adi...mhn ton pairneis kai apo ton laimo ton anthropo!!<BR>xexexe<BR>amesws sthn manoura!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 29 Μαΐου 2001 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2001 den to piano apo to laimo <BR>alla oxi na kanoyn lathi kai oi moderators me askopa topics Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sean Δημοσ. 29 Μαΐου 2001 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2001 Sorry adi32 δεν είχα δει το topic σου...<P>Πάντως δεν νομίζω να είναι λογικό να έχεις την απαίτηση επειδή είμαι moderator να διαβάζω και να θυμάμαι όλα τα topics που έχουν γίνει μέχρι τώρα...<P>Τέλος πάντων μπράβο σου που το είχες δώσει αυτό το site πριν 2-3 μήνες γιατί πρόκειται για πολύ καλό site...<P>Φιλικά<P>Υ.Γ. Αν πραγματικά το θεωρείς τόσο ενοχλητικό το συγκεκριμένο topic στείλε μου ένα e-mail για να το σβήσω...<BR>Δεν έχω καμία απολύτως διάθεση να σε στεναχωρώ με ένα άσκοπο topic.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wwwtasos Δημοσ. 30 Μαΐου 2001 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2001 Sostos o Sean... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.