akiskem Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Οχι , blueray δεν έχει, και δεν νομίζω να μπορεις να βάλεις.Καλό θα ήταν να περίμενες λίγο, ισως σε κανα μήνα να βγούν καινουργια μοντέλα. Ηχος. Ντάξ για προσωπική χρήση όπως mp3 και ταινιες είναι αρκετος. Δεν είναι σαν Laptop, που πρεπει να κανεις ησυχεία για να ακούσεις, είναι σαν να έχεις ενα Ζευγάρι μικρά ποιοτικά Speakers. btw. Αυτό ειναι ενα μικρο και ανούσιο βιντεάκι που έχω γράψει με το iPhone μου (το iPhone δεν γραφει βιντεο !!!) κανοντας διαφορα πράγματα με τον iMac μου. btw. Εαν παρατηρεις κολήματα στα Video που φένονται είναι απο το FPS του κινητου πολυ καλο το βιντεακι.αλλα ηχεια θα παρω αλλα.θελω πολυ ηχο.παρα πολυ. θα περιμενω ετσι κι αλλιως αφου το προγραμμα βγαινει το μαρτη-απριλη.θα δω το καινουριο μοντελο και θα δω.να σου πω την αληθεια μ'αρεσει αρκετα το iMac αλλα δν με κατενθουσιαζει κιολας αφου τα ιδια πραγματα και καλυτερα μπορω να τα κανω με linux σε εναν κανονικο υπολογιστη...αν υπαρξει κατι πολυ καλο στον καινουριο iMac θα τον αγορασω σιγουρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.