Προς το περιεχόμενο

Creative sound blaster audigy 2 ZS

Madgeo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα καινούριο pc με μητρική ASUS P5Q3 Deluxe, επεξεργαστή Intel Core 2 Quad 9400, κάρτα γραφικών EVGA GEForce GTX 260 με 1 τερα σκληρό δισκο Western Digital και τροφοδοτικό Corsair TX750W, το μόνο που κράτησα παλιό ειναι η κάρτα ήχου Sound Blaster 2 ZS Platinum και έχω πρόβλημα.Ελυσα το προβλημα με τους Drivers αλλα εχω πρόβλημα με το μικρόφωνο.Δουλέυει αλλα στο Ventrilo και στο Msn που το δοκίμασα ακούγομαι σαν εξωγήινος.Τι πρέπει να κάνω αλλο?:mad:

Δημοσ.
Αγόρασα καινούριο pc με μητρική ASUS P5Q3 Deluxe, επεξεργαστή Intel Core 2 Quad 9400, κάρτα γραφικών EVGA GEForce GTX 260 με 1 τερα σκληρό δισκο Western Digital και τροφοδοτικό Corsair TX750W, το μόνο που κράτησα παλιό ειναι η κάρτα ήχου Sound Blaster 2 ZS Platinum και έχω πρόβλημα.Ελυσα το προβλημα με τους Drivers αλλα εχω πρόβλημα με το μικρόφωνο.Δουλέυει αλλα στο Ventrilo και στο Msn που το δοκίμασα ακούγομαι σαν εξωγήινος.Τι πρέπει να κάνω αλλο?:mad:

Μήπως δεν το έλυσες τελικά το πρόβλημα με τους driver?

Τι ακριβός συνέβη με τους driver της 2 ZS Platinum και το χαρακτηρίζεις πρόβλημα?

Δημοσ.

Α ενταξη

Δηλαδη αυτη την καρτα την αναγνωριζουν τα XP και χωρις τους driver απο το cd ? η μετα εφαρμοσες το cd της και ολα οκ?

Δημοσ.

Αν η μητρική έχει Onboard κάρτα ήχου και δεν την χρησιμοποιείς καλύτερα να την απενεργοποιήσεις από το bios για να μην υπάρξει κανένα μπέρδεμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...