ge0rge007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Γειά σας!!! Λοιπόν ψάχνωντας κάτι αρχεία σήμερα βρήκα κάτι εικόνες .psd (μορφή photoshop) και προσπάθησα να τα ανοίξω αλλά δεν μπορούσα...Ψάχνωντας λίγο είδα ότι υπάρχουν κάτι plug ins για τον gimp αλλά είπα να μην το χαλάσω απο τώρα Οπότε δοκίμασα με το imagemagick να μετατρέξω τις εικόνες αυτές...και όλα μια χαρά!Τις μετέτρεψα σε jpeg και ήταν πάρα πολύ καλές!Μου έβγαλε 3 αρχεία για την κάθε εικόνα αλλά απο αυτά το αρχείο 0 ήταν αυτό που ζητούσα τα άλλα 2 ήταν αλοιωμένα οπότε πήγαν στον κάδο. Σε bmp δεν μου έβγαλε σωστά αποτελέσματα αλλά δεν με νοιάζει καθόλου αφού το jpeg ήταν μια χαρά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpyrosR Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Χαίρομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 εμενα γιατι το gimp εχει native supprt για .psd? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PCharon Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Καλά, εξαρτάται και πώς είναι φτιαγμένο το psd (πχ αν έχουν χρησιμοποιηθεί τα blending options). Δεν υποστηρίζεται απόλυτα από τρίτα προγράμματα. Στη συγκεκριμένη ήσουν τυχερός. [edit] τυχερός, εννοώ ο ge0rge007 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 α,μαλιστα....ευχαριστω πολυ {με θελει τελικα... } Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ge0rge007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δεν ξέρω ρε παιδιά εγώ όταν προσπάθησα να ανοίξω τα αρχεία με GIMP 2.6 μου έβγαλε αυτό: GIMP MESSAGE Opening '/home/ge0rge/Desktop/aaa.psd' failed: Error loading PSD file: Unsupported color mode: CMYK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 δοκιμασε να το αποθηκευσεις σε RGB με το photoshop και κανε αλλη μια προσπαθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 ο GIMP δεν υποστηρίζει το CMYK http://arstechnica.com/reviews/apps/gimp-2-6-review.ars . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.