brave4 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Εδώ και κάποιο καιρό, χωρίς να μπορώ να προσδιορίσω ποιά ήταν η τελευταία ενέργεια που έκανα, ΄΄οταν φορτώνουν τα windows δεν εμφανίζονται τα εικονία που έχω κανονίσει να εμφανίζονται από το msconfig!! Το χειρότερο όμως είναι πως δεν εμφαν΄ζονται ούτε τα εικονίδια ήχου και ασφαλούς κατάργησης.. Εδώ όμως έρχεται και το πιο περίεργο από όλα..!! Αν κάνω αποσύνδεση χρήστη και μετά απλα ξαναμπώ, όλα τα εικονίδια εμφανίζονται κανονικα.. Μπορεί μήπως να με βοηθήσει κάποιος? Εχω δοκιμάσει τα πάντα από ολα όσα προτείνονται στο νετ κυρίως στο "Windows Xp from A to Z" ελπίζω να ξέρετε το site και να καταλαβένεται οτί ήδη έκανα απο τα απλα (προσαρφογή εμφάνισης εικονιδιών για παράδειγμα) μέχρι τα πιο σύνθετα (ξαναδημιουργησα το πρόγραμμα ήχου από το Windows CD και μετά άλλαξα τις ρυθμίσεισ στη registry .. Ξέρω πως για να μην φτιάχνει με όλα αυτά θελεί να φάει το format του για να στρώσει, αλλά αυτό ειναι κατί που για τους επόενους 6 μήνεσ μου είναι αδ΄νατο να το κανώ!! Ελπίζω να μπορέσει κάποιος να με βοηθήσει πριν πετάξω το PC από το παράθυρο, καλού κακού πάντως μην περνατε κάτω από το σπίτι μου!!
micos000 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Επαναφορά συστήματος δοκίμασες; Συνήθως είναι η πρώτη ενέργεια όταν πάνε όλα στραβά και δεν μπορούμε να εντοπίσουμε την αιτία. Όσον αφορά το εικονίδιο της ασφαλούς κατάργησης (τουλάχιστον) μου το έκανε κι εμένα αν είχα συνδεμένο το usb stick ενώ ξεκινούσα το pc.
brave4 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δε δοκίμασα γιατί έκανα τη βλακεία εδώ και ένα μήνα να το αφήνω και να ψάχνω τρόπους να το διορθώσω. Αν επαναφέρω το Pc 2 μήνς πίσω όλα όσα έχω κάνει αυτό το δίμηνο θα χαθούν έτσι?
PCharon Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Ρίξε μια ματιά http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=2496700&posted=1#post2496700 (αν συμβαίνει με τον ίδιο τρόπο τότε αυτά που λέω σε εκείνο το θέμα έχουν σημασία)
brave4 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Τα κατάφερα!!! Ψάχνοντας πολύ στο ΝΕΤ έκανα 3 ενέργειες, δε ξερω ποιά μου εφτιαξε το πρόβλημα άλλα όλα τα εικονίδια εμφανίζονται κανονικότατα!!! 1)Πρώτα πέρασα το XR repairer Pro και μου έσβησε ένα κάρο πράγματα (γύρω στα 700)! 2)Πέρασα το καινούριο Registry Booster 2009, το οποίο επίσης μου έσβησε πάνω από 600 πράγματα 3)Από τις θέσεις δικτύου έκανα απενεργοποίηση της προβολής εικονιδιών UPnP Μετά από ένα απλό reboot είναι σαν να έχω το παλιό καλό μου PC! Μπήκε γρήγορα και εμφάνισε αμέσως όλα τα εικονίδια! Θελω να πω και κάτι άσχετο σχετικά με το Registry Booster.. Μου έσβησε επιτέλους από το msconfig όλα τα προγράμματα που κάποτε είχα εγκαταστίσει, αλλά μετά τα πέταξα!!! Ωστόσο η καταχώρηση στο "Εκκινιση" δεν έλεγε να φύγει με τίποτα... Προσωπικά πιστέυω πως το πρόβλημα λύθηκε με τα εικονίδια UPnP, (TI EINAI ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ???) Α ρε microsoft με τα bug σου!! Εκατό χρόνια παλεύεις με τα XP, 100% user friendly δε θα γινουν ποτέ!! Ευχαριστώ όλους για τι βοήθεια και θα ήθελα να κλείσω με μία τελευταία ερώτηση.. Αυτό με το refresh που ανέφερε ο φίλος ακρίβως απο πάνω θα βοηθήσει αν το κανώ?
PCharon Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Εκείνο που έχω να σου πω είναι πως αυτά που ανέφερα στο σχετικό θέμα, ίσχυαν και για την περίπτωσή σου. Δε χρειάζεται να κάνεις κάτι παραπάνω, αφού ανοίγει κανονικά ο W.E. τότε είναι αρκετά. Στο μέλλον αν ξαναγίνει, απλά θα πρέπει να "καθαρίσεις" λίγο (με τον ένα ή τον άλλο τρόπο από τους πολλούς γνωστούς) ώστε να επιταχύνεις ξανά την κατάσταση.
ntg_net Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=2517629#post2517629
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.