Προς το περιεχόμενο

Acer aspire

trelofanis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω εναν Acer aspire 5930 εδω και 3 μηνες περιπου.....

Οταν βαζω δυνατα μουσικη κανει ενα χαρακτηριστικο θορυβο ξερετε σαν να γινεται συντονισμος και κανει το χαρακτηρικο θορυβο....Στις ψηλες γινεται αυτο....Παιζει να χει καποιο ηχειο????

αν ναι πρεπει να απευθυνθω στην αντιπροσωπεια..???αλλαζει κατι τετοιο??και καλυπτεται απο εγγυηση??

ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

εγω εχω εδω και 2 βδομαδες το acer 7530 και εχω παρατηρησει το ιδιο προβλημα....με τερμα την ενταση γινεται ακριβως αυτο που ειπες...συντονιζουν τα πλαστικα και ακουγεται ενα τριξιμο....αντι να παιζεις στο 100 χαμηλωσε την ενταση σε κανα 90αρι και μια αλλη λυση ειναι να συνδεσεις το λαπτοπ σε εξωτερικη πηγη ηχου.... :)

Δημοσ.

Δεν έχω άποψη για το συγκεκριμένο μοντέλο αλλά γενικά στα laptop τα ηχεία δεν είναι για πολλά-πολλά. Μην περιμένεις να κάνεις party με δαύτα. Αν θές περισσότερο ήχο πάρε ένα εξωτερικό σετ ηχείων ή ακουστικα.

Δημοσ.

Το Acer 5930 φοράει από τα καλύτερα ηχεία που μπορείς να συναντήσεις σε φορητό και επιπλέον διαθέτει και subwoofer. Παίξε λίγο με τις ρυθμίσεις της Acer (eaudio ή κάπως έτσι) και των windows και θα διορθώσεις την όποια παραμόρφωση/συντονισμό.

Δημοσ.

δοκιμασα να πειραξω τους ηχους απο το control panel acer hd audio τιποτα ομως....

Συντονιιζει....

Επι την ευκαιρια set default device πρεπει να ναι speakers η digital outpout????

Δημοσ.
δοκιμασα να πειραξω τους ηχους απο το control panel acer hd audio τιποτα ομως....

Συντονιιζει....

Επι την ευκαιρια set default device πρεπει να ναι speakers η digital outpout????

Speakers οταν ακους απο τον φορητο και digital outpout ,οταν συνδεις τον φορητο με εξωτερικο ενισχυτη ..

Τωρα για τα ηχεια , για δοκιμασε να πιεζεις σε διαφορα μερη τον Η/Υ οταν στο κανει για να δεις αν προερχεται απο το σασι ή αν καποιο ηχειο ισως τα εχει παιξει για καποιον λογο ,π.χ δυνατη ενταση , αποτομη αυξηση της εντασης κ.λ.π

Δημοσ.

Λοιπον προσδιορισα απο που προερχεται ο θορυβος!!!!κατω στη βαση του laptop εχει ενα στρογγυλο μικρο ηχειο που προφανως ειναι το woofer!Aυτο κανει τον θορυβο-τριξιμο οταν το χω δυνατα....

Οταν ανασηκωνω δε το laptop(να μην ακουμπαει κατω) κανει σαφως λιγοτερο αλλα και παλι κανει....

Εχει κανεις ιδεα σε acer aspire πως μειωνεις τα μπασα????

Πηγα στο control panel στο acer HD audio αλλα δεν βρηκα κατι.....?

Επειδη χρησιμοποιω windows media player 11 για ολα(μουσικη-ταινιες) εψαξα και εκει για ρυθμιση μπασων μιας αλλα επισης δε βρηκα τιποτα...ξερει κανεις κατι?

Δημοσ.

Το ιδιο προβλημα με τον ηχο εχω και εγω στο aspire 7720 (τον αγορασα πριν 6 μηνες) με την διαφορα οτι καηκε το woofer μαζι με την μητρικη 2 φορες μεχρι στιγμης (συνολο ημερων στο service 55 μερες) και ακομα να τον χαρω τον υπολογιστη.Και το κακο ειναι πως δεν μπορουν να βρουν λυση.

Δημοσ.

στο εικονιδιο του ηχου κατω δεξια θα πατησεις

δεξι κλικ-ηχοι-αναπαραγωγη-ηχεια-ιδιοτητες-επιπεδα-internal subwoofer

εκει θα ρυθμισεις την ενταση του sub ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...