Alex1994 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα σε όλους. Πρίν 3 μέρες έκανα μια παραγγελία από Amazon.co.uk για ένα PSP Slim. Το πρόβλημα μου είναι πως δεν έβαλα τον όροφο του κτιρίου μου παρά μόνο την διεύθηνση. Και σας ρωτάω εγώ τώρα... 1)Την παραγγελία πώς θα την παραλάβω; Θα έρθει με το ταχυδρομείο ή θα πρέπει να πάω εγώ να το παραλάβω; 2)Εάν μου το φέρουν αυτοί πού θα το παραδώσουν; Θα το αφήσουν στην είσοδο της πολυκατοικίας;;; 3)Δεν πρέπει να υπογράψω κάποιο χαρτί; 4)Πώς μπορώ να μάθω σε πιο γραφείο της ΕΛΤΑ πρέπει να απευθηνθώ;;; (το σκότωσα) Παρακαλώ απαντήστε μου γιατί αυτή τη στιγμή καίγομαι. Σας ευχαριστώ.
HellasVagabond Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Θα ψαξουν να βρουν τον παραληπτη, η εστω θα ρωτησουν στο ισογειο αν βρουν καποιον. Θα σου ερθει μαλλον με ταχυδρομειο, αν οχι λογο μεγεθους θα σου ερθει ενα χαρτι για να πας να το παραλαβεις. Παρε τηλεφωνο ενα οποιοδηποτε ΕΛΤΑ και θα σου πουν σε πιο ΕΛΤΑ ανηκεις βασει της διευθυνσης αποστολης.
edesp Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Εμένα πάντως που είχα παραγγείλει κάτι από amazon.co.uk μου το έστειλαν με UPS. Δεν είχα βάλει αποστολή με προτεραιότητα, είχα βάλει την επιλογή με αποστολή σε 7-10 μέρες, αλλά μετά από 2 μέρες ήρθε ο courier της UPS και μου έφερε το δέμα. Πιστεύω πως το θέμα της αποστολής δεν είναι κάτι στάνταρ. Μπορεί να έρθει με ταχυδρομείο, μπορεί και με courier. Επειδή έχουν περάσει και κάποιες μέρες, το έχεις λάβει; Ή ακόμα περιμένεις;;;
--b}{d-- Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Amazon.co.uk & PSP Slim & ΕΛΤΑ = does not compute! Από όσο ξέρω δεν στέλνουν ηλεκτρονικά είδη Ελλάδα.
androu Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 εμένα κάτι βιβλία τα άφησε στην είσοδο απέξω και ευτυχώς γύρισα νωρίς και τα πήρα- ήρθαν με απλό ταχυδρομείο
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 οροφο ; εγω ποτε δεν εχω βαλει οροφο. γιατι αλλωστε να το κανεις ; λες να μην σε βρει ο ταχυδρομος η το courrier ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.