Προς το περιεχόμενο

απο 8800gt σε 4850 αξίζει??

outlaw star

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα στο forum..σκέφτομαι να αντικαταταστήσω την 8800gt με την ατι 4850 είτε της gigabyte είτε της gainward που έχουν ένα giga μνήμη και είναι υπερχρονισμένες(αν και αυτό που με νοιάζει περισσότερο είναι ότι έχουν πολύ καλά και ήσυχα coolers)...κανονικά δε θα πήγαινα σε τέτοια αλλαγή αλλά λόγω του ότι μπορώ να γλυτώσω για ακόμη 2 εβδομάδες το φπα 20% το σκέφτομαι...το σύστημά μου είναι core 2 duo στα 3,2 με 2 giga μνήμη(σύντομα 4) και xp προς το παρόν..παίζω σε 1280χ1024 και θέλω full details και φίλτρα..ευχαριστώ..(άσε που έρχεται και το νέο fear....ανυπομονώ...)..υπολογίστε ότι θα δώσω και την κάρτα κανά 50άρι οπότε τελική τιμή θα ναι κανά κατοστάρικο..ευχαριστώ:-)

Δημοσ.

Βάση επιδόσεων δεν είναι και πολύ σοφή κίνηση, δεν θα κερδίσεις σε καμμία περίπτωση επιδόσεις ανάλογες με τα χρήματα που θα ξοδέψεις.

Τώρα για το θόρυβο είναι και κάπως υποκειμενικό.

Αν ρίξεις τις στροφές της όταν είναι σε 2D εξακολουθεί να σε ενοχλεί?

Δημοσ.

Ούτε εγώ νομίζω ότι πολυαξίζει. Επιδόσεις θα έχεις λίγο καλύτερες, όχι τόσο που να δικαιολογούν το 100άρι. + ότι οι 4850 του ενός γίγα είναι ανούσιες, μόνο τα παραπανίσια χρήματα σου παίρνουνε και δε δίνουνε τίποτα παραπάνω. Το θετικό στην υπόθεση είναι ότι αν θελήσεις να πουλήσεις την 4850, θα πιάσεις σαφώς περισσότερα από ότι την 8800. Αν αποφασίσεις σώνει και καλά να αγοράσεις, να αποφύγεις τις toxic και sapphire dual cooler, ξέρω ότι είναι θορυβώδεις. Οι reference design από ότι ξέρω, είναι σχετικά αθόρυβες.

• Super Moderators
Δημοσ.

αν πουλήσεις την 8800 GT 70-80 euro και βρεις μεταχειρισμένη (από πλαίσιο :P ) την 4850 512mb (όχι την συγκεκριμένη που ζητάς βέβαια) στα 100-110 euro γιατί όχι? :-)

Δημοσ.
.. και βρεις μεταχειρισμένη (από πλαίσιο :P ) την 4850 512mb (όχι την συγκεκριμένη που ζητάς βέβαια) στα 100-110 euro γιατί όχι? :-)

Όπως π.χ. αυτή

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν εννοώ να πάρει από stock house πλαισίου αλλά από κάποιον που πουλάει στις αγγελίες και την έχει αγοράσει από πλαίσιο

Δημοσ.

μάλιστα σας ευχαριστώ γισ τις απαντήσεις σας..και εγώ έτσι σκεφτόμουν αλλά μια παραπάνω γνώμη δεν είναι κακή...επίσης βρήκα την 4870 στα 180 ευρώ καινούργια μετά απο λίγο ψάξιμο..εάν αποφασίσω να κινηθώ θα χτυπήσω αυτή

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...