fe31h Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Μπορει ο τιτλος να μην ειναι ο σωστος αλλα.... Ακουστε να δειτε, εχω κανει εμφανιση τα παντα! κρυφα, αρχεια συστηματος τα παντα! και το αποτελεσμα ειναι απο τις ιδιοτητες των αρχειων μου και των φακελων οτι εχω δεσμευση μονο τα 5 απο τα 10 γκιγκα του σκληρου μου δισκου!! -συγκεκριμενα του partition των windows xp sp3- ο ελευθερος χωρος που εχω ειναι 1.17γκιγκα!!, τα αλλα που ειναι???? τι γινεται εδωπερα βρε παιδια? μηοως ξερετε????:rolleyes::rolleyes: Ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια σας...
liopyr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Αν και δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα τι γράφεις, αυτό ίσως σε βοηθήσει.
micos000 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Αν είναι temporary files, με το CCleaner θα καθαρίσεις. Αλλιώς κάνε ένα check disk στον C. Επίσης, το Treesize που σου λέει ο liopyr θα σε βοηθήσει να δεις τι χώρο πιάνει ο κάθε φάκελος.
fe31h Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 system restore μηπως? το εχω σκεφτει και δεν εχω τιποτα εκει... -----Προστέθηκε 17/1/2009 στις 10 : 13 : 27----- Αν και δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα τι γράφεις, αυτό ίσως σε βοηθήσει. καλο αλλα αρκετα πολυπλοκο προγραμματακι...
liopyr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 καλο αλλα αρκετα πολυπλοκο προγραμματακι... Kαθόλου πολύπλοκο. Δεξί κλίκ, και σου ανοίγει το σκληρό σε μορφή "δέντρου" (και όχι μόνο). Πολύ βολικό όταν υπάρχουν πολλοί φάκελοι μέσα σε φακέλους, ή όταν δεν βρίσκεις εύκολα "που είναι τα giga" .
Sotosgl Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Ποιο antivirus χρησιμοποιεις; Ή το AVG ή το Nod32 καποια στιγμη δεσμευει τεραστιο χωρο για το Vault... Για ριξε μια ματια στην προσθαφαιρεση προγραμματων...
fe31h Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Αν είναι temporary files, με το CCleaner θα καθαρίσεις.Αλλιώς κάνε ένα check disk στον C. Επίσης, το Treesize που σου λέει ο liopyr θα σε βοηθήσει να δεις τι χώρο πιάνει ο κάθε φάκελος. αντι για το CCleaner εχω το TuneUp Utilities 2008, den einai to idio pragma peripoy?? ΥΣ μισο τωρα γιατι με αυτο το προγραμματακι κατι γινεται! αν μαθω να το δουλευω:lol: κιολας πιστευω οτι θα βρω ακρη... Σας ευχαριστω ολους σας!:-D:-D -----Προστέθηκε 17/1/2009 στις 10 : 23 : 34----- Ποιο antivirus χρησιμοποιεις;Ή το AVG ή το Nod32 καποια στιγμη δεσμευει τεραστιο χωρο για το Vault... Για ριξε μια ματια στην προσθαφαιρεση προγραμματων... τεραστιο χωρο??? δηλαδη? ποσο περιπου? το Nod 32 εχω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.