Προς το περιεχόμενο

Μετατροπή αρχείων m2ts απο sony camera σε divx

emm_stra

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα

Εχω την καμερα tg3 sony η οποια γραφει αρχεια m2ts HD. Θελω με καποιον τροπο να μπορω να τα βλεπω στο οικιακο dvd player μου (LG ή Samsung).

Ξερω οτι και οι 2 παιζουν divX και xVid με αναλυση μεχρι 800Χ600.

Μπορει καποιος να μου πει ενα τροπο να μπορω να δω αυτα τα αρχεια με την μεγαλυτερη δυνατη ποιοτητα στο σπιτι. Νομιζω οτι αντι να τα κανω dvd καλυτερα να τα εχω σε divx/xvid με την αναλυση που υποστηριζει..

Αν ναι πως μπορω να το κανω αυτο?

Ή τι αλλο μπορω να κανω για να εχω την καλυτερη δυνατη ποιοτητα βιντεο αυτη την στιγμη, αφου δεν θελω να αγορασω blue ray player ακομη..

Ευχαριστω!!!

Δημοσ.

Το M2TS ειναι στην ουσια AVCHD MPEG2 Transport Stream. Δηλαδη MPEG4 AVC σε MPEG2TS. Νομιζω οτι το Avidemux μπορει να μετατρεψει τα αρχεια σου σε xvid αν του δωσεις demuxαρισμενα τα streams

Δημοσ.

Θα μπορούσες να κωδικοποιήσεις τα αρχεία σε AVI (XviD + AC3 ή MP3) με το πρόγραμμα MeGUI. Σχετικό άρθρο στο Insomnia Wiki εδώ.

Θα χρειαστεί να προσαρμόσεις ανάλογα τον τρόπο εργασίας, γιατί το άρθρο υποθέτει είσοδο από decrypted DVD. Τα αρχεία σου (M2TS) μπορούν να γίνουν index με το DGACVIndex και να φορτωθούν σε Avisynth script με το DGAVCDecode.

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις, αλλα δεν μπορω να καταλαβω ολα αυτα..

Υπαρχει καποια βοηθεια στο να μαθω τι ειναι ολα αυτα που μου λετε??

Με τον τροπο που αναφερετε πρεπει να χρησιμοποιησω συνδυασμο προγραμματων, γινεται με ενα μονο προγραμμα?? Θα εχω την καλυτερη δυνατη ποιοτητα??

Δημοσ.

Γίνεται και με ένα μόνο πρόγραμμα. Δες τα MediaCoder και SUPER.

Για την ποιότητα προσωπικά δε θα ήθελα να εκφέρω γνώμη, γιατί μάλλον θα ακουγόμουν biased λόγω της δουλειάς που έχει γίνει στο Wiki άρθρο που προανέφερα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...