Προς το περιεχόμενο

Συνδεση Κονσολας Με Οθονη

pavlos77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα PS3 και θελω να το συνδεσω στην οθονη του PC μου!Εχω αυτην την οθονη: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169536 .Μεσω DVI μπορω? Δεν την εχω ακομα σε 2-3 μερες θα μου ερθει!

Υ.Γ=Απο οτι παρατηρησα δεν εχει DVI,αλλα αν καποιος την εχει ας γραψει τιποτα ή τουλαχιστον αν μπορει καποιος να μου πει,πώς θα το συνδεσω με αλλο τροπο!

Δημοσ.

To PS3 με HDMI καλώδιο δεν το συνδέεις στην τηλεόραση;;;

Αν ναι, πάρε ενα καλώδιο HDMI to vga. Βρίσκεις και στο ebay με λιγότερα απο 10€.

Με τον ήχο όμως δε ξέρω τι θα κάνεις. Έχει άλλη έξοδο ήχου το PS3; Εγώ δεν έχω οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω...

Δημοσ.

Ναι αλλα θα εχει καλη εικονα? Με ενα καλωδιο HDMI to DVI δεν θα εδειχνε καλυτερα αν ειχε θυρα DVI?Επιλεον, το ps3 συνδεεται και με τα τρια χρωματιστα καλωδιακια ( κοκκινο,ασπρο,κιτρινο )--->δεν ξερω πως λεγονται!

Δημοσ.
Ναι αλλα θα εχει καλη εικονα? Με ενα καλωδιο HDMI to DVI δεν θα εδειχνε καλυτερα αν ειχε θυρα DVI?Επιλεον, το ps3 συνδεεται και με τα τρια χρωματιστα καλωδιακια ( κοκκινο,ασπρο,κιτρινο )--->δεν ξερω πως λεγονται!

είτε dvi είτε vga το ίδιο θα είναι.

το θέμα είναι ότι δεν λέει η όλη υπόθεση σε 19" οθόνη πολύ μικρή και δεν είναι και full hd τσάμπα ο κόπος καλύτερα αφισέτο στην tv.

Δημοσ.

Το ξερω.Eχω και tv Full HD αλλα ειναι πολυ μεγαλη και δεν βολευομαι (32').Επιπλεον ποιες οθονες ειναι Full HD, αν και μετα ειναι πολυ μεγαλες και η αποσταση ειναι περιπου 65-70cm?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...