mits@kos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 CD BurnerXP. Και freeware και δεν στερείται δυνατοτήτων...
nickarmy Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Θα διαφωνησω.Το nero, σε ολες τις υπολοιπες εφαρμογες του ειναι πιο κατω απο αλλα προγραμματα. Δεν νομιζω πως το νερο recode αντικαθιστα το dvd shrink, ουτε και οτι το nero - επεξεργασια και video editing - φτανει το pinnacle studio ή το premiere...και να μην μιλησω για το προγραμμα προβολης εικονων του nero, που ανοιγεις μια φωτο φουλ προβολη και δεσμευει 15-25% ram....windows picture & fax vierwer για παντα... βάλαι tην τιμη όμως του pinnacle τα νερο κανουν την δουλεια τους για την τιμή τους ενα psp έχω και μονο με τα νερο μπορώ να περάσω βίντεο
nurse Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 CD BurnerXP. Και freeware και δεν στερείται δυνατοτήτων... καλό αλλά σε vista 64bit δεν τρέχει. κατεβάζω το burnaware τώρα.
Cygnus Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Πολύ CPU καταναλώνει αυτό το CDBurnerXP...Μα 100άρια μιλάμε τώρα. ΥΓ. Τον 3700+ έχω..
elven Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Εδώ και αρκετό καιρό έχω πάει στο Ashampoo Burning Studio Free,γρήγορο,minimal και κάνει αυτό που πρέπει να κάνει,να γράφει cd/dvd. Δοκίμασα το Nero 9 και είναι λες κι έτρεχα ξεχωριστό OS,πόσο πιο bloat μπορεί να γίνει;
gf030 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Όσες φορές έκαψα dvd-video με το Nero δεν είχα πρόβλημα με την αναπαραγωγή. Δε χάνεις πάντως τίποτα να δοκιμάσεις το Burnaware που προτείνω σε προηγούμενο μήνυμά μου. Το κατεβαζω, ποια η διαφορα μεταξυ pro και free; EDIT Οκ, τις ειδα στο σαιτ.
accipio Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δες εδώ: http://www.burnaware.com/products.html Το free θα σε καλύψει μια χαρά αν δεν έχεις ιδιαίτερες απαιτήσεις.
PredGR Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Εδώ και αρκετό καιρό έχω πάει στο Ashampoo Burning Studio Free,γρήγορο,minimal και κάνει αυτό που πρέπει να κάνει,να γράφει cd/dvd. +1 για το Ashampoo.
p_under Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Το Ashampoo Burning Studio!! πολυ καλο...
george_sok Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Εδώ και αρκετό καιρό έχω πάει στο Ashampoo Burning Studio Free,γρήγορο,minimal και κάνει αυτό που πρέπει να κάνει,να γράφει cd/dvd.Δοκίμασα το Nero 9 και είναι λες κι έτρεχα ξεχωριστό OS,πόσο πιο bloat μπορεί να γίνει; +1 στο σχολιασμο! Καλημερα σε ολο το φορουμ! -----Προστέθηκε 19/1/2009 στις 08 : 39 : 11----- βάλαι tην τιμη όμως του pinnacle τα νερο κανουν την δουλεια τους για την τιμή τους ενα psp έχω και μονο με τα νερο μπορώ να περάσω βίντεο Προφανως, τοσο το pinnacle, οσο και το premiere, ειναι ακριβα προγραμματα, αλλα δεν ηθελα να σταθω εκει. Απλα τα ανεφερα σαν πολυ δυνατα χαρτια -επι πληρωμη βεβαια δυστυχως-. Νομιζω πως ολα ειναι υποκειμενικα, διοτι τελικα για video editing υπαρχει και το windows movie maker 1 'η 2, που μας προσφερει απλοχερα η microsoft...:-D. Ο καθενας κρινει εκ του αποτελεσματος που τον ικανοποιει (και φιλε nickarmy δεν ειρωνευομαι, καταλαβαινω αυτο που λες). Τις καλημερες μου και παλι.
Bolek_ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Μια χαρά είναι ο νέρωνας. Απλά απέφυγε την 9 έκδοση και βάλε την 7 που είναι και η καλύτερη κατ'εμέ Θα συμφωνήσω. Μετά από ένα μήνα πειραματισμού με τις εκδόσεις 8 και 9 επέστρεψα στη σιγουριά του 7. Η καλύτερη σε όλα της. Καταπληκτικό interface και κατά πολύ ελαφρύτερο από τις μεταγενέστερες εκδόσεις του. 7 και πάλι 7! Ξέρετε αν το Nero 7 τρέχει σε 64-bit (Vista ή 7);
micos000 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Το προβλημα που σχεδον παντα αντιμετωπιζω ειναι με το καψιμοdvd videos, σχεδον ολα κoλλανε λιγο η περισσοτερο οταν παιζουν σε εξωτερικους players. Ποιο απο οσα αναφερατε παραπανω ειναι το καλυτερο για dvd video; Δεν νομίζω να φταίει το nero. Όσον αφορά τέτοια προβλήματα, συνήθως υπεύθυνη είναι η συσκευή εγγραφής dvd ή τα δισκάκια. Το αντιμετώπισα κι εγώ το θέμα με ένα SONY DVD-RW. Σε κάποια stand alone dvd players έπαιζαν οι ταινίες και σε κάποια κολούσαν. Ιδίως σε ένα Sony DVD έπρεπε να τα γράφω στο 4χ για να μην κολλάει. Αντίθετα σε Pioneer 111D δεν υπήρχε τέτοιο πρόβλημα και έπαιζαν κανονικά, ακόμα και αν τα έγραφα στο 12χ.
nurse Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Τα Pioneer είναι κορυφή δεν κολλάνε πουθενά. .. Το μυστικό σε επιτραπέζιες συσκευές που κολλάνε είναι η αργή ταχύτητα εγγραφής. Πάντως να δώσω τα εύσημά μου στο DVD Flick. Καταπληκτική δουλειά. Πλήρως αυτοματοποιημένο και απλό στη χρήση. Αποτέλεσμα εξαιρετικό. Το δοκίμασα ξανά σήμερα και μάλλον θα το αφήσω μόνιμα στον υπολογιστή μου.. Να συμπληρώσω τη λίστα που έγραψα πιο πίσω: Nero burning rom :::: InfraRecorder, imgburn, Nero vision::::: DVD Flick, Nero Cover designer::: ;;; Nero wave editor::::: mp3DirectCut Nero Recode::::: ;;;; DVD shrink, Nero Vision :::::dvd flick
BalDwin Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Imgburn + Burrrn. Τα υπόλοιπα απλά υπάρχουν για να υπάρχουν. +1 Δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο.
mangai Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Μαζί με αυτά που πρότεινε ο ''parsifal'' και είναι όλα καλά,παρακαλώ ρίξτε και μιά ματιά στα DeepBurner και Micro CD Burner.Είναι portable,και υποστηρίζουν multisession disk.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.