george_sok Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Καλησπερα σε ολους. Μετα το nero, το οποιο εχει γινει εξαιρετικα :shifty:"δυσπροσιτο":shifty:, τι θα προτεινατε?
george_sok Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Αγνοησε το χαρακτηρισμο "δυσπροσιτο". Ισως κακως να τον εβαλα κιολας...Ισως να ταιριαζει περισσοτερο το "δυσευρετο"...
indian Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Μια χαρά είναι ο νέρωνας. Απλά απέφυγε την 9 έκδοση και βάλε την 7 που είναι και η καλύτερη κατ'εμέ
parsifal Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Υπάρχουν freeware ή open source προγράμματα με τα οποία μπορείς να αντικαταστήσεις εντελώς το Nero Burning ROM: InfraRecorder ImgBurn CDBurnerXP Της Ashampoo που αναφέρθηκε ήδη κ.ά. Ρίξε μια ματιά και στο sticky θέμα Τα αναντικατάστατα FREEWARE που χρησιμοποιούμε! (αν και έχει γίνει τερατώδες πλέον, πρέπει να χρησιμοποιήσεις έξυπνα τη λειτουργία της Αναζήτησης εντός του thread).
HellasVagabond Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Σαν το NERO κανενα, αλλα οντως υπαρχουν πολλα.
george_sok Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Μια χαρά είναι ο νέρωνας. Απλά απέφυγε την 9 έκδοση και βάλε την 7 που είναι και η καλύτερη κατ'εμέ Μωρε ο νερωνας καλος ειναι, δε λεω, αλλα αυτη η 9 η εκδοση ειναι αστα να πανε...ασε που καθε 3ις και λιγο πεταει και απο ενα σφαλαματακι...σιγουρα το 7 ειναι το αστερι της σειρας. -----Προστέθηκε 17/1/2009 στις 08 : 19 : 44----- Σαν το NERO κανενα, αλλα οντως υπαρχουν πολλα. Ωραιο το nero μεν, βαρυ πολυ δε. Οπως ειπα και πιο πανω, κυριως το 9!Ελεος! Καποια στιγμη χρησιμοποιουσα το roxio cd creator, αλλα και αυτο ηταν επιθσης πολυ βαρυ. Εγκατασταση καπου στα 2.5gb! PARSIFAL AYTA που προτεινεις θα ειναι καπως πιο lite γενικα σωστα? (αν και οχι απαραιτητα...)
parsifal Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δεν έχω βρει καμμία δυνατότητα του Nero που να μη μπορεί να αναπαραχθεί με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο σε δωρεάν διατιθέμενα εναλλακτικά προγράμματα. Έχω να χρησιμοποιήσω Nero μερικά χρόνια, από τότε που άλλαξα optical drives και σταμάτησα να χρησιμοποιώ μία OEM έκδοσή του που είχα από τα προηγούμενα drives μου. Δε μου έχει λείψει ολωσδιόλου. Για να ξηγιόμαστε, μιλάω για την κατεξοχήν λειτουργία του προγράμματος: το CD/DVD burning. Για Audio/Video editing που κάνουν τα συνοδευτικά προγράμματα του Nero δεν υπάρχει αντίστοιχο όλα-σε-ένα δωρεάν πρόγραμμα (ή καλύτερα, σουίτα εφαρμογών), αλλά υπάρχουν και γι' αυτές τις δουλειές εναλλακτικά δωρεάν προγράμματα. @george_sok: ναι, οι εφαρμογές που ανέφερα είναι ελαφρύτερες σε πόρους από το Nero, τόσο για την εγκατάσταση όσο και κατά την εκτέλεση.
Αδμιν Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Σαν το NERO κανενα Γιατι το λες αυτο; Υπαρχουν ακομη 2~3 προγραμματα που ειναι πιο bloated απο το Nero.
george_sok Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 ty parsifal. Και εγω μονο στο cd/dvd burning αναφερομουν. Τσεκαρω παραλληλα και το αλλο τοπικ και εχει πολυ ζουμι. TY AGAIN
nurse Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Για να ξηγιόμαστε, μιλάω για την κατεξοχήν λειτουργία του προγράμματος: το CD/DVD burning. Για Audio/Video editing που κάνουν τα συνοδευτικά προγράμματα του Nero δεν υπάρχει αντίστοιχο όλα-σε-ένα δωρεάν πρόγραμμα (ή καλύτερα, σουίτα εφαρμογών), αλλά υπάρχουν και γι' αυτές τις δουλειές εναλλακτικά δωρεάν προγράμματα. Εκεί πατάει νομίζω το Nero. Στο γεγονός ότι είναι σουίτα και δεν χρειάζεται να μπλέξεις πολλά διαφορετικά προγράμματα. Φτιάχνεις το video δίνεις τις αντίστοιχες εντολές στην αρχή, κάνεις καμιά βόλτα και το δισκάκι σε περιμένει έτοιμο. Το άσχημο είναι ότι έχει γίνει λίγο βαρύ στην έκδοση 9 σε σχέση με την 7 ή μου φαίνεται;
parsifal Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Ναι, το integration έχει τα πλεονεκτήματά του σίγουρα.
accipio Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Nero πλέον χρησιμοποιώ σπάνια (αν και το έχω εγκατεστημένο)· τελευταία έχω βρει "καταφύγιο" στο Burnaware, που έχει μια πολύ βολική δωρεάν έκδοση.
cd2matheos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 για απλες δουλιτσες με win xp nero 6 πεταειιιιιιι!!!! για iso καταστασεις imgburn σφυραειιιιιιιι!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.