Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφου δεν μπορειτε να καταλαβετε, σας ευχομαι μαζι με τα Windows 7 να αντικαταστησει το TCP/IP η Microsoft με ενα δικο της "προτυπο".

Τωρα το το σχεση εχει η Google (η οποια επισης εχει μονοπωλιο και το εκμεταλλευεται -αν θελετε το συζηταμε και αυτο, πιο offtopic δεν προκειται να βγουμε) και το patent troll που ονομαζεται ΙΒΜ, δεν ξερω...

• Απαντ. 114
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμ... Ερωτηση... Καλα και αγια τα περι ανταγωνισμου κλπ... Αλλα πως μπορεις υπο αυτο το καθεστως να δημιουργησεις ενα λειτουργικο συστημα μου να δουλευει "Out of the box" για το μεσο χρηστη? Γιατι ο μεσος χρηστης να πρεπει να κανει τον τεχνικο υπολογιστων σε ενα καινουργιο μηχανημα και να αναγκαστει να αρχιζει να κατεβαζει εφαρμογες για να εχει βασικη λειτουργικοτητα? Ναι, θεωρω οτι η MS εχει δεσει υπερβολικα τον IE με το λειτουργικο, αλλα απ' την αλλη, το να υπαρχουν προεγκατεστημενες βασικες εφαρμογες σε ενα λειτουργικο (οπως Web Browser, Mail Client, AntiVirus προστασια, βασικη δυνατοτητα εγγραγης δισκων κλπ) δεν ειναι καθολου αθεμιτο.

Καλυτερο ενα συστημα με προεγκατεστημενο Antivirus, παρα ενα ακομη botnet. Καλυτερο ειναι ενα συστημα με προεγκατεστημενο browser, παρα ο χρηστης να ψαχνεται να βαζει browsers και να σπαταλαει τον χρονο του. Γενικα, το να δινεις στο μεσο χρηστη βασικα εργαλεια για τη χρηση (οπως την εννουμε σημερα, και οχι εποχες 3.11) του υπολογιστη προεγκατεστημενα, ειναι θετικο.

Δημοσ.

Τσάμπα και βερεσέ νομίζω περνάνε μερικά ποστ. ΔΕΝ είπαμε να αφαιρεθεί ούτε ο IE ούτε ο wmp από τα Windows. Ένα τιμημένο πρότυπο λέμε ότι πρέπει να ακολουθείται για να μην θέλω σε λίγα χρόνια άλλο browser για να μπω στο hotmail, άλλο browser για να δω video, άλλο browser για να μπω στο googlecalendar και άλλο browser για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Αλλιώς να καταργήσουμε τα πρότυπα και ό,τι βρέξει ας κατεβάσει του καθενός.

Δημοσ.
Τσάμπα και βερεσέ νομίζω περνάνε μερικά ποστ. ΔΕΝ είπαμε να αφαιρεθεί ούτε ο IE ούτε ο wmp από τα Windows. Ένα τιμημένο πρότυπο λέμε ότι πρέπει να ακολουθείται για να μην θέλω σε λίγα χρόνια άλλο browser για να μπω στο hotmail, άλλο browser για να δω video, άλλο browser για να μπω στο googlecalendar και άλλο browser για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Αλλιώς να καταργήσουμε τα πρότυπα και ό,τι βρέξει ας κατεβάσει του καθενός.

O IE 8 b2 ειναι στη σωστη κατευθυνση. Μην ξεχναμε οτι η Trident θελει πολυ refactoring στον κωδικα για να καταφερει να σταθει απεναντι στην WebKit και στην Presto. Ο Mozilla τοσα χρονια προσπαθουσε να συνεφερει το κουφαρι του Netscape.

Δημοσ.
αυτο τι ειναι νεορατσισμος? Αυτο θα κανουν γιατι πολυ απλα ετσι εμαθαν και ειναι απολυτα φυσιολογικο καθως δεν υπηρχε η ουτε η παιδεια ουτε η πληροφορηση πριν μερικα χρονια για το τι ειναι browser και τι κανει και οτι μπορεις να μπεις στο Internet και με κατι αλλο που λεγεται firefox ή opera. Και αυτο βεβαια εν μερη ειναι αποτελεσμα μονοπωλιακων τακτικων.

Και φυσικα θα πρεπει να υιοθετηθει απο ολους ενα συγκεκριμενο αποδεκτο απο ολους προτυπο και να μην αφεθει στις εταιρειες και στο κερδος να κανουν κουμαντο.

Χμμμ, με τη λογικη σου, οι οδηγοι ραλλυ και F1 (και λοιπων αγωνων), ειναι φυσιολογικοι οδηγοι αυτοκινητων, και ολοι οι υπολοιποι (μαζι με εσενα λογικα), ειμαστε ζωαδια που καλουμε τους εαυτους μας χρηστες αυτοκινητου.

Eπειδή το είδατε ως ρατσισμό το σχόλιο μου και το περίμενα,επαναλαμβάνω πως δεν είναι προσωπικό.Ισχύει και στην οδήγηση.Υπάρχουν οι σχετικοί οδηγοί που συμπεριφέρονται σωστά και ξέρουν κ λίγα πράγματα για το αυτοκίνητό τους,υπάρχουν και αυτοί που αγνοούν τον ΚΟΚ επειδή "έτσι" και ούτε ξέρουν ότι αυτό το πράγμα που κάνει την δουλειά τους κάποια στιγμή θέλει λάδια κτλ.Κατάλαβατε τώρα ποιούς εννοώ ζωάδια;Αν δε ρωτήσεις και δε θελήσεις να μάθεις μια ζωή ΖΩΟΝ (το οποίο ευτελίζει τον όρο)

θα είσαι και αυτό ισχύει παντού.

Αναφερόμουν συγκεκριμένα σε μεγάλη μερίδα ατόμων που ενώ τους προτείνεις εναλλακτικές σε διάφορα (Αντί για ΙΕ -Firefox,opera,chrome κτλ. αντί για Νορτον "αντιβιώτικο" -Νοd32,ΑVG,avira κτλ) και στηρίζεις τις απόψεις σου με επιχειρήματα δίνοντας τους καθοδήγηση "FOR THE DUMB" επιμένουν πως ο ΙΕ είναι ο καλύτερος,το νόρτον είναι το καλύτερος και το ωραίο είναι ότι ούτε αυτά ξέρουν να τα χρησιμοποιούν.Το νόρτον το θυμούνται μόνο όταν λήξει η άδεια.Κατά τα άλλα είναι το καλύτερο.:eek:

Δημοσ.
Eπειδή το είδατε ως ρατσισμό το σχόλιο μου και το περίμενα,επαναλαμβάνω πως δεν είναι προσωπικό.Ισχύει και στην οδήγηση.Υπάρχουν οι σχετικοί οδηγοί που συμπεριφέρονται σωστά και ξέρουν κ λίγα πράγματα για το αυτοκίνητό τους,υπάρχουν και αυτοί που αγνοούν τον ΚΟΚ επειδή "έτσι" και ούτε ξέρουν ότι αυτό το πράγμα που κάνει την δουλειά τους κάποια στιγμή θέλει λάδια κτλ.Κατάλαβατε τώρα ποιούς εννοώ ζωάδια;Αν δε ρωτήσεις και δε θελήσεις να μάθεις μια ζωή ΖΩΟΝ (το οποίο ευτελίζει τον όρο)

θα είσαι και αυτό ισχύει παντού.

Αναφερόμουν συγκεκριμένα σε μεγάλη μερίδα ατόμων που ενώ τους προτείνεις εναλλακτικές σε διάφορα (Αντί για ΙΕ -Firefox,opera,chrome κτλ. αντί για Νορτον "αντιβιώτικο" -Νοd32,ΑVG,avira κτλ) και στηρίζεις τις απόψεις σου με επιχειρήματα δίνοντας τους καθοδήγηση "FOR THE DUMB" επιμένουν πως ο ΙΕ είναι ο καλύτερος,το νόρτον είναι το καλύτερος και το ωραίο είναι ότι ούτε αυτά ξέρουν να τα χρησιμοποιούν.Το νόρτον το θυμούνται μόνο όταν λήξει η άδεια.Κατά τα άλλα είναι το καλύτερο.:eek:

Διαφωνω με τον τροπο που δειχνεις το παραδειγμα, διοτι, τον ΚΟΚ δεν ειναι τον ξερω η δεν τον ξερω. Για να οδηγησω ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ βασει νομου να τον ξερω, αλλιως ειμαι παρανομος, κι επικυνδυνος για τη ζωη μου αλλα και των αλλων.

Το να μην ξερω ομως οτι το βουβου μου, θελει λαδια, ξυδια, ιμαντες, τσιμουχες, βαλβιδες, και οτι αλλο σκατο θελει, αυτο απολυτως φυσιολογικο, και για αυτο υπαρχουν και τα σερβις, που αν τα ακολουθησεις σωστα δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Αλλιως δεν θα σου ελεγαν "ελα στα 1500χλμ για σερβις" αλλα "παρε αυτο το μανουαλ΄, διαβασε το καλα, και οταν χρειαστει τακαρισε το και αλλαξε του οτι χρειαζεται".

Δημοσ.

Παιδιά. Αυτό που δεν καταλαβαίνω εγώ είναι το εξής...

Πως η ΕΕ ρίχνει πρόστιμα στη Microsoft τη στιγμή που

1) Η ΕΕ ζητάει σε εμάς τους developers που δουλεύουμε για την ΕΕ οι εφαρμογές μας να παίζουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ σε IE 6+

2) Η ΕΕ σε όλους τους υπολογιστές που δίνει στο προσωπικό, είναι κλειδωμένοι, με αποτέλεσμα να μην μπορεί το προσωπικό να χρησιμοποιήσει άλλο browser εκτός του ΙΕ (τους βολέβει, έχουν να τεστάρουν/γράψουν εφαρμογές μόνο για ένα browser)

3) H EE αγοράζει μηχανήματα με Windows...

Κάτι άλλο παίζει... Από τη μια τα σκάνε στην ΜΣ κι από την άλλη τους τα παίρνουν πίσω με πρόστιμα....

ΣΤΡΕΪΝΤΖ Ε?

Δημοσ.

1) Η ΕΕ ζητάει σε εμάς τους developers που δουλεύουμε για την ΕΕ οι εφαρμογές μας να παίζουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ σε IE 6+

2) Η ΕΕ σε όλους τους υπολογιστές που δίνει στο προσωπικό, είναι κλειδωμένοι, με αποτέλεσμα να μην μπορεί το προσωπικό να χρησιμοποιήσει άλλο browser εκτός του ΙΕ (τους βολέβει, έχουν να τεστάρουν/γράψουν εφαρμογές μόνο για ένα browser)

Κάτι άλλο παίζει... Από τη μια τα σκάνε στην ΜΣ κι από την άλλη τους τα παίρνουν πίσω με πρόστιμα....

ΣΤΡΕΪΝΤΖ Ε?

συμφωνώ...αν και δεν είναι το μοναδικό τέτοιο παράδειγμα η Microsoft

Δημοσ.

ΣΤΡΕΪΝΤΖ Ε?

συμφωνώ...αν και δεν είναι το μοναδικό τέτοιο παράδειγμα η Microsoft

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...