Αδμιν Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Μονο που εδω δεν μιλαμε για φορτιστες. Το παραδειγμα σου δεν στεκει. Το WWW ειναι κατι που πρεπει να ειναι προσβασιμο απο ολους. Το θέμα της είδησης είναι ότι πρέπει να αφαιρεθεί ο explorer γιατί βλάπτει τον ανταγωνισμό. Το οποίο είναι τελείως ανέκδοτο. Δεν νομιζω να διαφωνει κανενας με αυτο. Το να αφαιρεθει ο ΙΕ δεν ειναι λυση.
HellasVagabond Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Και φυσικα ειναι μεγαλο πληγμα να εχεις ΙΕ και Mozilla πχ σε ενα μηχανημα.....
DIMITRISG Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 αν θυμαμαι καλα η ολη ιστορια ξεκινησε με τα windows 98 οπου ο ΙΕ εκχωνευθηκε με τα windows. Η επιτροπη ανταγωνισμου ελεγε οτι θα πρεπει να υπαρχει δυνατοτητα να βγει ο ΙΕ και η microsoft ελεγε πως ειναι αδυνατο αυτο για το λογο οτι ο ΙΕ αποτελει αναποσπαστο κομματι των windows. Απο τοτε δεν ειναι η microsoft στα δικαστηρια με την ΕΕ ;
HellasVagabond Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Με τα Windows 95 ειχαμε πρωτα ενσωματωμενο τον ΙΕ.
elven Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Να καταθέσουμε μήνυση στους Άγγλους που δεν ακολουθούν τον υπόλοιπο κόσμο και οδηγούν ανάποδα,η λύση είναι να βγάζουν αυτοκίνητο χωρίς τιμόνι και να διαλέγει ο αγοραστής που θα το βάλει. Δεν περίμενα απο υπέρμαχο της ελευθερίας του net,του software κτλ,με την ιδεολογία που λέει ότι έχει να υποστηρίζει τη Google λέγοντας επιτέλους ένας με @@ να τα βάλει με τη Microsoft,ο ορισμός του με χαλάει ο άλλος επειδή είναι πρώτος,αν γίνω όμως εγώ πρώτος θα κάνω τα ίδια και για να γίνως πρώτος θα γίνω χειρότερος
HellasVagabond Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Γιατι, εχεις την εντυπωση πως η Google εχει κατι αλλο στο νου απο το να παρει την θεση της Microsoft ? Χαλιφης στην θεση του Χαλιφη κυριοι......Ετσι παει.
elven Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Γιατι, εχεις την εντυπωση πως η Google εχει κατι αλλο στο νου απο το να παρει την θεση της Microsoft ? Χαλιφης στην θεση του Χαλιφη κυριοι......Ετσι παει. Συμφωνώ για αυτό το 'γραψα,αλλά να μιλάμε για ιδεολογίες και κουραφέξαλα και ταυτόχρονα να είσαι υπέρ της Google δεν γίνεται,φαίνεται καθαρά ότι ούτε ιδεολογία υπάρχει ούτε τίποτα,μόνο να πέσει η Microsoft και τι στο κόσμο. Θα το επαναλάβω με χαλάει ο άλλος επειδή είναι πρώτος,αν γίνω όμως εγώ πρώτος θα κάνω τα ίδια και για να γίνω πρώτος θα γίνω χειρότερος
HellasVagabond Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Μα ηδη τα κανει, λεει σε ολους μην χρησιμοποιειτε ΙΕ και χρησιμοποιειτε τον δικο μου για καλυτερες επιδοσεις. Και σαν να μην φτανει αυτο το παει και παραπανω λεγοντας πως δεν θα ανοιγουν καν οι σελιδες τους αν μπαινεις με ΙΕ6.
elven Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Μα ηδη τα κανει, λεει σε ολους μην χρησιμοποιειτε ΙΕ και χρησιμοποιειτε τον δικο μου για καλυτερες επιδοσεις. Και σαν να μην φτανει αυτο το παει και παραπανω λεγοντας πως δεν θα ανοιγουν καν οι σελιδες τους αν μπαινεις με ΙΕ6. Καιρός να απαγορέψει η MS την εγκατάσταση του Firefox 2.x.x.x λόγω κενών ασφαλείας :devil:
lef50 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Καιρός να απαγορέψει η MS την εγκατάσταση του Firefox 2.x.x.x λόγω κενών ασφαλείας :devil: Aμην και ποτε
SpyrosR Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Μα δε το λέει για "καλύτερες επιδόσεις" και μόνο. Μη ξεχνάμε πως ο ΙΕ6 δε τα πάει και τόσο καλά με AJAX και θα έπρεπε η Google να διαθέσει εργατοώρες (= χρήμα) για να κάνει τις εφαρμογές της να τρέχουν εξίσου καλά κι εκεί. Και γιατί να το κάνει; Απλά λέει χρησιμοποείστε κάτι καλύτερο (και τυχαίνει να εννοεί τον Chrome). Μ' ένα σμπάρο δυο τρυγόνια που λέμε.
De@th L0rd Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 o Konqueror μου βγάζει 80/100 linktest failedo Opera 85/100 fail o Firefox 71/100 χωρις να λέει fail Δηλαδη σημαίνει οτι ο opera ειναι ο πιο συμβατός με τα standards ; WHAT IS THIIIIIS!!!
Snolly Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Το μοναδικό πρόβλημα που υπάρχει με τα Windows και τον IE είναι πως ο 2ος δεν απεγκαθίσταται. Αλλιώς όλα τα OS ενσωματώνουν browsers και το Mac OS X και το Linux. Απλά και στα 2 αν θες απλά τον απεγκαθιστάς.
PCharon Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Απεγκαθίσταται κανονικά, αλλά μέσω τρίτων προγραμμάτων. Δε συμφωνώ με την αφαίρεση του ΙΕ από τα Windows (για να μην πω πως είναι τελείως παράλογο) και φαντάζομαι πως ο αντικειμενικός σκοπός δεν είναι αυτός αλλά να βελτιωθεί η συμβατότητα του ΙΕ. ΓΙΑΤΙ αυτό είναι κακό για κάποιους?
FarCry Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Internet Explorer 6 users miss the most important Gmail features launched in 2008: themes and Gmail Labs, while the new version of Gmail has been launched for IE6 in September 2008. http://mail.google.com/support/bin/answer.py?answer=6557 You can also get access Gmail -- but you won't have some of the latest features -- with any of the following browsers: IE 5.5+ (download: Windows) επειδή εγώ είμαι σκεπτόμενο άτομο πήγα με τον IE7 και άλλαξα το user-agent σε ΙΕ6 και όντως μου χάθηκαν τα themes και τα labs όπως αναφέρει. για να δοκιμάσει κάποιος να αλλάξει το user-agent του ΙΕ6 σε IE7 να δούμε αν θα βλέπει themes... http://www.pctools.com/guides/registry/detail/799/ θέλω πραγματικά να δω αν όντως έχει κάνει τι @@ η google και κοιτάει το user-agent για να κόψει features. όχι κατουράμε στο αλώνι update καλά δεν παίζει. 100% user agent κοιτάει. το έκανα opera 6.03 και κατευθείαν μου φόρτωσε την HTML σελίδα όπως αναφέρει και στη σελίδα τις. If you use a browser other than those listed above, you'll be automatically directed to the basic HTML view of Gmail. Basic HTML view works with the following browsers, as well as many others: IE 4.0+ Netscape 4.07+ Opera 6.03+ άντε βγάλε ένα patch microsoft να αλλάξεις το user agent του ΙΕ6 σε 7 και google πάρε το πουλάκι μου -----Προστέθηκε 19/1/2009 στις 03 : 11 : 04----- Για να κατηγορηθείς για μονοπωλιακές πρακτικές (φαντάζομαι) ότι πρέπει να είσαι και μονοπώλιο. Επίσης η Apple δεν εκβιάζει όλους τους μεγάλους vendors όπως η M$ για τη χρήση ή μη του λογισμικού της στα pc που παράγουν. να σε ρωτήσω. είσαι υπέρ τις πατέντας του dock OSX?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα