szlatan Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Γεια σας..θα ηθελα μία μικρή βοήθεια! Εχω το netbook της asus eee pc 1000h και θα ηθελα να συνδεσω ενα συστημα ηχειων που εχω 5.1.Το προβλημα ομως ειναι πως στο netbook υπαρχουν μονο 2 εισοδοι,για ακουστικα και μικρόφωνο Υπάρχει καποιος τροπος(ανταπτορας ή κατι αλλο) ωστε να μπορω να συνδεσω και το τριτο(ασπρο) καλώδιο των ηχείων μου;
mpoumpis! Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 με εξωτερικη καρτα ηχου με usb συνδεση π.χ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569658
p0k0p1k0s Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Σε κάτι ηχεία logitech που είχα πάρει υπήρχε ένας adaptorας που σαν input είχε left και right (κόκκινο και άσπρο) και στην έξοδό του 3 υποδοχές για τα jacks των 5.1. Oπότε από την δικάναλη κάρτα ήχου με ένα καλώδιο έπαιρνες τον ήχο και τον έδινες στον adaptor. Βέβαια δεν μπορείς να έχεις έτσι 6κάναλο ήχο αλλά stereo και duplicate στα 2 πίσω ηχεία. Αν θες 6κάναλο ήχο πας αναγκαστικά σε εξωτερική κάρτα ήχου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.