Προς το περιεχόμενο

Karate Kid (Remake)

greg_m

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Συγνώμη κιόλας αλλά ιδίως από συναίσθημα αυτή είχε περισσότερο από την αρχική.

Γραφικότητες είχε. Τι να πρωτοθυμηθω; Τα κλάματα στο αμάξι, τα please please να τον κάνει καλά, το εντελώς αδιάφορο, άνευρο, στεγνό φινάλε, το βγάλε-βάλε-πέτα-πιάσε μπουφάν; Κάντε τις συγκρίσεις με την πρώτη και θα δείτε.

Δημοσ.

Το ειδα πριν μια εβδομαδα,μ'αρεσε τοσο ωστε εως σημερα να το εχω δει αλλες δυο φορες. Μπορει να ειναι ακριβες αντιγραφο του πρωτου Karate Kid( μεχρι πολυ διαλογοι και σκηνες να ειναι ιδια) αλλα εκαναν καλη δουλεια.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μέτρια, χαλαρή ταινία για όλη την οικογένια που θυμίζει λίγο διαφήμιση (της Κίνας). Ο γιος του Smith δε μου φάνηκε κατάλληλος για το ρόλο, ίσως αν δεν είχε τα τρελοκοτσιδάκια.. η μαμά του στην ταινία νοστιμούλα και ο Jackie Chan έχει δηλώσει πως θέλει να παίξει πιο σοβαρούς ρόλους για να τον θυμούνται σαν ηθοποιό και όχι μόνο σαν martial artist και ίσως αυτό εξηγεί γιατί είναι σκυθρωπός και σοβαρός. Και όμως ένας καλός ηθοποιός δεν είναι ανάγκη να το παίζει σοβαρός και μουτσουνιασμένος, δηλαδή ούτε ο Jackie μου άρεσε, ίσως είναι ο χειρότερος Jackie που έχω δει. Το τελευταία λεπτά δε τα είδα γιατί γνώριζα τί θα γίνει (κλασικά προβλέψιμο τέλος) και δε μ' ενδιέφερε να δω το Jaden Smith να ηρωποιείται επί της οθόνης. Ίσως να με επηρέασαν τα κοτσιδάκια ή μπορεί να φταίνε και υποσυνείδητες σκέψεις ζήλιας για τον μπαμπά που τον έβαλε στη δουλειά.

Ξεχώρισα το σημείο που ο Jackie εξηγεί ότι τα πάντα είναι Kung Fu (τέλειο), και το παρακάτω κομμάτι που για μένα αξίζει πολύ πολύ πολύ περισσότερο απ' όλη την υπόλοιπη ταινία μαζί. Δεν είναι spoiler, δεν έχει άμεση σχέση με την εξέλιξη της πλοκής αλλά κάποιος που σκοπεύει να δει την ταινία στον κινηματογράφο ίσως να ήθελε να μη το δει.

Δημοσ.

Φίλε καλά που το έβαλες σε spoiler γιατί όχι μόνο έχει σχέση με την εξέλιξη και το τέλος της ταινίας, αλλά βασικά είναι και το κεντρικό νόημα της ταινίας.

Δημοσ.

Με την εξέλιξη της πλοκής αμφιβάλλω ότι έχει τη μεγαλύτερη σχέση, μικρή μπορεί. Περισσότερο μου φαίνεται σαν όαση στην έρημο... Αν όμως αυτή η διδασκαλία έπαιξε ρόλο στο τέλος ίσως πρέπει να το δω; Που και πάλι αμφιβάλλω ότι θα κερδίσω το πραμαμικρό βλεποντάς το.

Δημοσ.

Ακόμα να το δω αλλά απορώ γιατί το μετονομάσανε σε Karate Kid (από Kung Fu Kid) αφού τελικά δίνει τόση βάση όση λες στο Kung Fu :/

Note to self: Marketting.

Δημοσ.

Ενταξει ευχαριστη ταινια που βλεπεται ανετα και σου γεμιζει ενα 2ωρο.

Δε συγκρινεται με το original βεβαια!

Δημοσ.

Την είδα και γω μόλις. Έχοντας δει το original πρόσφατα σίγουρα είναι πιο κάτω.

Το κυριότερο αρνητικό, καμμία χημεία μεταξύ Jackie και Jaden. Δεν ένοιωσα ποτέ να έχουν την ίδια σχέση με Pat Morita και Macchio. Κάτι το οποίο πιστεύω είναι το πιο σημαντικό στην αρχική ταινία.

Στα θετικά η φωτογραφία όπως αναφέρθηκε. Απίστευτα πλάνα από την Κίνα. Forbidden city, το Σινικό τείχος, τοπία, μέσα στην πόλη. Σίγουρα δεν σου δίνει την αίσθηση του cheap shot.

Οι χορογραφίες επίσης κλάσεις ανώτερες από το original και βλέπεις πολλά περισσότερα γύρω από το Kung Fu.

Ο Jaden μπορώ να πω με έπεισε αν και δεν "δέθηκα" μαζί του. Λόγω ηλικίας πιστεύω. (Macchio ftw) Πάντως έριξε πολύ προπόνηση. Καθώς επίσης και ο "κακός" της παρέας, πολύ καλός.

Ένα 7/10 από μένα γιατί φχαριστήθηκα Κίνα.

Δημοσ.

μια βλακεια σκετη καμια σχεση με την πρωτη ταινια.

με χαλασε που βαλανε μικρο ξενερωνο αμα βλεπω

παιδια σε ταινιες να πεζουν καρατε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...