Προς το περιεχόμενο

Karate Kid (Remake)

greg_m

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Νομιζω πως ο Chackie Chan μπορει να ειναι σοβαρος αν το θελει...Οσοι ειδαν το Forbidden Kingdom θα ειδαν πως υπηρχαν πολλες σκηνες που ηταν σοβαρος. Μενει να τον κανουν να δειχνει λιγο μεγαλυτερος.

Φυσικα ενας ηταν ο Morita.....

το είδα.

μεγάλη μαλ..κια:mad::mad::mad:

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
το είδα.

μεγάλη μαλ..κια:mad::mad::mad:

Δεν ηταν τρομερο αλλα οταν το ειδα περασε ομορφα η ωρα μου.

Ολες τις σκηνες μεχρι το Rush Hour τις εκανε μονος του χωρις σχοινια και χωρις τπτ.

Οντως ειναι καταπληκτικο.

Δημοσ.

Το περιεργο με το jackie ειναι οτι ζει ακόμα.

Κι αυτό είναι που τον κάνει τον καλύτερο!!!!Μπορεί ώρες ώρες να μοιάζει με μαιμού ή κλόουν αλλά δεν μπορείς να μην παραδεχτείς ότι έχει @@.Huge @@!!!Και σε αυτό που κάνει είναι μακράν ο καλύτερος!

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το remake του Karate Kid, δεν θα κρατήσει τον original τίτλο όπως όλα δείχνουν αλλά θα πάρει νέο, εκείνο του "Kung Fu Kid". Την ίδια ώρα, ο Chan επιβεβαιώνει αυτό που εδώ και καιρό σας είχαμε ενημερώσει, ότι δηλαδή θα έχει τον ρόλο του Mr. Miyagi.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Να υποθέσω ότι δε το είδε κανείς τλκ?

Κι όμως έχει πάρει καλές κριτικές (ειδικά ο μικρός Smith) και στο rotten tomatoes έχει υψηλό ποσοστό.

Εγώ πάλι μόλις είδα το original και πραγματικά χαμογελούσα σα χαζός στις διάφορες σκηνές. Είναι φοβερό ακόμα και 25 χρόνια μετά. Fact: ο Pat Morita είχε πρωταθεί για oscar 2ου αντρικού.

Το νέο δεν είχα σκοπό να το δω αλλά επειδή δεν είδα να το κράζουν λέω να πάω.

Δημοσ.

Πάνε να το δεις ,και εγώ δεν περίμενα πολλά μιας και όλα τα remake που βγαίνουν τα τελευταία χρόνια είναι εντελώς για τον .... αλλά αυτή η ταινία μου άρεσε πολύ δεν είναι ακριβός remake αφού είναι koungfu kid, γενικά έχει όμορφη ιστορία καλή ηθοποιία, καλά για τοπία και φωτογραφία δεν το συζητάμε τέλειο απλά.

Δημοσ.
Πάνε να το δεις ,και εγώ δεν περίμενα πολλά μιας και όλα τα remake που βγαίνουν τα τελευταία χρόνια είναι εντελώς για τον .... αλλά αυτή η ταινία μου άρεσε πολύ δεν είναι ακριβός remake αφού είναι koungfu kid, γενικά έχει όμορφη ιστορία καλή ηθοποιία, καλά για τοπία και φωτογραφία δεν το συζητάμε τέλειο απλά.

Οκ, άλλη ταινία είδα εγώ. Μηδέν συναίσθημα, δεν ένιωσα τίποτα, πέρασε και δεν μ´ ακούμπησε.

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...