greg_m Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Νομιζω πως ο Chackie Chan μπορει να ειναι σοβαρος αν το θελει...Οσοι ειδαν το Forbidden Kingdom θα ειδαν πως υπηρχαν πολλες σκηνες που ηταν σοβαρος. Μενει να τον κανουν να δειχνει λιγο μεγαλυτερος. Φυσικα ενας ηταν ο Morita..... το είδα. μεγάλη μαλ..κια:mad:
Chrisxxx Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Το περιεργο με το jackie ειναι οτι ζει ακόμα.
HellasVagabond Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 το είδα.μεγάλη μαλ..κια:mad: Δεν ηταν τρομερο αλλα οταν το ειδα περασε ομορφα η ωρα μου. Ολες τις σκηνες μεχρι το Rush Hour τις εκανε μονος του χωρις σχοινια και χωρις τπτ. Οντως ειναι καταπληκτικο.
Fronimitis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Το περιεργο με το jackie ειναι οτι ζει ακόμα. Κι αυτό είναι που τον κάνει τον καλύτερο!!!!Μπορεί ώρες ώρες να μοιάζει με μαιμού ή κλόουν αλλά δεν μπορείς να μην παραδεχτείς ότι έχει @@.Huge @@!!!Και σε αυτό που κάνει είναι μακράν ο καλύτερος!
greg_m Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Το remake του Karate Kid, δεν θα κρατήσει τον original τίτλο όπως όλα δείχνουν αλλά θα πάρει νέο, εκείνο του "Kung Fu Kid". Την ίδια ώρα, ο Chan επιβεβαιώνει αυτό που εδώ και καιρό σας είχαμε ενημερώσει, ότι δηλαδή θα έχει τον ρόλο του Mr. Miyagi.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 από Ιάπωνες πάμε σε Κινέζους δλδ...
soturin Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 από Ιάπωνες πάμε σε Κινέζους δλδ... καλά ντε, kenpo kid ξεκόλλα, και ο ero-sensei Kensei Ma θα είναι ο δάσκαλος
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 απλά θεΐλα soturin...
Cue Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Να υποθέσω ότι δε το είδε κανείς τλκ? Κι όμως έχει πάρει καλές κριτικές (ειδικά ο μικρός Smith) και στο rotten tomatoes έχει υψηλό ποσοστό. Εγώ πάλι μόλις είδα το original και πραγματικά χαμογελούσα σα χαζός στις διάφορες σκηνές. Είναι φοβερό ακόμα και 25 χρόνια μετά. Fact: ο Pat Morita είχε πρωταθεί για oscar 2ου αντρικού. Το νέο δεν είχα σκοπό να το δω αλλά επειδή δεν είδα να το κράζουν λέω να πάω.
TheELF Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Πάνε να το δεις ,και εγώ δεν περίμενα πολλά μιας και όλα τα remake που βγαίνουν τα τελευταία χρόνια είναι εντελώς για τον .... αλλά αυτή η ταινία μου άρεσε πολύ δεν είναι ακριβός remake αφού είναι koungfu kid, γενικά έχει όμορφη ιστορία καλή ηθοποιία, καλά για τοπία και φωτογραφία δεν το συζητάμε τέλειο απλά.
kirileman Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Πάνε να το δεις ,και εγώ δεν περίμενα πολλά μιας και όλα τα remake που βγαίνουν τα τελευταία χρόνια είναι εντελώς για τον .... αλλά αυτή η ταινία μου άρεσε πολύ δεν είναι ακριβός remake αφού είναι koungfu kid, γενικά έχει όμορφη ιστορία καλή ηθοποιία, καλά για τοπία και φωτογραφία δεν το συζητάμε τέλειο απλά. Οκ, άλλη ταινία είδα εγώ. Μηδέν συναίσθημα, δεν ένιωσα τίποτα, πέρασε και δεν μ´ ακούμπησε. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
TheELF Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Συγνώμη κιόλας αλλά ιδίως από συναίσθημα αυτή είχε περισσότερο από την αρχική.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 ούτε κρύο ούτε ζέστη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.