greg_m Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Εδώ και αρκετό καιρό, έχει γίνει γνωστό ότι τον ρόλο του Ralph Macchio θα αναλάβει ο γιος του Will Smith, Jaden Smith. Ο δεκάχρονος Jaden έχει ήδη συμμετάσχει σε αρκετά φιλμ, όπως στο ‘Τhe Pursuit of Happiness’ (στο πλάι του πατέρα του) και στο πρόσφατο ‘The Day the Earth Stood Still. Ωστόσο το σημαντικό νέο προκύπτει από τις πληροφορίες που θέλουν τον Jackie Chan να υποδύεται τον θρυλικό δάσκαλο του κουνγκ-φου, Miyagi. O 54χρονος πια ηθοποιός θα αναλάβει το δύσκολο έργο να διαδεχθεί τον ‘θρυλικό’ Pat Morita, για τον οποίο να θυμίσουμε ότι είχε προταθεί για Όσκαρ Β’ Αντρικού για την ερμηνεία του στο πρώτο φιλμ της σειράς. Μπορεί η επιλογή του Jackie Chan να φαντάζει τουλάχιστον ταιριαστή, ωστόσο αίνιγμα παραμένει η παρουσία του Jaden Smith, ο οποίος μας φαίνεται πολύ μικρός ηλικιακά για το ρόλο του ‘Karate Kid’, μια και όταν ο Ralph Macchio ‘έδινε’ τις πρώτες του κλωτσιές ήταν ήδη 23 χρονών...
HellasVagabond Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Αν εχεις βυσμα σαν τον Will δεν σε νοιαζει η Ηλικια
imr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Αν εχεις βυσμα σαν τον Will δεν σε νοιαζει η Ηλικια +1000 Παντως εμενα δεν μου αρεσει ο Jackie Chan για τον ρολο του miyagki ο Miyagi ειχε μια σοβαροτητα, δεν βλεπω πως μπορει ο Jackie Chan να τον πιασει, αν και ''λογικη'' επιλογη
greg_m Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 ο Donnie Yen θα ήταν οτι έπρεπε για το ρόλο
ANHLIKOS Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δαμανακη: ΟΧχχ ΘΕΕ ΜΟΥ ΘΕΕ ΜΟΥ ε, ρε τι εχουμε να δουμε... Κρατάω ομως και μια πισινή, γιατι ποτε δεν ξερεις. Μπορει να αξίζει!
slipknot Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Καταρχάς είναι επίσημο? Πέρα απ' αυτό πολύ μούφα η όλη ιδέα αν τελικά ισχύει.Ένας ήταν ο Μιγιάγκι και δε χωράνε remakes σε τέτοιες ταινίες ούτε φθηνά υποκατάστατα γενικώς.
Fronimitis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Κι έτσι για να γουστάρουμε λίγο,να θυμηθούμε και το παλιό σε μια καλύτερη έκδοση κατ'εμέ με πολύ γέλιο
pappous_soulis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Μήπως πρόκειται για parody και όχι για remake? Γιατί με τέτοιο cast... :/
HellasVagabond Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Νομιζω πως ο Chackie Chan μπορει να ειναι σοβαρος αν το θελει...Οσοι ειδαν το Forbidden Kingdom θα ειδαν πως υπηρχαν πολλες σκηνες που ηταν σοβαρος. Μενει να τον κανουν να δειχνει λιγο μεγαλυτερος. Φυσικα ενας ηταν ο Morita.....
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Προβλέπω το "Wax on! Wax off!" να το κάνει ο Jackie με κωλοτούμπες.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 πόσο μου την σπάει όταν βάζουν Κινέζο ηθοποιό να κάνει Ιάπωνα χαρακτήρα... Vagabond, είναι Jackie όχι Chackie
HellasVagabond Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Χεχεχε, τον εκανα Chackie η κουκλα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 τον έχω ακούσει και ως Junkie Chan
greg_m Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Νομιζω πως ο Chackie Chan μπορει να ειναι σοβαρος αν το θελει...Οσοι ειδαν το Forbidden Kingdom θα ειδαν πως υπηρχαν πολλες σκηνες που ηταν σοβαρος..... το κατεβάζω τώρα. θέλω να δω τον junkie σοβαρό 00:30 θα έχει προβολή. ps: έχω χτυπήσει το πόδι μου και είμαι on καναπέ. έχω δει τα best of asia των τελευταίων χρόνων.
Θου-Βου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Νομιζω ο Τσακι καλυτερα να εκανε ενα Sequel του drunken master {οπου εχει παιξει στο παρελθον} και στον ρολο δασκαλου του Κουνγκ Φου που μαθαινει τεχνικεs σε εναν νεο μαθητη ..θα ειναι ποιο κινεζικο {τεχνικεs τιγρηs,φιδιου,μαιμου κτλπ} το στορι θα μοιαζει με το Karate Kid
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.