Προς το περιεχόμενο

Εκατομμύρια PC με Windows OS έχουν πέσει θύματα ενός νέου επικίνδυνου Worm !

gdp77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Τα pc που έχουν patch-αριστεί ΔΕΝ είναι προστατευμένα χωρίς AV software (τυπικό για M$ products LOL)

καλά να πάθουν αφού είναι χωρίς AV...δεν πας ξεβράκωτος στα αγγούρια...

όσο για το τυπικό, εγώ το θεωρώ normal...

φυσιολογικό δεν είναι ένας που φτιάχνει viruses να στοχεύει το μεγαλύτερο κοινό ώστε να έχει περισσότερα "αποτελέσματα" ?

ποιο το νόημα να φτιάξει κάτι το οποίο θα στοχευέι ένα λειτουργικό το οποίο χρησιμοποιούν τρεις και κούκος?

Δημοσ.

φυσιολογικό δεν είναι ένας που φτιάχνει viruses να στοχεύει το μεγαλύτερο κοινό ώστε να έχει περισσότερα "αποτελέσματα" ?

Η ερώτηση που χάλασε το thread :P

(τι θα ακολουθήσει τώρα; )

Δημοσ.

εχοντας ελληνικα xp servise pack 3 κατεβαζω το ελληνικο patch κ δεν το κανει λογω γλωσσας..κουφο?Οσο για το ΑV τι ειναι?

Δημοσ.

Πάντως, αφού είναι εκατομμύρια τα PCs που κόλλησαν (πώς τα μετράνε?) και υπάρχει τόσο καιρό, φαντάζομαι πως θα υπάρχει έστω κι ένας συμφορουμίτης του Insomnia που το ανακάλυψε στο PC του (είτε είχε, είτε δεν είχε AV). Ένας στις πολλές εκατοντάδες δεν είναι παράλογο. Ε?

Δημοσ.
Όχι. Αν συνδέσεις usb flash μολυσμένο, θες ενημερωμένο AV για να μην κολλήσεις.

*αν εκτελέσεις κάτι έτσι, λογικά δεν φτάνει να το συνδέσεις

Δημοσ.
Όχι. Αν συνδέσεις usb flash μολυσμένο, θες ενημερωμένο AV για να μην κολλήσεις.

Όχι.Αν συνδέσεις usb flash μολυσμένο, θες μη ενημερωμένο AV και να 'χεις κάνει disable το UAC για να κολλήσεις.

Πως θα τρέξει χωρίς να ρωτήσει;

Με λίγα λόγια,για να κολλήσεις τα θέλει ο κ@λος σου

Δημοσ.

καλα καταλαβα απλα ειμαι καινουργιος..κ καποια οπως το AV δεν τα πιανω με την πρωτη..

Δημοσ.

AV εννοουν τα AntiVirus..

Εγω ρωτησα παντως αν χρειαζεται το patch εφοσον εχουμε SP3 ή το SP3 εχει τη διορθωση του προβλήματος μεσα του.. Εννοείται οτι εχουμε ενημερωμενο AntiVirus..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...