fe31h Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Γεια σας... Εχω μια μητρικη της msi (ms 6585 -οχι την L-) και εχω πανω της εναν σκληρο της seegate 80γκιγκα... Εχω εναν εξωτερικο της ιδιας εταιριας 500 αλλα επιδι ζεστενεται πολυ ευκολα τον συνδεω σπανια... Τωρα τι λεω να κανω? θελω να βαλω αλλον εναν δισκο (τον σηκωνει η μητρικη...) αλλα δεν ξερω αν τον διαβασει αν ειναι πανω απο τα 80γκιγκα... η εκδοση του bios που χω πρεπει να ειναι η πρωτη και δεν σκοπευω να την αλλαξω για να μην εχω και τρεξιματα μετα... Την γνωμη σας για τους samsung σκληρους? ή τους hitachi? Αυτους μπορω να βρω αμεσα με 50 και 40 ευρω αντιστοιχα σε μεγεθος 160γκιγκα... Να παω να παρω κανεναν απο αυτους ή θα ψαχνομαι μετα? και οσον αφορα την ποιοτητα αλλα και το κυριοτερο οσο αφορα την υποστιριξη απο την μητρικη μου... Ευχαριστω εκ των πρετερων... edit:ο δισκος προωριζεται για παιχνιδια, οποτε.....
mxss Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Γεια σας...Εχω μια μητρικη της msi (ms 6585 -οχι την L-) και εχω πανω της εναν σκληρο της seegate 80γκιγκα... Εχω εναν εξωτερικο της ιδιας εταιριας 500 αλλα επιδι ζεστενεται πολυ ευκολα τον συνδεω σπανια... Τωρα τι λεω να κανω? θελω να βαλω αλλον εναν δισκο (τον σηκωνει η μητρικη...) αλλα δεν ξερω αν τον διαβασει αν ειναι πανω απο τα 80γκιγκα... η εκδοση του bios που χω πρεπει να ειναι η πρωτη και δεν σκοπευω να την αλλαξω για να μην εχω και τρεξιματα μετα... Την γνωμη σας για τους samsung σκληρους? ή τους hitachi? Αυτους μπορω να βρω αμεσα με 50 και 40 ευρω αντιστοιχα σε μεγεθος 160γκιγκα... Να παω να παρω κανεναν απο αυτους ή θα ψαχνομαι μετα? και οσον αφορα την ποιοτητα αλλα και το κυριοτερο οσο αφορα την υποστιριξη απο την μητρικη μου... Ευχαριστω εκ των πρετερων... Βάλε άφοβα όποιον θέλεις ,η μητρική σου τουλάχιστον μπορεί να τον ανάψει(οχι κανα tera ε! με μετρό). Αν είχες καμία P3 Slot1 τοτε θα προβληματιζόσουν πιο πολύ. Απο τους δυο που έχεις δει πιο εμπορικοί ειναι οι Segate και με μεγάλη εγγύηση 5ετοι.Τους samsun δεν τους κατηγορώ. Για να σου πω ποιος απο τους δυο σκληρούς ειναι καλύτερος αυτο θέλει μεγάλη κουβέντα διοτι εξαρτάται απο πιο μαγαζί θα τους αγοράσεις,τι παρτίδα θα ειναι αυτή που εχει το μαγαζί και τελικά οταν εφαρμόσεις κάνα προγραμμα HD Benchmark να μην σου βγάζει δυνατότητα διαβάσματος 2MB/sec!!! ο νοών νοητό Παρεμπιπτόντως μπορείς να μας πεις ποιον εξωτερικό HD εχεις και ζεσταίνετε τοσο πολύ? όχι τίποτα άλλο άλλα να ξέρουμε να μην αγοράσουμε και εμείς τέτοιον
fe31h Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Τον hitachi τον εχει το πλαισιο, οσο για ton samsung εχει μεινει σε μια microland οπου δουλευει ενα φιλος μου και μου το ειπε... Μηπως να προτιμησω τον hitachi που ειναι απο το πλαισιο και οσο να ειναι πρεπει να εχει και καποια εγγυηση, σωστα?? ΟΚ γιατι εχω ακουσει οτι πρεπει να βαζουμε αλλο bios ειδικα για τους μεγαλους δισκους... (ε για μια παλια μητρικη δεν ειναι αρκετα τα 160? ή δεν θα καταλαβει τιποτα???) Και αν βαλω τελικα καποιον 160 ή τον εναν ή τον αλλον ποσο ταχυτητα πρεπει να προσεξω να εχει??? δεν εχω ασχοληθει τοσο με τον τομεα ταχυτητας του σκληρου.... edit: πχ ο δικος μου ο seegate φτανει μεχρι και 56mb/s, καλα δεν ειναι??? -----Προστέθηκε 17/1/2009 στις 07 : 17 : 45----- Παρεμπιπτόντως μπορείς να μας πεις ποιον εξωτερικό HD εχεις και ζεσταίνετε τοσο πολύ? όχι τίποτα άλλο άλλα να ξέρουμε να μην αγοράσουμε και εμείς τέτοιον Εναν seegate 500 εξωτερικο που εχει χρωμα πορτοκαλι -free agent νομιζω οτι ειναι- ΟΚ ζεστενεται αρκετα μετα απο ωρα αρκετης χρησης αλλα με την χρηση ενος ανεμιστηρα που του εχω βαλει ειναι μια χαρουλα... γενικα ομως φοβαμαι να τον χρεισιμοποιω πολυ γιατι εχω ακουσει οτι οι εξωτερικοι γενικα δεν ειναι και πολυ.....ανθεκτικοι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.