Προς το περιεχόμενο

Q6600 + 4850= Bottleneck?

manifest

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω ενα ψιλοπροβληματακι

στο world in conflict με το benchmark του μου βγαζει (ολα στο full + 2ΑΑ @ 1280χ1024)

μεσο ορο 30 fps με την gpu @ stock

και 32fps με τα ρολογια της @ 710/1034

με max και min fps περιπου ιδια

o q6600 ειναι στα 2700(300 x 9) Mhz με 1.064V (μαμισια ψυκτρα) και μετα απο μιση ωρα στο prime ειναι μια χαρα(δεν το κραταω παραπανω γιατι παει πανω απο 72C)

τρωει οντως Bottleneck η καρτα :whistle: ?

Δημοσ.

Ειναι δυνατον με τετοιο επεξεργαστη να μιλαμε για bottleneck? Αυτο ισχυει για μονοπυρηνους Ρ4 και κατω. Επισης πρεπει να κοιταξεις τις θερμοκρασιες σου φιλε. Με τοσα βολτ ειναι ΠΑΡΑ πολυ υψηλες, ακομα και για την μαμα ψυκτρα.

Δημοσ.
Μου φαίνεται απίθανο να τρώει bottleneck η 4850 απο τον Q6600.

Τι/πόση μνήμη έχεις?

Με ποιους drivers παίζεις?

απο οσο εχω καταλαβει σε τετειες χαμηλες αναλυσεις ο επεξεργαστης παιζει μεγαλο ρολο για αυτο ρωταω..

catalyst 8.12

ddr3@1200Mhz(8-9-9-24) 2 Gb

οσο για τις θερμοκρασιες το ξερω αλλα δεν εχω λεφτα τωρα για να αλλαξω ψυκτρα..

αλλα ρε παιδια μιλαμε για 85Mhz παραπανω στον πυρηνα και 40 στις μνημες πως γινεται να εχω 2 fps παραπανω μονο?

Δημοσ.

Δε θυμάμαι περίπου τις επιδόσεις της 4850 στο World in Conflict για να σου πω αν είναι περίεργα τα fps σου.

Πάντως έχει δίκιο ο Elias.Τσέκαρε μπας και δεν έχει κουμπώσει καλά η ψύκτρα πάνω στο mobo γιατί σε τέτοια περίπτωση ο Q6600 θα σου υπερθερμαίνεται.

Δημοσ.
Δε θυμάμαι περίπου τις επιδόσεις της 4850 στο World in Conflict για να σου πω αν είναι περίεργα τα fps σου.

Πάντως έχει δίκιο ο Elias.Τσέκαρε μπας και δεν έχει κουμπώσει καλά η ψύκτρα πάνω στο mobo γιατί σε τέτοια περίπτωση ο Q6600 θα σου υπερθερμαίνεται.

για δες αυτο

http://www.legitreviews.com/article/731/7/

ειμαι κοντα στα αποτελεσματα (εχω κ 2χΑΑ κα 16χAF)

αλλα γιατι δεν ανεβενουν τα fps οταν κανω oc στην καρτα(κοντα στο 10%)?

βασικα και εγω με τα βολτ ανυσηχω μηπως εκει που θελει παραπανω ρευμα η cpu δεν της δινω..

παντως απο θερμοκρασιες οταν καθετε ο επεξεργαστης ειμαι σχετικα καλα (40-40-35-37)

Δημοσ.

έχω την εντύπωση πάντως πως το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι τρομερά απαιτητικό και ίσως για αυτό να βγάζει τόσα fps με όλες τις ρυθμίσεις στο max

Δημοσ.
2GB + Vista ?

ε ναι... :devil:

μην πειτε να βαλω αλλα 2! εδω δεν παιζει να βαλω αλλη ψηκτρα που λεφτα για ddr3? :fear:

παντως δεν ειναι τραγικη η κατασταση το πολυ πολυ να ειναι στο 85% οι μνημες(εν μεσω παιχνιδιου)

Δημοσ.

You got your answer ;)

Αφού δεν παίζουν γκα-φρα, βάλε σε dual boot τα Xp και ξανα-benchαρε... Πάντως bottleneck δεν είναι με την καμία, ο Q6600 είναι τούμπανο ;)

-----Προστέθηκε 17/1/2009 στις 09 : 08 : 06-----

Αν η μητρική σου παίρνει DDR2 πουλάς τις DDR3 που έχεις και βάζεις 4GB DDR2...

DDR3 + Q6600 = fail (value wise)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...