pavlos77 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Ρε παιδια γωριζεις κανεις αυτο το μαγαζι?Εχετε ψωνισει ποτε απο εκει ?Ειναι αξιοπιστο? ( Δεν θελω να κανω online παραγγελεια... θα παω απο το καταστημα να κανω τις αγορες μου >διπλα ειμαι ) http://www.ebw.gr/store/Default.aspx
ArisG88 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Ε αφου εισαι διπλα τι ρωτας; Πας βλεπεις τιμες και αν σου αρεσει αγοραζεις
sndev Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Ρε παιδια γωριζεις κανεις αυτο το μαγαζι?Εχετε ψωνισει ποτε απο εκει ?Ειναι αξιοπιστο? ( Δεν θελω να κανω online παραγγελεια... θα παω απο το καταστημα να κανω τις αγορες μου >διπλα ειμαι ) http://www.ebw.gr/store/Default.aspx έχω αγοράσει μια φορά παράγγειλα κάτι για το psp πλήρωσα μέσω paypal την επόμενη με πήραν τηλ και μου είπαν ότι δε το είχαν διαθέσιμο και μου προτηναν ένα παρομιο προϊόν και όπως με ενημέρωσαν ήταν 4 ευρώ πιο φθηνό η να μου επιστρέψουν τα χρηματα. Δεν είχα κάποιο πρόβλημα και είπα να μου στείλουν αυτό. το ίδιο βράδυ μου χαν γυρίσει πίσω τα 4 ευρώ στο λογαριασμό της paypal και την επόμενη μου ήρθε η παραγγελία. προσωπικά θα ξανά παραγγελνα δεν ειχα απολύτως κανένα πρόβλημα στη συγγεκριμενη αγορά ίσα ίσα.. αλλά άμα κάνεις search στο forum κάπου είχε πάρει το μάτι μου ένα ποστ με παράπονα ρίξε εκεί μια ματιά
pavlos77 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Ρε παιδια δεν το λεω για αυτο τον λογο απλα θελω να ξερω αν παρω κατι απο εκει να μην με πιασουν κοριοδο!!!
kostasSTi Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Εγώ έχω πάρει διάφορα πράγματα από εκεί για psp και xbox 360... Δεν είχα ποτέ πρόβλημα, ίσα ίσα με εξυπηρετήσανε και τηλεφωνικά κάποιες φορές που χρειαζόμουν κάποιες πληροφορίες...
katsikoula Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 μονο μην παρεις ποτε καρτα μνημης για το PSP!!! ειναι ολες fake!!! για αυτο τις δινουν κ στην μιση τιμη!!!
pavlos77 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Ξερετε αν φλασαρουν Xbox 360 κονσολες?
sndev Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Ξερετε αν φλασαρουν Xbox 360 κονσολες? ρε άρχοντα δίπλα λες οτι μένεις γτ δε πας να δεις και να ρωτήσεις οτι θέλεις είναι καλύτερο από το να ρωτάς εδώ μέσα πήγαινε στο shop να πάρεις μια άποψη μόνος σου
Droidlock Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Ξεθαβω το παρον topic για να ρωτησω οσο αναφορα την αγορα μεταχειρισμενου xbox 360 arcade απο το συγκεκριμενο καταστημα. Η χρονικη διαρκεια της εγγυησης ποια ειναι και απο που ( microsoft η ebw ); Το προϊον ειναι σε καλη κατασταση στο κουτι του η οχι; Ρωταω διοτι περνω τηλεφωνο απο το πρωϊ και μιλαει συνεχεια. Αν ξερει καποιος ας διαφωτησει και τους υπολοιπους γιατι με βλεπω να ακυρωνω την παραγγελια αν δεν μου πουν υπευθυνα απο μαγαζι για το τι γινεται.
jasper Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 καλημερα θα ηθελα να ρωτησω σκεφτομουν να παρω κατι ανταλλακτικα για psp απο εκει επιδει ακουω διαφορα γνωρίζει κανεις το μαγαζι
BRAXOS Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 το τοπικ εχει γινει συλλεκτικο! 1 ποστ τον χρονο! αγορασε αφοβα απο ebw ειναι αξιοπιστο και τα παιδια εκει πολυ εξυπηρετικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.